172

Анонимен

преди 6 години

До няма защо да питатти си жалък......

171

няма защо да питат

преди 6 години

Каталуния е в ЕС, а Сърбия - аутсайдер! Засега е нищо! Въпросът е неуместен!

170

Анонимен

преди 6 години

Сърбите да не се правят на балами. Винаги са ни правили мpъсотии, защото са долно племе. Накрая си го получиха и да не се репчат много, че да не останат и без Войводина. А руските *** дето ги подкрепят да не се вживяват толкова, че ще получат мозъчно възпаление.

169

Анонимен

преди 6 години

Референдум за Войводина

168

юбералес

преди 6 години

Няма значение дали Каталуния, Косово, Бавария или Кърджали ще се отделят в собствени държави, щом всички накрая се озовават пак в ''един кюп'' - този на ЕС. Има ли значение дали община Лъки е в смолянски или пловдивски окръг? Или е самостоятелен такъв. Просто е и няма драма.

167

Шоп

преди 6 години

До ognyanzКазано с други думи, излиза че за тези, които са с нас може, а за тези, които не са нас - не може. В това ли според теб се състои международното право?------------------ Сърбите сами дадоха повод а отцепване на Косово. Автономията на Прищина беше отменена ЕДНОСТРАННО от Белград, след което вкараха войска, за да извършат етническо прочистване. Някой да е отменял автономията на Каталуния? Някой да е вкарвал войски и да ги е подгонил като стадо да се изнасят извън Испания?

166

Анонимен

преди 6 години

Другари клети про..сти сърбомани, кой мислите е казал за първи път знаменитата фраза"србе на...вр..бе"ами словенците другари СЛОВЕНЦИТЕ,НАЙ-ОТДАЛЕЧЕНИТЕ ОТ ШУМАДИЙСКИТЕ СВИ...НЕПАСИ И ВСЕ ПАК,ето какво са казали словенците и сега се повтаря от Словения до Косово и Албания!!!Господ все пак се е смилил над българите та сърбите е..ха майката само на 600хиляди от нас а можехме да сме сега всички зомбирани бивши югославяни обичащи сърбите като "бракята".

165

Анонимен

преди 6 години

Не знам България сега за какво се продава , ама преди е загубила доста земя. Което е повече от парите. Ние не се продаваме ами сме в съюз влезли доброволно. Имаме си нашите ползи и нашето бъдеще. Ако искате извън съюза - предложете адекватна алтернатива ? Ако нямате сте просто едни дребни драскачи ...платени или не вие си знаете.

164

Анонимен

преди 6 години

Много правилен въпрос.

163

А ние защо

преди 6 години

не се запитаме как една България която е защитавана от хиляди години и кръв е проливана за да ни има като нация, сега се продава за зелени хартийки на юдомасоните от *** тип ББ?

162

seira

преди 6 години

До ОТГОВОРА ЕМИСЛЯ, ЧЕ СТЕ ПРАВ!!!

161

Анонимен

преди 6 години

Aве , другарю президент , вие искахте да избиете албанците в Косово или казано по другому - Косово в Сърбия ,но без албанци . Ами така не дават !

160

Анонимен

преди 6 години

До 187 Какви 100г.,тези земи са дадени на Сърбия и Гърция, като победители след ПСВ, и ако имат желание може да ги върнат/в което не вярвам/Трябва да се сърдим на Фердинанд, че ни присламчи към губещите.

159

Анонимен

преди 6 години

Сърбите да връщат на България задните покрайнини! Договора изрича догодина ! Те са наша земя предадена доброволно с договор за 100 години. Те вече изтекоха.Същото се отнася и за Беломорието . Държавата да постави въпросав в ЕС и съда в Хага. Договора след ПСВ е за срок от 100 години. Платихме си поражението скъпо ...Сега да ги връщат тези лицемери.

158

Анонимен

преди 6 години

как за испанците не може а за сърбите може ли, ами сърбите никой техен съсед не ги харесва включително и Българите.

157

Анонимен

преди 6 години

до Шоп-така е,сърбите са ГЕНОЦИДЕН НАРОД,но от прости комундери русофили и сърбомани не очаквай нормални коментари и мислене,та на нас и премиерът ни е сърбоман БАЦЕТО ДЕТО КАНИ ЦЕЦА/НА СРЪБСКИЯ КРЪВОЛОК АРКАН ВДОВИЦАТА/И ЛЕПАТА БРЕНА-ФАХРЕТА НЕКОЯ СИ МОСЮЛМАНКА ПРЕКРЪСТИЛА СЕ НА ЕЛЕНА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА И СРЪБСКАТА АГРЕСИЯ В БОСНА,какво повече да говорим?!!

156

Българче

преди 6 години

Прав в човека, но тези неща се решават от чичо Сам ... добре, че навремето Руснаците завзеха летището на Белград, че и до нас щеше да има все още война. Всичко което хсе случва по света е дело на ЧС. Бог да прости загиналите в ЛВ ... това са невинни хора вярващи на правителството, че ги пази .. това си беше картечница или две .. никакви автоматични оръжия .. имам предвид автомати ... открили 20 пушки в хотела ... глупости на търкалета !!! Със сигурност не е бил сам !!!

155

ognyanz

преди 6 години

До "Щоп": Казано с други думи, излиза че за тези, които са с нас може, а за тези, които не са нас - не може. В това ли според теб се състои международното право?Вучич е прав, този двоен стандарт няма оправдание.

154

Анонимен

преди 6 години

Хърватите , словенците , македонците питат Сърбия : как за Каталония може , а за нас не можеше по времето на Югославия ?Всички са лицемери във всяка посока ! Сърбите да не се правят на чиста вода ...По ръцете им още има кръв от Югославия .

153

Анонимен

преди 6 години

СРЪБСКИЯТ ШОВИНИЗЪМ И СТОГОДИШНИ ЗВЕРСТВА РАЗТУРИХА ЮГОСЛАВИЯ ДРУГАРИ КОМУНЯРИ!!"ВЕЛИКА СЪРБОСЛАВИЯ"СЪВСЕМ ЛОГИЧНО СЕ СПОМИНА,НО ПОНЕЖЕ НА СЪРБИТЕ -АНГЛИЙСКИ И ФРЕНСКИ ПРОТЕЖЕТА ИМ ПОЗВОЛИХА ДА ДЕРИБЕЙСТВАТ 70 ГОДИНИ НА ЗАПАД ОТ СОФИЯ МНОГО СИ ПОВЯРВАХА!Ако искат сега да си върнат Косово ще има война,ако искат обединение с т.н. Република Сръбска в Босна ще дават Санджак на бошняците,Войводина евентуално независима,част от югоизточна Сърбия на косоварите албанци,УМРЕ МАРА ДЕТО ИМ ДАВАШЕ ЧУЖДО.