99

До бай х

преди 6 години

Май не разбираш точно какво е шенген. Никой не налага абсолютно никакви ограничения върху придвижването на всеки българин в рамките на ЕС.Визите на американците са предназначени да филтрират такива като теб! Американците си имат достатъчно нефелници, не им трябват още. Всеки образован българин може безпроблемно да получи виза за САЩ. Аз един, преди месец получих втора такава с 10 годишна давност!

98

Анонимен

преди 6 години

и аз разбрах, че всъщност сме били малко над осен цяло и един милиона, а не осем и девет. Режимът е искал да покаже на Запада колко много ставаме. Бла, бла!

97

Анонимен

преди 6 години

1. Към днешна дата, сумарния брой на българите по света надхвърля 9 милиона.2. Точно болната амбиция да станем 10 милиона (която така и не се осъществи) през соц-а е причината днес да се задъхваме от "***" паразити3. Ако през соц-а не живеехме в затвор, заобиколени с огради, въоръжена охрана и минни полета, в България да бяха останали само членовете на Политбюро и нефелните им отрочета4. Днес никой не умира от глад в България! По тези географски ширини това е невъзможно.

96

Анонимен

преди 6 години

Толкова е хубаво с Русия, че всичките и сателите си плюха на петите яко дим. Не знам някой да бяга от хубавото. Като е толкова страхотна Русия, прав ви път. Ама си натискате парцалите в капиталистическия свят. Нещастници!

95

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Гладните,ще помагат на по гладните !

94

Ева

преди 6 години

Десет милиона, дрън дрън! Уж бяха 8.9, но членовете на комисията по преброяването скоро признаха, че Пенчо Кубадински взел истинските резултати и им дал бележка с цифрата, която трябва да прочетат по Първа програма. Реалната цифра била малко по-малко от 8.2 милиона. Това е горчивата истината от онези мракобеснически времена. Живот в лъжа и терор.

93

Анонимен

преди 6 години

А бе с англичани и американци да си нямаш работа!По-лицемерни и безжалостни хора не съм виждал!

92

Анонимен

преди 6 години

До 98Погледни кои са приятелите на САЩ - развитите демокрации на Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ, Кувейт. Ето, Саудитска Арабия е в авангарда на демокрацията - наскоро разреши на жените да шофират ... След милион години кой знае, може да разрешат на жените да избират за кого да се омъжат.

91

Анонимен

преди 6 години

Оставете комунистите от Венецуела да унищожат най-богатата страна на петрол в Южна Америка ....

90

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКогато България беше с "русктите братя" както ги наричаш тогава деца не умираха от глад и населението беше стигнало почти 10 милиона, а при евро-атлантическите партньори Българи се стопи почти наполовина и българите са световни шампионо по измиране - най висока смъртност в света!

89

Анонимен

преди 6 години

До филофобНещо като тия, които коментират САЩ и ЕС ли?

88

Анонимен

преди 6 години

Русия е световно зло!Вижте кои са и приятели, това стига.Венецуела, Северна Корея, Ангола , Джибути, Ботсвана, Сиера Леоне, Чад - най бедните и ужасни страни са приятелите на Русия!

87

филофоб

преди 6 години

Русия е наистина една страхотна страна!Лошо е,че се коментира от хора,които не са били там!Нашенеца винаги има готово мнение за всичко!

86

Анонимен

преди 6 години

Още един почетен член на Клуба на диктаторите! русия има страхотни "приятели"!

85

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли защо руснаците наричат собствената си страна рашка-говняшка (от тях и ние сме усвоили този "чудесен" навик по отношение на България)? Защото е една страхотна страна!

84

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duroЯ кажи колко ти стана бензина с евтиния нефт на краварите!?

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91България сама избра да се движи на втора скорост, вместо веднъж завинаги да скъса с изостаналите си руски "братя" и да поеме по пътя на развитите страни!

82

cazzo duro

преди 6 години

До така е"Кой ги караше американците да свалят цената на нефта!?"Цитирам те бре!! Както виждам ти си адски недоволен, че бензина не е 3.50 лв?!??!?!!? За тебе няма значение дали хората искат да плащат скъпи горива или не. Важното е Русия и Путин да е добре!! Дева и шматароците рубладжийски!! Ххахах!

81

така е

преди 6 години

До МужикНо това е политиката!Кой ги караше американците да свалят цената на нефта!?Големите краварски умници решиха да ударят и Венецуела,и Иран,и Русия!В резултат тикнаха Венецуела в лапите на Русия!Русия спря добива на евтин нефт,и почна да го купува по фиксирана цена от Иран!И го плаща с руски стоки!Ще перефразирам Швейк:"И какво направиха американците?Едно голямо *** направиха!"

80

Рашко

преди 6 години

До Анонимен 85Ти си икономически гений :))) Руснаците мастило нямат ли, защо и те не си напечатат едни хартийки?! *** и виж сам какво е да си беден в САЩ, по-добре са материално от средната класа в русия. А за здравното осигуряване, да националната здравна система е шит, но има цял куп доброволчески организации, които ще ти помогнат да се лекуваш ако нямаш осигуровка. Американците са измислили как да не развъждат търтеи, не се правят на лицемерно-социална държава като нас и русия!