114

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!

113

анонимен

преди 6 години

Не е добре госпожо, щом трябва да свикваме с този президент на БСП! Президентът трябва да има голяма обществена подкрепа и ако трябва да "свикваме" с него, ще е жалко!

112

парле ву франсе?

преди 6 години

Менует е френският народен танц.В Симитли се играе минуйет.

111

Димитров

преди 6 години

До Ужас !!!Споко,няма такава опасност,четете Конституцията братя и не пишете неща колкото да си правите масаж на пръстите.

110

Анонимен

преди 6 години

Йотова може и да не става за нищо,но президента е най-добрият от 89г насам.Радвам се,че той стана президент,макар,че не гласувах за него.

109

Бай-Кольо

преди 6 години

Благодаря на г-жа Йотова ! Аз наистина не знаех кой ни е президент...по простата причина че той с нищо не ме топли и нищо не може да стори за мен ! Хубава неделя на всички !

108

Анонимен

преди 6 години

Йотова работи усилено, Радев и БСП,да станат още по-омразни на избирателите.

107

Анонимен

преди 6 години

Радев е избран, заради неизбираемата Цецка Цачева.Трябва да си я сложи в рамка и портретът й да виси на стената, в кабинета му.

106

изнервен

преди 6 години

Ами не мога и няма да свикна с този червен селски президент.

105

Ужас !!!

преди 6 години

Представете си, че нещо се случи с Радев и червената мазна *** Йотова стане главнокомандващ на българската армия Ужас !!!

104

Анонимен

преди 6 години

Това, какво ще рече, че нямаме право да го критикуваме ли? Значи комунизмът се завърна с Румен Радев, който е новият Тодор Живков.Радев и жена му са пълно недоразумение, карикатура, която срами Бгария.

103

Т. Живков

преди 6 години

Не е вярно, Йотова ! За сега той е президент само на БСП - МАЛЦИНСТВОТО !!! На мен не е президент ! На теб много ти се ще да свикнем, ама не става. Не сме склонни да свикваме с комунисти ! Ама вие трябва да свикнете с ГЕРБ, това е бъдещето. Ние сме много повече от вас, независимо колко хиляди роми си купувате за избори. Свикнете, Йотова , с ЕС, с реалността. А Радев и ти ще останете в историята само като препЪнителен нищожен знак.

102

Инокентий

преди 6 години

тая освен да "помилва" престъпници, като при това си крие мотивите, и да продава "българско гражданство" на който си го плати, друг бизнес има ли?

101

Анонимен

преди 6 години

АСЛЪ !

100

cazzo duro

преди 6 години

"Минует" е стар френски народен/селски/ танц от 17 в. който по-късно става и придворен.Практикува се и в наши дни. Важното е селянката да си намери подходящ партньор за двойка. Ако попадне на момък като Агентус Гоцеян изстрелването и в двора и политиката е гарантирано!! А танца е лесен-прости стъпки с ритмично поклащане на глава напред-назад и подсвирване в такт с музиката. С едно уточнение , че в 17 в. микрофони все още не е имало. За разлика от сега.

99

Анонимен

преди 6 години

Ползата от Радев може да е никаква,но загубата от Борисов е огромна.Скоро се разбра,че братчет му управлява парите от милиардния заем в офшорки.Е и.....

98

Един от народа

преди 6 години

Няма защо да свиквам. Той и ти сте ми безразлични. Без вас, лъжата и бсп слънцето ще изгрее и никой няма да разбере, че ви няма

97

Анонимен

преди 6 години

До Кукурузче каква е ползата от Радев? какви качества се искат ? я ги изброй да разберем. да лобираш за грпени че да си подсигуриш старините, с тез 2 грипена гаргите ли ще гоним или ще завладяваме, или ще се пазим от нещо... радев показва качества на класен ***.

96

Х

преди 6 години

Как ще нападаме Русия-с грипени или Ф 16?

95

Гелето

преди 6 години

До Анонимен 87Така е, но и това, че си двукрако не значи, че си човек