49

Анонимен

преди 6 години

76 е до 74

48

Анонимен

преди 6 години

Средновековна България се е простирала не само на територията на днешна Сърбия и БЮРМ,но и на днешна Източна Албания.Русия и Сърбия смятат,че светът съществева от 13 век,когато са станали държави.БЮРМ едва през 1992.

47

Анонимен

преди 6 години

Албания да има българското вето за членство в ЕС, или правителството ни да си ходи.Вето за Сърбия и БЮРМ, които упрожняват натиск над Албания , да не признава българското малцинство.

46

Анонимен

преди 6 години

До ха,ха,ха,хаа Ти не изтъкваш истини ,а пробутваш откровени лъжи,някой беше писъл ,че силуд или се правиш на такъв!Не е далеч от истината!

45

Анонимен

преди 6 години

До 65 Събирали се в кръчми в Кавала и казвали ,че са македонци! То има сбирки ,събори на шопи,турлаци ,но това не значи,че не са българи!Пропагандата на БЮРМ и преди това на СФРЮ ,цели да се ампутира българското в македонския славянин.

44

Анонимен

преди 6 години

До 61 На последното преброяване ,декларирали се,като макета са по-малко от 5000хил. от тях полувината са родени в БЮРМ,какво още да ви признаем,направете си партия като турците/те имат 2партии/и ако сте полувин-1милион,както твърдите със сигурност ,ще сте в Парламента.

43

Анонимен

преди 6 години

Албанците щели да признаят българското малцинство под името марселмюмюнци. Хахаха

42

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,ха,ха Защитаваше албанците ,сега стана адвокат и на власите.Ще те разочаровам,на последното преброяване имаше определили се ,като власи и отделно като румънци!И не само това в България има организация на власите,която си действа легално .Във Видин си има офисче с ГОЛЯМА ТАБЕЛА ,за сега няма ,антибългарска насоченост ,като турските и ромски организации.

41

Анонимен

преди 6 години

Аз общувам с такива хора от Серес , Кавала които носят фланелки със слънцето на Македония и се събират постоянно и казват че са македонци . Там има и 80 годишни старци които винаги са се чувствали единствено и само македонци . Не кълви на пропаганди от българия . Винаги е имало такива хора , от преди повече от сто години . Има много статии в американския печат пак от преди сто години . Във Гърция е признато македонското малцинство и партия си имат даже .

40

Анонимен

преди 6 години

До кога в България ще се допуска незачитането на македонците и докога ще се търпи този език на омразата и заразата ? Някои им е промил мозъците толкова много години че няма македонци а сите били българи и сега са много изненадани промитите мозъци като разбират че има такива македонци . Още повече ще се изненадат когато разберат че са милиони по света с такова саоопределение и че в белите държави като Австралия са признати , но тук *** още *** мухи .

39

Анонимен

преди 6 години

До 57 от 52 Въобще не се заблуждавам .В Северна Гърция например до преди 40-50г. там не е имало македонци,самите гърци си го признават,имало е българи,но постепенно придобиват македонско самосъзнание.Напълно естествено ,след като единствено Скопие ги обгрижваше тоест пълнише им главите с глупости чрез медийте,и единствено те се застъпваха за правата им ,партия им направи ,подаряваше им книги и.т.България е абдикирала от там.

38

Анонимен

преди 6 години

Когато България ще признае македонското малцинство, което е признато навсякъде само тук не ? До кога от ЕС ще допускат разни лъжи и гнусни пропаганди, гонения срещу македонците ?

37

Анонимен

преди 6 години

Надяваме се--надявайте се ..то с надежда се прави външна политика

36

Анонимен

преди 6 години

До 56 Ха,ха,ха,ха В Косово албанците гонеха турците ,наравно със сърбите.Хиляди турци избягаха във вътрешноста на Сърбия и в Турция.Турчин си ,а не знаееш за голямата ,,обич"на албанците към вас.

35

Анонимен

преди 6 години

Трябва да отидат независими организации да направят запитването и да установят колко са българите там . Не вярвам на българите, защото хората се самоопределят като македонци там , същото е и Северна Гърция както правилно е отбелязал коментар 52 .Само че той се заблуждава че някой извърша пропаганда било сръбска, македонска ..няма такова нещо . Хората вече не ги е страх и свободно се самоопределят така както го чувстват.В Гър-я всеки месец се събират и пеят македонски песни и мечтаят за Мак-я

34

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,ха,хаа Знам ,че си турчин и си против всичко българско,но в случая защитаваш един народ ,който въпреки че е в болшинството си е мюселмански мрази турците почти толкова колкото и сърбите.

33

Анонимен

преди 6 години

Единствено българите-мохамедани в Албания в болшинството си се определят ,като българи.Християните,за огромно съжаление почти всички там са вече,, потомци"на Александър Велики .Каузата е изгубена,освен ,ако не се сгромоляса Македония.Същото е и в Северозападна Гърция,тези крайща са далеч от България и явно македонската пропаганда в миналото ,чрез медиите ,си е оказала влияние.

32

Анонимен

преди 6 години

До 28 Не давай пример с непризнаването на ОМО Илинден.Как да признаем някой ,който не иска да бъде признат.По закон , не признаваме етнически партии.Омовците точно това правят в предоставените документи в съда ,те истъкват ,че са партия на македонците в България,и съда естествено не им признава партията и участие в избори.В устава на ДПС ,не пише ,че са партия на турците в България?Защо ОМО Илинден не направят като ДПС ,и да участват в избори,но тогава ще лъсне лъжата им ,че имали съмишленици

31

Анонимен

преди 6 години

Въпросът не е дали има българско малцинство в Албания или не - след като в миналото цяла Албания е била българска, то огромна част от населението там имат общо с България, без значение дали го съзнават или не, дали го искат или не. Въпросът е как това да се постави на дневен ред така, че властите в Албания да се съобразят с него. Другото са просто медийни изяви.и между другото - Албания има интерес от такъв акт, защото това ще им даде добра посока на развитие и в самата Европа !

30

Анонимен

преди 6 години

Ковачев, само с надяване няма да стане! Трябва да се покажат мускули, каквито май вие нямате, ако и да се перчи оная мутра, че е голям мъж. Обадил се на Еди Рама! И какво от това? Резултатът е никакъв. Трябва да им се каже на шиптарите ясно и категорично - българско малцинство, иначе никакъв ЕС. И то на най-високо държавно ниво.