102

В Габрово ли?Как не!

преди 6 години

Еталон на шуробаджанащината вече 70 години е БАН.От 1947 г., когато тогавашните властимащи унищожават БАНИ,наследница на БКД, издържана от 15 частни фонда и преструктурирана от Богдан Филов според най-добрите световни образци.Главурестите цървулани,повечето от които нямат и средно образование, създават нова БАН (със заграбеното имущество на старата) и "дават комат" на "свои хора".До ден днешен този комат се предава от баща на син, от дядо на внук, от тъст на зет, от дърт пръч на млада пирустия

101

Анонимен

преди 6 години

Габрово толкова беше западнало, че педи промяната имаше 18 кина...

100

Анонимен

преди 6 години

А роднините в правосъдната система?

99

Анонимен

преди 6 години

Пиша поне 100 пъти, че БСП трябва да се избави от роднините в общинските си съвети.Пълно е със сестри, първи братовчеди, съпрузи...Вече 30 години са едни и същи, а някои са и от преди.Това не е ли шуробаджанащина?Е, защото партийната дейност прилича на бизнес, не на някаква идеология, в която някой може да повярва, защото такава няма, а едни хора лапат неотменно на яслата и не им пука за никого.

98

Анонимен

преди 6 години

Nai loshoto e che sa go vidqli BSP, a ne ot Prokuraturata. Kak moze da slozish brat si v tvoq izbiratelen region. Takiva bezochiq daze i Kostov ne e pravil. Prokuraturata raboti protiv bulgarite i tova e dostatachen povod za masovo nepodchinenie do kato Cacarov ne podade otstavka

97

Eksperta

преди 6 години

Аре бе Българя , за Свинята наскачахте всички по улиците като некой плащаше , сега само джафкате и не смеете да си покажете носа къде са ви протестите !!!? Нали сте биячи супермени мъжкари патриоти ДЕЙСТВАЙТЕ що спите !!!!

96

Анонимен

преди 6 години

КА-***-ЕС-ЕС-БЕ-КА-***, КА-***-ЕС-ЕС-БЕ-КА-***, Радев, зеления чорап и Нинова-Решетникова - на бунището на историята!

95

до 101

преди 6 години

И кои са бе, я сподели, празнословецо, или ще замълчиш позорно?

94

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ СА ЕДНО СЕМЕЙСТВО,НИЩО ЧЕ КРЪСТНИКЪТ РАБОТИ В СОФИЯ.

93

НИЩО ТАЙНО НЯМА

преди 6 години

И ЛЮБОВНИЦИТЕ ИМ СА НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ, ЦЕЛИЯТ ГРАД ЗНАЕ КОИ СА И ГИ КОМЕНТИРА.

92

98

преди 6 години

Цунка ли Доганя по устата или чакаш разрешение от Радев и Корнелия?

91

97

преди 6 години

Габрово никога няма да бъде на БСП, именно защото няма рома - те са електората на Корнелия

90

Анонимен

преди 6 години

Този третополов герберунгел задръства всеки ден габровските сайтове с *** си писания.Никойа не му обръща внимания, даже гербарите вече се дразнят от него.

89

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ДОКАРАХА СТОТИЦИ ОТ ТЕЗИ, ОБОЗНАЧЕНИТЕ СЪС ЗВЕЗДИЧКИ. Ромеи. Габрово беше град без ромеи, те ги докараха, за да гласуват за тях. Отглеждат си електорат.

88

Анонимен

преди 6 години

БСП е на нивото на ВИП Брадър - пот, пърхут и похот

87

Анонимен

преди 6 години

В Габрово допреди 15 години нямаше ***, освен едно семейство и целият град ги знаеше по имена.След като гербавите взеха общината т.е. от 2007г. започнаха планово и постепенно да пълнят града с ***. Кулминацията е в последните две години когато вече се оформят гета и се срещат на всяка крачка дори в центъра.Ето това е най -големият им грах към габровци. направо затриха хубавия град.

86

Анонимен

преди 6 години

след 1944 в Габрово са убити над 20 собственици на фабрики и други десетки ограбени до шушка! Завещаното дарение на Семов бе откраднато от ОФ, едно от най - големите дарения в историята на България! Комунистите сеят само смърт и нищо друго ! Никога повече БКП !

85

Анонимен

преди 6 години

Никога повече БКП в Габрово!!! Нямаше улично осветление в Габрово по време на БКП и имаше по 3-4 часа ток на ден !!! А преди това колко Габровци са избили , все пак Габрово преди да дойде руския ботуш е бил един от най - богатите и развити градове в Българи и на Балканите ! От както БКП направи преврата с помощта на масовите убийци от Москва, Габрово западна !

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен85, Габрово в момента едва ли има над 30 хил. с колибите и паланките. но пък гробавите усилено почнаха да заселват *** по кварталите.

83

хахах

преди 6 години

До БКП чуждоземци !Верно всички от оная партия с кумовете сте изтрещяли.