23

Мартин

преди 6 години

Какви комунисти ви гонят бе неграмотинци, кОпувате за милЯрди а не знаете дори и правилно да пишете. Какво толкова ви сториха лошите рашки, от къде такава омраза. Русията не я мислете, бавно но сигурно върви към целта си. Съвет към всички американски тролчета, минете на по лека дрога.

22

Боби

преди 6 години

До Хаха 15Ето ти едно малко фактче за размисъл ВеселякоВземаш от склада един ръждив Т-72 на 40 години, Влагаш 24 милиона рубли и получаваш Т-72Б3 мод 2016 година(показаха го на парада)Курса на долара е около 60 рубли за долар - тоест Рашките да се сдобият с един относително модерен танк ще изхабят 400 000$Да модернизират един Т-80 или Т-90 до стандарта Т-90М(Т-90МС е експортния вариант) струва 1 000 000$ а новопостроен Т-90М с оръдието от Т-14 Армата струва 4 000 000$

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Че то в "демократична" България аз вече се учудвам че знаят даже буквите, ти пък за правописа............

20

трънчо

преди 6 години

проамериканските *** в България се чувставт добре начукани и не добре платени....и сега ще почнат да ревът по форумите....

19

Анонимен

преди 6 години

До Хаха 15Хи-хи-хи-хи..................."сделка ама не"!!!!! Това си беше само чисто МЕМОРАНДУМ на сделката, тоест - обещание!!! Ама нали знаеш, да обещаеш, не значи че ще се ожениш!!!!! Така че........А и сам фактът, че саудовския крал се е дотътрял до Москва, а не като трампчо, дето ходи и проси сделки по целия свят!!! А тия се изтрепаха да ходят до Москва, вече изтриха килимчетата на Кремъл! И Израел, и Иран, И Египет, и кой ли още не от Близкия Изток....За останалите да не говорим!

18

Нешънъл Жиографик

преди 6 години

Камилата и кравата са по-близки помежду си отколкото с мечката. Последната обаче мож ги изяде и двете.

17

Анонимен

преди 6 години

"кОпуват"? още един ***....

16

до хаха 15

преди 6 години

Пише се "милиарда" г - н антикомунист!Ей не случихме на грамотни антикомунисти та за това сме на този хал...

15

Ф

преди 6 години

Е като е толкова добро , що копуват само въоръжение за един хеликоптер , хаха

14

Хаха

преди 6 години

Хиляда и петстонин милярда долара им е сделката със САЩ , (трилион и полвина долара). А с "господаря на света" 3 милярда. Вие комунисти не сте от тая планета.

13

Боби

преди 6 години

Ехх Журналята пак се изложиха. САрабия си ползва Руско оръжие от десетилетия даже има собствени хибридни разработки въз основата на руски системи(пример огромен камион автовлак с 6 пускови установки ГРАД)За ваше сведение създаването на ЗАРК Панцир-С(С - Сериен/Стандартен) е 100% финансирано от САрабия и там са доставени първите бройки още преди Руската армия. САрабия е един от малкото оператори на БМП-3 - единствена забележка практически няма защита от мини(както и всички плуващи бронемашини)

12

Су-57

преди 6 години

Даже и камиларите разбраха, че краварското оръжие е ненадеждно, остаряло и не струва и търсят най-доброто оръжие на всяка цена

11

Анонимен

преди 6 години

Иран ще се въоръжат още сега спукана им е работата на камиларите и се чудят оръжието от Тръмп дето го купиха дали ще им стигне че Катар и Сирия и Либия и Ирак и те ще ги запукатдОбре сте дошли скъпи бежанци.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4За 3 милиарда, има хора, които ще продадът 10 детски градини на Владо Кузов ...

9

Анонимен

преди 6 години

СА е най-отвратителната държава в света. Вече няколко години тези *** купуват оръжия, за какво са им??!

8

до 6

преди 6 години

Личи си и колко познаваш летящите ковчези. Ф-22 е с обозначение Раптор, а не Ф-35. За справка:https://en.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_F-22_Raptorhttps://en.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_F-35_Lightning_II

7

Анонимен

преди 6 години

тия се въоръжават до зъби, а Европа блее

6

Анонимен

преди 6 години

Всички ходят на крака при Господарят на света - Владимир Първи.Дори забулените шейхове, които имат милиарди.Ходят да молят благословията му. Ходят да пазаруват от него качествени ракети и самолети.А Трумпфета два пъти ходи до Ел Рияд да се моли като сиганче за да продаде 12 бройки от летящите ковчези Ф-35 Раптор.

5

Анонимен

преди 6 години

Заглавието и статията са напълно противоположни. Чаршафите са се дотътрили пред Путин на 4 крака само и само да не продаде оръжия на Иран те искат да ги купят Хубава работа ама краварска.

4

Анонимен

преди 6 години

На този тюрбан не бих продал дори прашката, дето мятам захранка с нея.