55

Анонимен

преди 6 години

Абе Сталин и Хитлер съвкупно може да са утрепали 70-80 милиона, но и това не може да се сравни с американския геноцид над 100 милиона индианци, които са избити.

54

Анонимен

преди 6 години

Истината е някъде там...

53

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Да беше дошъл тука да постреля малко на някой чалга концерт....поне да има някакъв смисъл постъпката му.

52

Martin

преди 6 години

Първия терорист немюсюлманин!Честито

51

Анонимен

преди 6 години

Защо обвиниха Димитров за Райхстага?

50

К.

преди 6 години

Защо нашите медии мълчат? В Щатите излезна още снощи снимков и документален материал, че стрелеца е активист на "антифа"- всъщност тяхната левица. Излезнаха снимки на стрелеца който е на анти Тръмп сбирки, както и на Хилари митинги. Тук пропагандата крие информацията и естествено се чуди.. все още. А концерта е кънтри музика със публика основно от работещата централна част на страната, т.е. основно на Тръмп гласоподаватели. Този си е еквивалент на левичарският терор. Има го навсякъде по света.

49

Ема

преди 6 години

до Анонимен"В Сащ всеки уважава другите. Всички са чувствителни и ако ги обидиш и си им шеф ще те спукат от съдебни дела."Това не е патент на САЩ, и в други държави го има, без да се избиват ежедневно.

48

Анонимен

преди 6 години

Индианците също са избивали заселниците и са ги продавали като роби.Индианците също са се избивали помежду си.Просто са били на ниво от преди 20000 хиляди години.С лъкове,копия и палатки.Ония другите са били с оръдия и параходи.

47

Анонимен

преди 6 години

По телевизиите им върви призив: "Ако в двора ви има непознат, не го убивайте, той може да има семейство и деца".

46

Анонимен

преди 6 години

До ЕмаВ Сащ всеки уважава другите. Всички са чувствителни и ако ги обидиш и си им шеф ще те спукат от съдебни дела.

45

Ема

преди 6 години

В Америка свободата се изразява в това да притежаваш оръжие, да пушиш трева и евентуално да си смениш пола. Нито дума за право на безплатно образование или здравеопазване. Голяма демокрация, няма що.

44

Анонимен

преди 6 години

Ако тук имаше легална продажба на оръжия, щеше да настане касапница!

43

Манолски

преди 6 години

Защото хората отпъдиха морала в себе си и станаха зверове. Времето на Антихридра наближава

42

сминдух енд чесън

преди 6 години

Имате ли представа у нас колко подобни екземпляра дремят в момента.Тук движеща сила е омразата към свободни и щастливи хора.Въпрос на време е подобни събития да се случват и тук.Никой не е застрахован .

41

Анонимен

преди 6 години

Всеки има достъп до оръжие във Сащ и се намират няколко човека от 300 милионна държава да се побъркат психически и почват да стрелят наред.

40

БАЙ Иван

преди 6 години

Защо Стивън Падок уби 59 души? US полицията търси отговора.....е то отговора е ясен.....приел исляма преди няколко месеца !Докато е стрелял е ревал алах е в бар и после се е самоубил защото в рая го чакат една тумба девственици ...стандартна процедура при исляма за убиванне на невеерници..

39

Пепи

преди 6 години

Не му е харесвала музиката.То тук нещо кънтрито е като нашата чалга.

38

дедо Ташунко

преди 6 години

До Кром, номер 37. Момченце, Америка е "изградена" от престъпници и психопати, чиито прадеди са избили милиони индианци, за да заграбят огромните територии на днешната държава САЩ. Така, че крушата не пада по-далеч от дънера. На мен лично не ми трябва оръжие, за да решавам психичните си проблеми, ако имам такива. Да стреляш по хора, отишли на концерт е повече от извращение. Такива като теб трябва да бъдат издирвани и бити с пръчка по петите, доката се на.се.рат от болка. Скрий се някъде.

37

Анонимен

преди 6 години

Постоянно говорим за мир, а всъщност се бълва агресивна филмова продукция, която доста реалистично показва, че всъщност оръжието е нищо лошо, някакви супер мацки се бият, насочват оръжие срещу тях, но те са безстрашни дори безсмъртни. Човешкият е живот е 0. Но когато филмовият сюжет е действителен вече виждаме реалността. Защо се толерира бълватето на тези продукции, защо се произвежда все повече оръжие? Защото това са много пари.

36

до 32

преди 6 години

Там да не са ***.нари като в Валерката в Слънчака.Всеки знае че във Вегас не се спи.Там няма ограничения за шума .Всеки който си взима стая в хотел на Strip зоната знае че там е лудница 24/7/365.Ако си платиш допълнително ще те настанят в тиха стая!Но 99% не ходят във Вегас да спят а да гуляят и мърсуват и шума им помага да са по мощни.