25

Анонимен

преди 6 години

Няколко човека писаха за пастора - евангелист. Моето лично наблюдение е, че този клон на религията много сполучливо вирее в райони с ромско население. Раздават им дрехи, храна, пеят си песнички. Секта си е. Бас хващам, че пасторът не иска да губи стадото си. Но тук просто се вижда ясно как всеки дърпа по някой клон от дървото и изобщо не иска да слезе и отиде да работи някъде. Нещо. Каквото и да е. С изключение на директора, но и на него нещо не му е чиста работата. Мръсотия отвсякъде е!

24

Анонимен

преди 6 години

Ама защо с това не започнахте бре? Че са роми.А ние се тюхкаме.Ясно. Случаят приключен.

23

prince of dark

преди 6 години

nqkvi goblinski istorii li ima tuka razpravqite?

22

алоха

преди 6 години

това от срам са го казали за единия лев. То няма хора на тоя свят които да са им повярвали сигурно, като видях неадекватните обяснения на дъщеря им дори полицайката каза че и се разминават показанията доста силно. На тези няма вярване хора, то братче си кокори излезлите от орбита мазни очи, кимва ти с глава и се опитва да те убеди че черното е бяло, дори се ядосват понякога че не им се хващащ на лъжите. Тогава повишава тон, кълне се в майка си, започва да ръкомаха, очите се насълзяват, како и бате. Тия филми сме ги гледали, не на нас.

21

НАГЛОСТ

преди 6 години

До АнонименА случайно пастора да е и той Ман...гал? Защо ли са ми познати такива заклинания? Тези потомци на индоезичните племена не могат да живеят без лъжа. Не краднат ли и не излъжат ли ще умрат до сутринта.

20

Анонимен

преди 6 години

Време е и ние Бледоликите в България да си направим някакъв Комитет за защита на правата ни,щото положението вместо да се влошава,става безнадеждно! Ще дойде време освен дето им изработваме и отгладуваме помощи,детски,здравни,пенсионни,инвалидни и др.осигуровки и помощи,да им преотстъпваме и жилищата си!

19

ВиК Бургас

преди 6 години

Паничарските *** всеки ден се къпят в Яснополянския язовир, от който пие вода цяла Бургаска област.

18

Вярвате ли им?

преди 6 години

Е, ако калпавият съд реши да отсъди по-прилична сумичка като морално обезщетение, хората няма да се откажат!Те сега приказват едно, после ще кажат "Ама той адвокатът, нает от БХК, е решил да иска много пари за обезщетение. И ние решихме да ги вземем, щото той ни каза, че така е по европейски. И за да не го обидим."

17

Анонимен

преди 6 години

Духовник е знаел за педофилски изстъпления налице, което ръководи училище? И си е мълчал 10 години?!Ако това е вярно, този духовник заслужава да бъде лишен от духовен сан и да бъде отлъчен от църквата чрез анатемосване!

16

Анонимен

преди 6 години

Те искат само да му върнат тъпкано заради това, че е накарал бащата на момичето да плати това, което навремето е откраднал, а после го е уволнил заради кражбата.Искат да му направят мръсотия и заради това, че не е нарушил правилата и не е записал детето им в първи клас, след като е разбрал, че то не знае български. И я записал в подготвителна паралелка, заради което имало проблеми с получаването на детските надбавки.Ром прощава ли такова нещо? Да го лишат от готови парички,за които не е работил

15

хеллелуйя

преди 6 години

и евангелистки пастор намесен, мълчал 10 години за похожденията

14

Анонимен

преди 6 години

Все по-интересно става. Едно е ясно - в този случай не са водещи парите.

13

К1

преди 6 години

Кво стана с Кмета и момето на 16 взеха ли се или само лев...

12

Да ги оженят

преди 6 години

Че те връстничките и на 14 са многодетни вече.Едно в Сливен роди на 11 г.

11

Анонимен

преди 6 години

До 12Сънародници по документи, не по кръв! А това е от огромно значение.

10

Хитлер

преди 6 години

Извинете ме българи.Осъзнавам грешката,си!Простете!

9

Анонимен

преди 6 години

За да изпържиш някого който мразиш трябва малко мозък. При тези шведи видимо няма. Решили да изтаковат директора, защото не им играе по св;;ирката но го направили по ...игански, никак. Като приключи набеждаването, директора да ги осъди и те ще му платят.

8

Анонимен

преди 6 години

Директора я целувал по дупарата... като се има предвид колко често се къпят... тая дупара едва ли е за целуване ;) аре бегайте с тея тъпини.....................

7

Анонимен

преди 6 години

"Родителите искат лев от директора"Ще получат. Лев и два-три десни.

6

Анонимен

преди 6 години

Само искал да я целуне.... само??? Директор на училище, дано го осъдят за блудство с малолетна.