18

До 17

преди 6 години

Зная истината боли.Не случайно в библията пише - "истината ще те освободи"

17

ВЧЕРА

преди 6 години

Преди няколко дни медиите в Турция писаха че са дошли хиляди Доброволци и от тях 200 човека са Одобрени за Донори ?Даже Ердоган беше решил да си даде разширения от Алкохол Дроб .

16

До 16

преди 6 години

Разбираш ли си какво си надраскало, и изцяло потвърждаваш думите ми

15

до 13

преди 6 години

така е . И тази специфика може да се добави към категорията българи/християни .Мисленето не е от силните им страни.За разлика от смученето на ракия , крещенето , п.с.у.в....нето , расизма и тнт много силни страни.

14

До 13

преди 6 години

Мисленето не е от силните ти страни!!!

13

Шабан Шаулич

преди 6 години

Може и да е турчин но избяга от РОДИНАТА СИ !!! Затова не ме интересува !!! А и да му присадят черен дроб ,пак ще продължи да пие,така че безполезно е...

12

до 8

преди 6 години

да , така е . отговарям на всички критерии за етнически българин , християнин и тнт.И без да влагам излишна субективност твърдя че нивата на лицемерие , мързел в по-горната категория двуноги е недостижимо високо.

11

Анонимен

преди 6 години

казано е отдавна - "парите и славата , развалят човека!", буквално и преносно

10

Анонимен

преди 6 години

Въобще не ми пука за тоя ***

9

Реалист 2

преди 6 години

..... Още по - лошото за Сюлейманоглу , че освен здравата химия е имал много години огромен проблем с алкохолните запои и кадъните ....... Е колко мислите , че може да издържи организма му на това ?!?! ...... Бог да ги прости нашите момчета Милен Добрев и Величко Чолаков от какво си заминаха , според вас ?!?! :( ... Може да е "джобния Херкулес" , но НЕ Е от камък ...... Той дори е сравнително добре за своите 50 години и начина си на живот .......... !!!

8

До 6

преди 6 години

Да,ако са такива като теб със сигурност :-)

7

До 5

преди 6 години

А при тоя е +як алкохолизъм

6

Анонимен

преди 6 години

а, има едни по-големи лицемери от мюсюлманите .викат им християни .

5

Реалист

преди 6 години

За Сюлейманоглу беше повече от ясно , че рано или късно ще стигне до това положение !!! Или онкологично заболяване ... или тежки проблеми с черния дроб и бъбреците ! ... Всички много добре знаем какво е най - важното в Олимпийския спорт - Вдигане на тежести ... Най - важното е с каква ХИМИЯ по- здраво да се "НАЗОБИШ" за да се изчистиш навреме за голямото състезание и да НЕ те хванат ... Колко мислите е "ЗОБИЛ" Наим за седем Световни титли и три Олимпийски такива , а ?!?! ...

4

Анонимен

преди 6 години

Ама нали турците не пиеха бе ХАХАХАААААААА -НЯМА по голями лицемери от мисулманите

3

Анонимен

преди 6 години

"Е нали 500 души се натискали. Какво правят турските *** тука. Спасвявайте сънародника. То не е само да натискаш плюс и минус."Май требва и за теб да изпратят една линейка от Турция!

2

Анонимен

преди 6 години

Е нали 500 души се натискали. Какво правят турските *** тука. Спасвявайте сънародника. То не е само да натискаш плюс и минус.

1

лоша работа

преди 6 години

Наркотиците и алкохола не прощават!Но важното е,че не е пушач!