15

Real AK

преди 6 години

Аз смятам, че на практика е обратното на твърдението от статията, т.е. при около 80% от случаите вината е на мотористите! Масово изпреварват колите отдясно, сякаш карат в Англия. Често си устройват гонки и току някои от тях вземе та катастрофира - просто на 2 гуми не е като на 4.

14

Бобчо

преди 6 години

из ЗДП.....ограничения на автомагистрали: леки автомобили 140км/ч, товарни автомобили 90км/ч, автобуси 100км/ч, мотоциклети 100км/ч???!?!? WTF?!? Някой от вас виждал ли е мотоциклет с под 200км/ч да се движи по магистрала? Е как да ги пазя, като не мога дори да ги видя?! Когато започнат да карат по правилата, тогава да имат претенции.

13

Анонимен

преди 6 години

Когато видя моторист да се реди в колона с автомобилите в задръстване, тогава може и да повярвам, че са жертви.

12

Анонимен

преди 6 години

До :) Като са човешки същества, защо не мислят като човеци а карат като маймуни, мотори в цирка ?

11

Анонимен

преди 6 години

Да продължават с чалъмите ,да щъкат наляво и надясно по платното ,да форсират и внезапно да изкачат пред колите и все другите им виновни . Наглото поведенияе на мотористите е основната причина . Само факта,че почти всички са с изтърбушини ауспуси показва какво следва.

10

...

преди 6 години

Като прибавиш към безрасъдното каране с високи скорости на мотористите, некадърността на шофьорите с леки коли и тези с купени книжки, картината е напълно оправдана!

9

Инженер

преди 6 години

Не могат да сложат прегради по средата на всяка улица. Двойната непрекъсната линия не е предназначена за да се кара по нея. Участвам в движението като пешеходец, колоездач и автомобилист. Имал съм случай, моторист да ми минава почти през краката на пешеходна пътека и да ми показва пръсти. А изводът е, всички трябва да са по-внимателни, да уважават и да се съобразяват с другите и най-вече, да се пазят. Ако ти не се пазиш, няма кой да те опази.

8

Анонимен

преди 6 години

"За 80% от ПТП-тата вината не била тяхна, а на други шофьори"А да бе. Виновен е папата че се навират, там където не им е мястото, отнемат предимство и изпреварват неправилно и ненавременно. Естествено че 1000% е тяхна вина. Като видя такъв донор на органи размазан на пътя и изобщо не ми е жал за него. Жал ми е за шофьора на автомобила, в който се е врязал.

7

Анонимен

преди 6 години

В 100% от случайти мотористите са виновни за ПТП-тата! Карат с висока скорост, не спазват никакви правила, карат между колите, дори на магистралата, въобще тези хора за мен са едни долни ***.

6

:)

преди 6 години

до 1 и 2- Как може да говорите така? Всеки от тях е имал семейство, бъдеще и живот. Ако бяха Автомобилни водачи щеше ли да е различно? Това са човешки същества!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Да бе, все другите им виновни. Изпреварва на междуградско шосе с 150+км/ч и някой докато прави ляв завой към вилата го "засича". И после кой бил виновен.

4

:)

преди 6 години

Вместо да се брои кой крив и кой прав, засилете контрола върху правилата и създайте условия за безопасност. И защо да няма няма писта или друго място, на което да може да се кара с бясна скорост извън публичните пътища. Виновни или не- хора умират по пътищата ни всеки ден.

3

Анонимен

преди 6 години

Да дарят един черен дроб на Наим - великият шампион.

2

Анонимен

преди 6 години

Надявам се да са дали съгласие да бъдат донори, за да спасят друг живот.В 98% от случаите, ако мотористите караха със законосутановената скорост, нямаше да има такива последици.

1

Анонимен

преди 6 години

Първо донорите да започнат да се пазят сами и тогава и останалите може да започнат да ги пазят. Докато продължават да шарят по платното като глухи кокошки, ще дават много фира...