56

Анонимен

преди 6 години

Айде и тоя го включиха в пропагандата. Натискът е тотален. Но не познават българите. Колкото повече ни натискат толкова по големи инати ставаме.

55

упс...

преди 6 години

Нявремето когато Саксофона се завърна в Бг и спечели изборите, един непознат мъдър старец ми каза : "Този се върна да отмъщава на българите и на Бг, за баща си и за царската си власт".Не му повярвах, бях млад и наивен и наистина вярвах, че Саксофона ще работи в полза на Бг.А, той се оказа, обикновен злопаметен стар мошенник, при това от класа!!!!!

54

Анонимен

преди 6 години

Тоя да ходи да мие краката на бежанците дреме му на някой за еврабистан.

53

PD

преди 6 години

Опитите за смяна на чипа, не са спирали от няколко хиляди години. Но винаги когато дизайнера на чипа прати факс, белите ари/ора, Хора, задействат програмата Свободолюбие, и завират там дето им е мястото господарско слугинажния модел. А за крайностите до които се стига, могат да се сърдят на себе си. Те са резултат от условията, които създава същия този ментал, в желанието си да господства над богоизбраните същности.

52

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 години

НЯМА БЪЛГАРИН ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МНЕНИЕТО НА ТОЯ КРАДЕЦ.ПРОДАЖНИТЕ СЛУГИНСКИ МЕДИИ ПОСТОЯННО НИ ЗАНИМАВАТ С ТОЯ КОВЧЕК.

51

Анонимен

преди 6 години

Българинът си е будала отвсякъде. Имаше добри години, и добри държавни дела, но на него му липсва чувствителност кое е добро, и кое зло. И посяга към грешни решения, защото някой го е подучил. И предпочита да реве и псува, вместо да мисли. Това, което човек сам си направи, никой не може да му го причини.

50

Реставратор

преди 6 години

Докато българският Президент и Премиер се водят на руски адрес - бул. Княз Александър Дондуков - Корсаков - Европа все ще възприема България, не само де юре, но и де факто, като Троянски кон на Русия.

49

Ъъъъ ...

преди 6 години

До 53 АнонименПравите ли разлика между богата страна и подредена страна, социално-сигурна среда, м?

48

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГурбетчията, спокойно бе, остави ни да обясним и ние, а за спама, добър е, но се губи диалогаЕ КАК ДА ВИ ОСТАВЯ КАТО ИМА КЕ.ЛЕШИ КОИТО ТРИЯТ КОМЕНТАРИ ?! ТАКА СЪС СПАМ ПРЕЧА НА ВАС ,НО ПРЕЧА И НА ТЯХ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО СЕ НАУЧАТ НА РЕД ! ОТГОВОРЪТ МИ ВЕДНЪЖ ГО ИЗСТКРИХА ,ТОЗИ Е ВТОРИ ! ПАК ЩЕ ИМА В.ЕРТИКАЛЕН СПАМ ,КЕЛ.ЕШИТЕ ТУК ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ НА РЕД ,,,,,,,,,,,,,,,1111111111111111111111111111111111111111111111

47

Анонимен

преди 6 години

Доста походихте по света и пак не го разбрахте. Хората правят страната, такава каквато е. Прав е Симеон. Не може да имаш съветско-ориенталско мислене и да искаш да живееш като в богата европейска страна. В най-добрия случай можеш да тарикатееш на гърба на бедни и неграмотни хорица, и да чалгееш като последен будала, а утре каквото стане. Е, в Европа не е така. Тъй че си заслужаваме съдбата.

46

Анонимен

преди 6 години

***, спокойно бе, остави ни да обясним и ние, а за спама, добър е, но се губи диалога

45

1-2

преди 6 години

До ПаметливЧовек, ако живееш в София утре или в неделя ставаш сутринта, пиеш кафе, ядене, ***, душ, излизаш и си правиш една разходка по центъра на София. Разглеждаш сградите (огромната част са отпреди 9.9.44) и разсъждаваш по темата- може ли в бедна и изостанала държава да се строят такива сгради. Жокер- сградата на СУ, БИАД...

44

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ КОИТО ВСЕ ОЩЕ СА НА ВЛАСТ ,НО С ДРУГИ ИМЕНА ,КОГА ЩЕ ВЪРНАТ ИМОТИТЕ НА САКСКОБУРГА ?! НА ВАС ХУБАВО ЛИ ЩЕ ВИ Е НЕЗАКОННО И НАСИЛА ДА ВИ ОТНЕМАТ ИМОТИ ?!

43

ined

преди 6 години

Стига с тея чипове бе дъртак, имам един 5 кг чук и ако те спипам ще ти потроша всичките де що имаш чипове и чипчета.

42

Анонимен

преди 6 години

Този с еврейска шапка ли е или така ми се струва?

41

ребрандинг!?

преди 6 години

Баси простотията!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Кобургите са проклятието на България!

39

избирател

преди 6 години

''Симеон Скаскобургготск'',такова лице няма госпожо Александрова.Вземете го оправете.че с това си вадите хляба в крайна сметка.Смешно е!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Винаги ще бъдем от съветския блок и против мултикултурната простотия на Запада. Западните началници са луди и простовати.

37

проста работа

преди 6 години

Правим един евродемократически референдум без съветски танкове за република или царство,и моню си поема към където ще!Не разбирам,защо всички се ослушват!?