27

Tъпaнар No 30..

преди 6 години

Tова не са бягащи, а социални пaразити! Дезертьори търсещи на баницата мекото...

26

Рок енд рол

преди 6 години

Ватиканът ли казва какво да се случва в България!?

25

Dito

преди 6 години

Падрето се е върнал с втора специалност, освен католически поп, вече е и ходжа! Той папата каза, че иска да обедини исляма с християнството...което си е дефакто поислямчване на християнския свят, защото за исляма друга възможност не съществува дори на теория!

24

Анонимен

преди 6 години

Ако българите бяха православни, нямаше да откажат защита на бягащите.

23

Анонимен

преди 6 години

Българите са хора православни, живота си са давали за православната вяра.Католиците са убийци, от делата на инквизицията са черпили опит и Хитлер, и Сталин, и пак не са могли да я настигнат.

22

Анонимен

преди 6 години

Защо се връща този човек сред такива деби ли и простац и.Бг е сборище на бедняци с някакво фалшиво самочувствие и натурална вулгарност.

21

Анонимен

преди 6 години

Следващият му скандал ще е хомо. сексуален

20

ЛОШО

преди 6 години

Този човек е заплаха за Националната Сигурност на България .Този е в Канала за ИДИЛ за Бойци който се трансферират в ЕС и Русия .ДАНС трябва да пресече този канал .Ако трябва да ми повишат Местните Данъци .

19

малко момченце

преди 6 години

Отччеее.ила сииии.липсваш ми.Лове.ши ми даваш ли близалкипак !?

18

Българина

преди 6 години

Да се маха еничара ***

17

Анонимен

преди 6 години

Добре дошъл!Комунистите имат голяма практика в гоненията на свещенници и на бок лу ците не им е приятно да им покажат, какви всъщност са мизерници и неудачници и затова Вашия пример ги дразни

16

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите, все едно грухтят прасета.Българи, нямате ли съчувствие към страдащите и защо очерняте всички мохамедани.Явно не сте се поучили от историята си.

15

аз

преди 6 години

Платени драскачи колкото искаш,продажници!Като какъв този свещеник ще приема тарамбуки,да ги вземе във страната си!

14

ами

преди 6 години

Няма работа в Белене нито тоз натрапник от Ватикана,нито така наречените бежанци! Всеки ден убийства на невинни хора от аллахакбарците!

13

Анонимен

преди 6 години

Отеца е смел човек, да защити това сирийско семейство сред българската зверилница.Браво отче!17244

12

НАГЛОСТ

преди 6 години

До бай хЗащото КОМУНИСТИТЕ избиха всички католически свещеници след девети септември 1944 година. Сигурно и ти си от комунистическо потекло и даже не си чувал за блажения отец Босилков! Но това е допустимо за подрастващото поколение което не знае,че църквата спасява народа ни от ТУРСКО ,но не успя да го спаси от червената поквара и бездуховност. ЗА ТОВА УПАДАКА Е ТОТАЛЕН !

11

НАГЛОСТ

преди 6 години

За простотията на "българина" няма граници. Нито един от тук драскащите сигурно не е чувал за библия и коран,но пишат ли пишат. В църковните канони никъде хората не се делят на черни и бели,на християни и мюсюлмани когато става въпрос за помощ. Помагаш не на вярата,а на човека. За това може би семейството намери място и се засели в едно родопско местенце,където все още има наченки на ЧОВЕЧНОСТ! А горкия отец се завръща да помага на хора загубили чувството си на човечност!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Мохамеданите са хора, като нас, стига сте ревали, все едно сте Швейцария на Балканите.

9

Анонимен

преди 6 години

Папата днес сложил гривна като на неидентифицираните мигранти, сега искал и хуманитарни коридори за "бежанци"! Казал им, че никой няма право да ги съди - това е водачът на християните! Предател! Стига вече с християнските религиозни щуротии - самоубийствено милосърдие, самоубийствена доброта, ходене по вода и т.н. Да ги вземе във Ватикана, да го превърнат в гето, да го видим тогава. Хора, които не са се грижили за дете през живота си, управляват Европа и бъдещето на местните хора и техните деца.

8

Ватикана е филиал

преди 6 години

Ватикана е филиал на Исляма в Европа. Няма разлика между католик и мюсюлманин - това са промити мозъци!