50

до 49

преди 6 години

Държат си парите в долари защото ако не ги държат в долари ще ги застигне демокрацията.

49

Анонимен

преди 6 години

До българинаТакова споразумение няма и не може да има. Няма как САЩ и Русия или СССР да се споразумяват какво да бъде или да не бъде суверенното решение на трети страни. Това което твърдите е абсолютна измислица обслужваща и оправдаваща руската агресия спрямо съседите и.

48

Анонимен

преди 6 години

няма да го прочетеш в нашите медии но долара го заместват крипто валутите, затова е и целия вой, затова и лихвите станаха 0 и банките взеха да закриват клонове.

47

Анонимен

преди 6 години

След втората световна война са нападнали 36 други държави, познайте кои са тия?

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Не е важно дали доларите ги печатиш и дали си вдигаш дълга всяко тримесечие. Важното е че останалите ти имат доверие и си държат парите в долари дори и най-закоравелите антиамериканисти като московските хунтаджии. Въпреки усилията на световната контрареволюция няма никакви изгледи в обозримо бъдеще нещо друго да замести долара.

45

българина

преди 6 години

А сащ не спазва римското и споразумението да не доближава нато до руските граници след разпада на ссср.... Списъка какво не спазва сащ е безкрайно дълъг

44

Анонимен

преди 6 години

Надеждата е САЩ наистина да се управлява от някакво задкулисие иначе с тоя изперкал старец педофил ни е спукана работата

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Браво бе, 94 годишната ми баба е доста по-силна от мен. Добре че ме светна по въпроса.

42

Анонимен

преди 6 години

До 43 Брей, колко вдъхновение за арабите . САЩ може да е на 300 години , но е създала толкова неща, колкото маймуните от Иран няма да могат за още 3000 :))) Айде лягай си вчесан арабин.

41

Анонимен

преди 6 години

Иран е страна с над 3 хиляди годишна история и е доказал, че може да преодолява изпитанията на времето, докато САЩ макар и суперсила нямат дори и 300 години история и вече започнаха да западат.

40

Анонимен

преди 6 години

Мачкай *** и жълтите. Само анти християни и продажници могат да ги защитават. Слава на запада и белите.

39

Анонимен

преди 6 години

А, тоя пък знае колко са стратегическите запаси на Русия ;)))Не съм сигурен дали Медведев знае това. За путин предполагам че знае ;)))Какви олита се разхождат из нета само ;))Пич, развесели ме ;)))))

38

Анонимен

преди 6 години

Айде Дончо пак обърна плочата. Сменете му фонотеката, че тия плочи СК, Иран и Руски хакери се изтъркаха и почна да прескача и задира. Шантава работа, пък Иран си имат АЕЦ и за сега се придиржат към международните споразумения.

37

Анонимен

преди 6 години

Ако на мен лично ми прекъснат комуникациите няма да мога да ти чета глупостите, но за военните това не е проблем. При това никакъв. Мога да ти го гарантирам. Защо? Ами защото руската и китайската армия, за разлика от американската, не разчитат на фейсбук и туитър ;))))Имат некоклкократна резервираност на комуникационните линии и нямат проблем в който и да било момент да дадат заповед да се изтрелят всички налични ракети едновременно. Наричат системата "Мъртвешка ръка". Има и по - нови...

36

Specter

преди 6 години

Няма ли вече кой да им исули два шамара на тези световни терористи? Та кои са САЩ за да се бъркат в на всяка държава в развитието и начина на живот?Стискам палци на Прасчо, никва задна пред тези убииси и главорези които подпалиха целия свят във войни!

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34"Особено на последък направо вдигнаха цената на златото на борсите, въпреки, че омат ОГРОМНО вътрешно производство "Купуват по 50 тона на тримесечие и то от една година. Приготвят се за изборите на президент Путин. Все пак тая зима трябва да я изкарат добре за да гласуват правилно на изборите през март. Въпреки покупките и ОГРОМНОТО производство Русия си остава 8-*** по ред държава по златни резерви.

34

Анонимен

преди 6 години

Вдигането на тавана на американския дълг се извършва за да се вземат повече пари, с които да се иплати предния дълг + лихвите по него. Това е нормална банкова операция ако се направи един или 2 пъти. САЩ го правят няколко десетлетия. По същата логика ЕС трябваше да продължи да отпуска на Гърция пари за да си покрива дълговете и лихвите към тях без каквитро и да е преструктурирания на държавните разходи. Аз съм твърде некадърен за да обясня на някой като ТЕБ значението на това.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Какви вражески ядрени ракети, ти знаеш ли какво ще стане ако ти прекъснат комуникациите. Оставаш глух и сляп, дори да имаш най-големия ядрен арсенал не знаеш какво да правиш с него, а точно това ще стане с Русия и Китай като им знам нивото на технологичност.

32

Анонимен

преди 6 години

Русия не купува от поти година американски облигации, казах ти защо. А от 15 години купуват злато като за световно. Особено на последък направо вдигнаха цената на златото на борсите, въпреки, че омат ОГРОМНО вътрешно производство ;)))

31

Анонимен

преди 6 години

Логиката да се покрие не цялата, но значимата площ е, че ще унищожиш максимум разпръснати вражески ядрени ударни ракети, установки, конвенционално и неконвенционално оръжие. И икономическа инфраструктура и жива сила. Което, от своя страна ще доведе до неминуема победа в последвалата конвенционална война. И ще попречи на възстановяването на противника.А бавното му възстановяване ще ти даде възможност да се възстановиш и да му завземеш значимите ресурси. Масиран ядрен удар. Концепция на САЩ ;)