126

Анонимен

преди 6 години

До КотаракНе е важно дали котаракът има кум, а дали лови суджуци - това е искал да каже.

125

Ala_Bala

преди 6 години

Важно е, важно е за джобовете на фамилията. Нищо лично, Винкел. Това е само бизнес!

124

Иван

преди 6 години

То хубаво може и мишки да лови, но ако котаракът изпразва всеки ден хладилника на стопаните, то и мишки няма да останат, а стопаните все гладни ще стоят. Тогава за какво ти е котарак? Но няма журналисти вече, за да го затапят чрез малоумната му семантика, почти всичко е котараци и мишки (както се е изразил Вицепремиеро).

123

Анонимен

преди 6 години

Такива мишки като нас ли ?

122

Анонимен

преди 6 години

КОТАРАКЪТ СИ Е КОТАРАК, ДОРИ КОГАТО ЛОВИ МИГРАНТИ НА ДУПКИТЕ НА ОГРАДАТА И ИМ СЪБИРА ВХОДНА ТАКСА.-

121

НАГЛОСТ

преди 6 години

Когато има ГЛУПА:ЦИ които да гласуват за тях така ще се държат. Но те не са виновни.Виновен е този който ги лансира.А това е БОРИСОВ! Ако не им поиска оставките за тези им изяви значи трябва той да си отива,защото е солидарен с тях. Тия НАГЛЕЦИ се самозабравиха. Назначават си когото искат на държавната софра ,а след това гонят и журналистите от частните медии. А тези частни медии до кога ще им се дупят? Няма ли кой да им тегли сектира?

120

Бургас

преди 6 години

ггосподине не забравяйте какво обещахте на избиратепите.Станахте много арогатен......народът забавя но не забравя.11

119

anonimen

преди 6 години

кои инвестира в тоя град какво се разкри нищо

118

anonimen

преди 6 години

затова града се изпразва

117

anonimen

преди 6 години

отговор 22 години само се преместиха смениха партията

116

anonimen

преди 6 години

попитай *** в ловеч колко са о 9то коляно преди и сега и от чия партия са

115

Анонимен

преди 6 години

Хайде разберете се котараците кой ще краде, кой ще лъже, кой ще маже, кой ще разтяга лакардии за кумовете и как после ще делите.

114

anonimen

преди 6 години

кои допуска друг извън системата някои те си я знаят и те си я разделят това е те са наследниците им преразпределят територии и бизнес

113

Анонимен

преди 6 години

В България някой докопа ли властта гледа да се налапа като за последно. И тлъстичкото момченце с надутите бузки прави същото, разбира се.

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 110."Елена Йончева е известна с това, че никога не доказва твърденията си, както стана с границата."Сигурно не си чел интервюто с каналджията, дето разправяше с детайли как се прескача оградата, или се реже дупка в нея, на места, където граничари им съобщават че датчиците не работят и как после извозват сирийци и срещу какви пари го правят. Е, това не беше Елена Йончева, но потвърждава всичките й съмнения.

111

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Винкелът е неспасяем...акробат.Чуди се как да се...извърти и да каже на черното...бяло.Не се мъчи Винкеле,ами виж разпадащата си...бутикова партийка.Гербаджиите ша са...опраят,ама след година както им...слугуваш,след новите избори ти ще си господин Никой,подсмърчайки извън ПАРАламента.

110

Анонимен

преди 6 години

Такова лицемерие - същите, дето ни убеждаваха, че са против шуробаджанащината и за конкурсно начало, сега ни разправят, че не било важно дали котарака имал кум в кметството, пък кумовете на котарака там се оказват доста и около тях се въртят едни хубави пари от едни гарантирани поръчки.

109

9689

преди 6 години

Котаракът само знае да краде като тебе ***.

108

Анонимен

преди 6 години

Не е важно дали котаракът има кум, а дали лови девет милиона мишлета, както се пееше в една песен (е, вече мишлетата намаляха на около седем милиона, а както върви бизнеса на котараците с ловенето на мишлетата, скоро мишлетата съвсем ще се изнесат на запад)

107

Анонимен

преди 6 години

Елена Йончева е личност, за която вие не сте достойни да произнасяте името й.Нима случайно се опитват да я направят накарикатура?Нима случайно са нападките срещу Нинова и Радев?Простакът се плаши от умния човек и когато не може да го победи с ум и конвенциални средства, вади истинското си оръжие на простака - клюки, измислици, фантазии и идиотии.Никога не мога да приема сополивец с бакалавър от сащ по друга специалност, с нула стаж, да ми управлява успешно три министерства, там са парите.