21

Анонимен

преди 6 години

Злобно и арогантно човече , което няма работа там , където е сега . Раздава квалификации на достойни хора , незаслужаващи такова отношение . Сипе обиди върху една личност , която е в пъти повече над него и по морал и по култура , и по образование . Отвратителното му държане не подобава на народен избраник .

20

АНТОН ТОДОРОВ

преди 6 години

НАЙ-ИНТЕРЕСНИЯ КОМЕНТАТОР И НАЙ ЧЕТЕНИЯ ЖУРНАЛИСТ!!!!!!!!ПРИ НЕГО---НЯМА ЛЪЖА ---ВСИЧКО Е С ДОКУМЕНТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАТОВА *** СА БЕСНИ И ВИЯТ ......КАТО ***......

19

Наивен

преди 6 години

До номер 8"СЕГА Е ДОБРЕ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА ГО БОЙКОТИРАТ И НИКОЙ ДА НЕ ГО КАНИ."Точно обратното! Всички телевизии да го поканят и да му кажат какво мислят за него. И веднага да му се извинят. За да са в тон.

18

ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ

преди 6 години

КАК ДА НЕ Е ОТВРАТИТЕЛЕН А.ТОДОРОВ...КАТО ВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ И ФИНАНСОВИТЕ МЕРАЦИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ГЕНЕРАЛИ И ЧЕРВЕНАТА ГЛУТНИЦА ОТ БСП??!!!КОЙ ШЕ КАЖЕ ...КОЛКО БЕШЕ КОМИСИОННАТА ЗА "ГРИПЕНИТЕ"....от СААБ И РУСИЯ??!!!ТАМ--НЕ ПОТУПВАТ ПО РАМОТО ......ТАМ ДАВАТ ПАРИ ЗА ПОТУПВАНЕ ПО ПРОДАЖНИЯ ЧЕРВЕН ***!!

17

Наивен

преди 6 години

Ставам банален, но ще повторя. ГЕРБ превантивно да се разграничи от всичките си членове и симпатизанти. Така винаги ще е в бяло. И атаките ще затихнат, поради липса на противник

16

Скитник

преди 6 години

...престижа на парламента...,голям смях!

15

БАБА КУНА

преди 6 години

АНТОН ТОДОРОВ Е ОТВРАТИТЕЛЕН, НО ТАКАВА Е И ПАРТИЯТА МУ ГЕРБ!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Ха, че то май няма нормални депутати от герб! Егати селекцията.

13

Анонимен

преди 6 години

По самата физиомутрия му личи чее га.дно влечуго. Грешката беше във водещият че не беше си приготвил един екземпляр от книгата Шайка. Тогава трябваше да му я забоде в зурлата и тогава да му задава въпроси! Представяте ли си този какъв урун.гел е!? Да напишеш книга против тези с които сега е в парламента. Ако е някой съвестен едва ли щеше да е там и то точно с тези против които плюеше. Гербавите заради този и онзи долночифликчията изгубиха най малко 300 000 гласуватели.

12

Анонимен

преди 6 години

Като му гледаш дзу//рлата на този чичо, идва едно желание, да му забиеш една бърза. Ама такава, че да му светне, че и подлостта има граници. При него няма граници, толкова е затънал в тинята и фекалиите, че как живее????? Питам се, има ли приятели този чичо, кой би седнал с него и една бира да изпие??? Интересно!

11

sante_dog

преди 6 години

"Ръководството на медията застава зад Виктор Николаев и останалите журналисти, чиято работа е да задават въпроси. Квалифицирането на журналистическите въпроси, вместо даването на отговори, е опит за подмяна на актуалните теми",- Аха, а защо не се обадихте за Ани Цолова?

10

Smehurko

преди 6 години

Защо ми прилича на Хайнрих Леополд Химлер??? А както знаете Химлер утре има рожден ден!

9

Я

преди 6 години

От комунистите , наречени Герб, друго не съм и очаквал !

8

Анонимен

преди 6 години

Винетуто има доста прозрачна тактика-чуждите кучета дето лаят срещу него ги прибира в собствената си кошара и с добре платена дресировка почват да лаят за него!Помним онова Янето дето щеше да уволнява Бойко Борисов,Барека,Сидеров..Симеонов..още пет-шест подобни..че сега и тоя Антон

7

Анонимен

преди 6 години

СЕГА Е ДОБРЕ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА ГО БОЙКОТИРАТ И НИКОЙ ДА НЕ ГО КАНИ.

6

Анонимен

преди 6 години

Вчера му ръкопляскаха, днес се разграничават! Лицемерието на ГЕРБ няма граници!

5

Анонимен

преди 6 години

Много дълго го толерираха този злосторник! Но мисля, че всички медии дължат извиневие на нас читателите и зрителите! Толерираха, а нас ни тероризираха и насъскваха. Този отровен език няма място на екрана и в публикациите!

4

Анонимен

преди 6 години

Това е Мумията, а Мумията винаги са завръща обаче тоя път май ще се върне в дупката отдето е изпълзял.

3

Анонимен

преди 6 години

Искрено се надявам Европа да е гледала поведението на вицепремиер и депутат в ефир! !!!!Тези хора се наричат "Народни Предтавители"?!?!?Е,брав'у !

2

Анонимен

преди 6 години

Сега А.Тодоров,да се готви Биков,Гърневски и т.н!Подадете ли сте изядени!