3

Шерлок Болг

преди 6 години

Иван все пак нещо лъже: ако убиецът е бил с маска,не е имало нужда да го заплашва понеже каквото и да кажеше Иван,нямаше да успее да даде точна и сигурна информация. Ако е имало маска,откъде знае че е момче? Значи ако е имало друг човек,маска не ще да е имало а той е бил от привилегированата махала и Иван затова го крие. Има и друг проблем- защо не каза веднага за "момчето с маска",а си мълчеше и заблуждаваше следствието? Затова го притиснете повече и ще видите как ще се оплете в лъжите си.

2

Като

преди 6 години

гледах майката на този Иван по една ТВ, и като разбрах, че синът и е по-зле и от нея, си давам сметка, че поради невменяемост трудно ще го осъдят!

1

Анонимен

преди 6 години

Разкриваемостта на родната полиция е трагична! Ако не могат да намерят убиец, вероятно тийнейджър, който непланирано е наръгал момиче в асансоьр, посред бял ден, в голям жилищен квартал и дори не е правил опит за прикриване на следите, какво очакваме за планираните убисйтва, извършени от професионалисти !? А имаме повече полицаи на глва от населението от всички останали държави в ЕС...