27

Анонимен

преди 6 години

До по-равниА да не говорим,че конституционните съдии,които би следвало да разгледат казуса ,са без таван на пенсиите.И това ако не е конфликт на интереси,здраве му кажи.

26

Балконски

преди 6 години

До АнонименТова с мятането на пари мирише на фалшиви новини,Може и да се е излъгала навремето някоя баба,но не вярвам всички да са оли...френки.Още повече,че всички медии ежедневно бият тъпана за такива "случки"Ако е така,предсавяте ли си какъв ген са предали на своите наследници!

25

Анонимен

преди 6 години

А сега смятайте.Задача по математика от 4-ти клас:Една баба метнала през балкона двайсет бона на "ало" измамници.Месечната пенсия на бабата е 200 лева.Пита се в задачата: колко време е спестявала бабата тия двайсет бона?

24

до 23

преди 6 години

До Nasko,пропуснал си да довършиш след многоточието ти следва...жалък народ

23

по-равни

преди 6 години

Обаче за техните пенции са си помислили.През 2019 ,когато трябва да се пенциониат боковите набори,пада тавана.Нали се сещате при 7 бона заплата,пенцията е 3 бона.Минимум.Така,че ако на нясой пенцията е 1100лв ще му я орежат с таван.Цецка и прочие ще я вземат цялата.И това ако не е дискриминация,здраве му кажи.

22

Абсурд

преди 6 години

По добре ги спрете,но и спрете да ни удържане пари за осигуровки

21

Nasko

преди 6 години

Леле, след близо 30 години преход и усвоени милиарди от ЕС, минималната пенсия става феноменалните 100 евро дами и господа. Жалка картинка, жалка държава...

20

Анонимен

преди 6 години

Да бе, това увеличение прилича на това да си купиш последен модел Мерцедес с 5 лева отстъпка. Голяма грижа на партията!

19

Българин

преди 6 години

Браво Бойко!

18

само ГЕРБ

преди 6 години

браво бойчеееее да си ни жив и здрав бойчееее да илядиш бойчееее че ни дигна пенциите бойчееее ама волен казваше че 300 ше станат бойчееее а само 200 даде бойчееее сигур *** се е запекла бойчееее за тия 100 лева бойчееее гръм да я удари бойчееее и айде от новата година бойчееее на 300 да ги направиш бойчееее с дедото 600 да зимаме бойчееее и секи ден свеш да ти палиме бойчееее

17

Анонимен

преди 6 години

И още поне 40% няма да усетят нищо, освен празни джобове (между другото - и тези 40% ще усетят същото).

16

Анонимен

преди 6 години

ДОД е само 10% и вие сте доволни, нали?Това го направиха БСП - плосък данък.Но така богатия не плаща по-висок данък, както е например в цяла Европа.Трябва да се върне прогресивният данък - богатия да плаща 15-20-30% защото богатството му е от този народ.Но ако Бойко върне прогресивния данък всички ще гласувате за БСП, нали ;)С плоския данък хазната остава с малко приходи и няма пари за високи пенсии.

15

Вашия Премиер

преди 6 години

До ПончоПонче ти сънуваш още браааат,най-много 220 до края на мандата ми.

14

До 9 анонимник

преди 6 години

Колко още псувни знаеш байо?Като не си се осигурявал ,няма и голяма пенсия !Никой никому не е длъжен!

13

Пончо

преди 6 години

Е тва ни е проблема, на 300 лева сте доволни, вие в България ли живеете бе, 300 какво са? В др страни ако им кажат 300 лева ще ги избесят вие скачате за тях, 1300 трябва поне, цял живот работиш за 300 лв ли, нали тва е целта, да си по живееш старините спокоино, а не в мизерия.

12

анонимен

преди 6 години

Обещаха 300лв. минимална пенсия и гласувахме за тях. Излъгаха ни!

11

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Е нали на предните избори ви обещаваха 300лв минимална пенсия.

10

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

До Анонимен 3Те заплатките бяха маки,но и цените бяха мъъънички.А сега заплатки и пенсийки малки,но цените голееЕЕЕМИИИИИИ......................!

9

от 1 до 3

преди 6 години

До Анонимени как точно разбра,че комунизма ми липсва ? да не ти го каза отгоре починалия ми баща,който лежа в лагерите на комунистите?

8

Вихър

преди 6 години

А ограничението от 910лв кога ще падне???От долу вдигат, а от горе греда!!! Пак лека полека вървим към уравниловка!!!