39

Анонимен

преди 6 години

Преди 15 години имаше един сериал "Рекс" , та в един от епизодите подобен чичко тровеше кутиики бира или кола, и тъй

38

Анонимен

преди 6 години

Какъв *** трябва да си да отровиш храна на даца?!

37

от историята

преди 6 години

До 38 ХХХ, Ти пък от ИД. Това е правено от БКП от 1913г. до 1944г в Бълтария. Терор без спиране - гари, църкви мандри, отвличания. Всичко по заповед ОТ Кремля .

36

Имигрант

преди 6 години

Сега Мюмюн и Мохамед ще черпят челен опит. Трябва да му платят патент на тоя ***.

35

Анонимен

преди 6 години

научете немски! после пишете.

34

ХХХ

преди 6 години

Сетих се за едно призоваване от страна на водачите на ИД което гласи "Отровете водата и храната им " Така че трябва да има супер строг контрол на тези продукти които се консумират от хиляди дори стотици хиляди !

33

Анонимен

преди 6 години

пишете пълни глупости. придържайте се към точнич превод,а не към измислици. това, че имат съмнение, че не действа сам не е като не действа сам. фактите. осъдиха го обесиха го защото вие така казахте. повече няма да ви чета.

32

Аз

преди 6 години

До Питър : Може и да не е фишек, ако тоя е някой психар...

31

Ангел

преди 6 години

Тоя даде страшна идея на Мюсюлманите.Те ще тровят храната без да Предупреждават и пари да искат!!!

30

Дедо Гого

преди 6 години

До Анонимен 13 : Не така пич - чупи му се левия крак и дясната ръка. И му се налива в гнусната уста метилов спирт - да му се изостри зрението

29

Анонимен

преди 6 години

До tediи пак ли руснаците са виновни........ в дъното на всяка античовешка история са забъркани руснаци.

28

АЛАХ МОХАМЕДОВ

преди 6 години

До Deutschland &#25Пич, оценка Ка, я си дояж бежанския кренвирш и потапяй.

27

Анонимен

преди 6 години

По същия начин може да отрови лимони,портокали,грейпфрути,ябълки,трябва да се пакетират по начин да не се нарушава обвивката на плода,всякакви луди има!

26

Ангел

преди 6 години

Тоя заслужава Нобелова Награда за Престъпен Ум. Представете си че масово почнат да изнудват големи производители.Всеки би си платил защото иначе има опасност да фалира.Никой няма да купи от продукта който произвежда.Дори ще плащат преди медиите и полицията да са разбрали.Защото ако разберат ще информират населението и няма да продадат и 1 продукт!!!

25

Умен

преди 6 години

Роднина е на Меркел, нали! В тоя род много мразят германците и човечеството. Фенове са на ***. "Войната за планетата майммуйните" започна!

24

Питър

преди 6 години

Това си е фишек за отклоняване на вниманието. Кой би се разхождал из магазини с открито лице, знаейки колко бързо могат да го идентифицират?? А тия пюрета с пазарска чанта ли ги разнася, влизайки из магазините??? А парите - да се оставят на определено място??? Егати холивудския сюжет.... Всичко е леко прозрачно съшито. У нас при такива събития обикновено се намеква, че всъщност отклоняват вниманието на публиката от нещо по-голямо и злокобно, обикновено правено от властта

23

Санторини

преди 6 години

този да не е дизайнерът на етикетите от Лидл, рекламира пюретата по другите магазини

22

Темида

преди 6 години

Ако работата отиде на хващане да хваща самолета за БГ и да се предаде на нашия съд. Сиг, че тук си имаме вратички в закона за тая работа ако изобщо има присъда де. Макс на 3 месеца условно и 100лв да го осъдят.Безнаказаност...най-ценното нещо което се пази зорко от БГ народа.

21

Deutschland &#25

преди 6 години

До Гepманистaн УбepалecПич, пий си хапчетата и гледай да не ти заседнат от хейт.

20

Алов

преди 6 години

Баси шита