148

Един от Северозапада

преди 6 години

Деси, не се подценявай! Генерала от МВР няма нищо общо с генераба от Армията.Конкретно Баце е назначен за генерал от Доган и Първанов, , факт, който той удобно премълчава.Другият факт е, че Радев се е изкачил сам по служебната йерархия, изкарал е генерал-щабната академия, и академия в Сащ, владее и езици, а Баце? "Парле ву фране?""Конграчулейшанс!"...Трето, виждали сме поне на клипче Радев да пилотира, а някой виждал ли е Борисов да рискува живота си в пожар, даречем, или само се снима после

147

Чиче

преди 6 години

Напоследък първите дами нещо не са много морални.Бивш Плейбой модел,Учителка с ученик,омъжена върти любов с омъжен на работното място в армията .Човещинка ,но все пак първи дами се водят разбиръш ли....

146

Анонимен

преди 6 години

Тази жена изложи и излага президента постоянно. Нахалството й няма граници. Разби му хубавото семейство и продължава да говори и прави недопустими неща.

145

Анонимен

преди 6 години

А бе не знам какви звезди и пагони си мери,но тя е никой,президент е Радев,а тя е просто втората му сегашна съпруга,та той може да си вземе и трета нали!

144

Анонимен

преди 6 години

Казали са и да прави мили очи на сички.Аз не си представям как нормален човек, дето слуша джаз или рок ще изпадне дотам да се умилява от индийските идьотизми на Азиз.

143

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 147Ама разбира се че няма авторитет президентската институция в Бг след като Пастирката (на Боко пудела) мина от там

142

Анонимен

преди 6 години

Подигравателните определения към презденшата и позитивните статии за ГРОБса показателни на КОЙ Господ се кланят в днИес.БиеГие.Такива КОРУМПИРАНИ медии трябва да се закриват а собственици и персонал .....лагери тип "Белене".

141

Анонимен

преди 6 години

И двамата са тропосани и натрапени от мафията.Да вървят на...И Радев и тая чумотевица.

140

охаааааа

преди 6 години

Перфектна!

139

Акуд

преди 6 години

обикновена кифла с мармалаТ

138

Анонимен

преди 6 години

Най красивите, умни и безгрешни ! Само така тролчета, напред към заработката!

137

Анонимен

преди 6 години

До цветеПрезидентската институция вече няма авторитет.

136

доктор

преди 6 години

Деси унижи *** Радев пред цяла България като каза, че е мъж под чехъл. А ние чакаме тоя подчехлю да командва армията ни. Той жена си не може да командва, камо ли българската армия.

135

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До цветеа ти, моралфаг, какво направи за да го предотвратиш? рискува ли работното си място за да спреш неправда? или си ударил шамар на съседа дето бие жена си? родината се съсипвала. ами беси се , кибиците съсипаха родината.

134

цвете

преди 6 години

до 139Не става въпрос дали е жена или какво - става въпрос че Родината ни от години се съсипва и продава - за това става въпрос.Аз съм безпартиен човек и изразявам мнение ,а г-жа Радева е последния човек който носи за това вина.Важни са важните акценти - към тях трябва да бъде насочено вниманието ни.

133

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Деса-гургулицада и закачат два стингера и решаваме проблема с охраната на въздушното пространство

132

Деса-гургулица

преди 6 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

131

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

класическа музика и рок? хахахах няма човек който да е чул от двете и да няма предпочитания. "класическа музика и рок" слушат тия дето в училище разправяха на зубърите как татко им ще ги уреди така че няма да си дават зор , а сега се снимат с книги издадени през осемдесетте и бутикови чашки с кафе сабахле. един вид "ентелегенция".

130

цвете

преди 6 години

Оууу дребните душици са на линия и не одобриха мнението ми.Жалки ,много жалки създания,така и не разбрахте какво искам да кажа.*** поръчкови платени нещастници висящи по форумите и изразяват чуждо становище .Лишени от сиво вещество за да могат да разсъждават

129

Цвятко Цветков

преди 6 години

До цветеНЕ Е ЖЕНА, това е работата.