38

Анонимен

преди 6 години

Свидни рожби на БКП-БСП !

37

Циник до Питащ

преди 6 години

Една бивша министърка го каза:"У нас мафията си има държава!"От 89 насам милиарди се движат тихо....и незабележимо за простосмъртните...правят каквото си поискат с държавата...и само пълни ба ла му рн ици вярват във върховенството на закона! И още нещо - ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!КОРЕНИТЕ????КОРЕНИТЕ СА В ДРУГАРИТЕ ОТ БИВШАТА БКП!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Жалка и нещастна страна. В това я обърнаха. България е вече трети свят. По доходи, икономика, корупция, престъпност, в която вече са нормални отвличания за пари като в Мексико, Колумбия и Боливия. Само че в Южна Америка, живеят по добре. Остана ни само да се сравняваме с Африка, но и там вече има страни с по високи доходи. Хората свикнаха с терора, рекета, рушветите, агресията. Цели поколения израстнаха с това.

35

Питащ

преди 6 години

Нали Костов щеше да прави "Синя книга", Борисов "Бяла книга" ! Ядец! Нищо! И единия и другия си направиха нищо от обещаното, освен телефонни указатели да си контактуват с ограбилите националните богатства на България!

34

Циник до Льольо

преди 6 години

Въпроса е всъщност....как селляндурник от село Миланово получава кредит от ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА И СЕДЕМДЕСЕТ МИЛИОНА и си позволява лукса - да не го обслужва????В коя полунормална държава - това ще остане без последствия? Това са тонове банкноти!

33

Възмутен

преди 6 години

И децата в България знаят как Павловци, Илиевци, Маргиновци, Баджовци, Самоковци, Баневци, Божковци, Златевци, Ганчевци и т.н и т.н. са станали богати и произходанаи мръсните им пари. Как толкова години никое правителство, никой прокурор или др. орган в България не направиха нищо за конфискуване на богатствата им? Как непрекъснато следим богаташките им изяви по света с крадените пари от всички нас-например Дарина Павлова с туй младо гадже в тоз курорт, на онова богаташко пари с Берлоскони и т.н

32

Льольо

преди 6 години

Бойко и Пашата не можем да ги стигнем и 10 живота да живеем, те са си опекли работата :)

31

Анонимен

преди 6 години

Държавата създава престъпниците! Ако акцизите не бяха толкова високи и цените бяха според кесията на народа щяха ли престъпниците да могат да осъществяват продажбата на нелегални стоки? Този въпрос го задавам на тези които си мислят че чрез високите акцизи и цени ще спрат престъпниците! Поради ниските заплати и високите цени контрабандата процъвтява това и на 5 годишните им е ясно. Само на тези дето ви управляват не им е ясно. Пазарувам от Македония цените са им 5 пъти по ниски от българските!

30

Циник Б

преди 6 години

1 Съдружник на БойкоРумен Гоцов Николов (Пашата), член на СД на Интербулпред АД. Род. 26.05.1962 год. в с. Миланово, Благоевградско, член на СД на Интербулпред-АД българомохамеданин, бивш служител от спецотряда за борба с тероризма, един от лидерите на силовите структури в България. Съдружник в Интергруп (на СИК), Интерпетролеум, ЗК Спартак, Ин- 80, Сенатор-ПМ, Ай-Джи-ЕМ- АД, Цебра- ООД, Тео има необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1,27 млрд.лв.;интернационал- ООД, Ремекс- ООД и др.

29

Манолски

преди 6 години

тези ги разпрвяйте на 15 годишните. В целия свят организираната престъпност е покровителствана от държавата, особено в злощастна Майка България, където няКОЙ си има държава

28

избирател

преди 6 години

Чета Ви коментарите и се възмущавам бурно....!!!Не сте прави бе хора,Другаря Борисов вероятно не знае за това,или е поредната лъжа.Другаря Борисов е честен родолюбец с огромно сърце придобил своето богатство с гасене на пожари и то без предпазни средства,само с мушама и ботуши на ВиК работник....

27

Химн на Суджук

преди 6 години

Суджук ти си надежда С теб е нашта вяваСуджук! България е в насИ ни зове в този час Суджук нас ни повежда Суджук- евро надежда С теб изгрява светлинаВ нашия дом и сърца.

26

Анонимен

преди 6 години

Спиридонов, кажи за онези четири контейнера с амфети дето ги сгащиха в Турция тези дни, с какъв произход са и накъде са отивали? Не се прави, че не знаеш, нали вие ги пазите до ГКПП- тата!

25

Анонимен

преди 6 години

Това бяха терористични организации ръководени от държавна сигурност зада вкарат еврейската обирна система

24

Мутрите си имат

преди 6 години

Държава и я управляват. Мутра премиер, мутра шеф на МВР, мутра-физкултурник Цвъ Цвъ......абе не им трябат фирми , имат ди държава !!

23

Анонимен

преди 6 години

"Суджук" е най здравата охранителна фирма в България .

22

Анонимен

преди 6 години

е, те СИК и ВИС вече са начело на държавата. Останалите са се профилирали по разпределение - да си работят без да пречат!

21

Господ ли

преди 6 години

А МВР и полиция,тежко корунпирани и пълни с бандити с униформи,е кой ще спре бандитите?!

20

Анонимен

преди 6 години

Мутрите вече са ограбили каквото им трябва! Сега вече пак с стария номер ще се заяждат с цигганите за да може истинските проблеми да не ги вижда заспалия ***! Пардом.

19

Анонимен

преди 6 години

Бандюгите профилирани: Бият, крадат, отвличат...сега за 3 в 1 - суджук