9

фд

преди 6 години

Реално КОбрети няма шанс,но и Опълченците на Шипка са нямали шанс срещу войската на Соломон паша!

8

Анонимен

преди 6 години

А лекарите след двубоя колко пари ще получат ?

7

Анонимен

преди 6 години

Джошуа няма да го бави

6

Анонимен

преди 6 години

До Ттова,което искаш ти е социализъм, да има за всички по равно. Когато един учител измисли начин да продаде 70 000 билета за часове, да изкара милони от реклама и милони от залози ще разбере, че това вече е капитализъм и важи колко произвеждаш. И обикновени овчари изкарват повече от учители, но по различен начин. Огоромно уважение към учители, лекари и т.н., но не говори за непсраведливост защото всеки си разбира от работата, ти даде ли нещо за този мач?

5

Т

преди 6 години

Това е една от големите несправедливости на съвременния свят: Хора, от които няма никаква полза за обществото, като боксьори, футболисти, манекенки и други подобни взимат безумно големи суми за дейности със съмнителна стойност, а професии с реална обществена значимост като учители и учени се считат за непрестижни и са ниско платени.

4

Анонимен

преди 6 години

при толкова бой трябваше да настоява за поне 5 милиона, ремонтът в наши дни е много скъп. на Антъни колко дават за шоуто

3

митко

преди 6 години

Знае,че англичанчето ще му смачка кратуната,ама пустите пари го блазнят и не му дават мира.

2

до 1

преди 6 години

Хайде хайде,то така като гледам от хубав живот в България, на повечето възрастни хора мозъкът дава фира, тоя поне ще вземе сума каквато ти и аз не можем да я напишем!

1

Анонимен

преди 6 години

Милиони ама... на стари години, когато мозъка почне да дава фира от всички тия удари. Не е за завиждане.