34

Анонимен

преди 6 години

А сега службите се чудят защо никой не иска да им съдейства гласно и негласно.Утре ще се смени властта и пак някой ще ги изтипоса като агенти.Как си осветихме всичкият агентурен апарат у нас и в чужбина. Пълен майтап сме....НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

33

Анонимен

преди 6 години

Какво досиета бе, другите бивши соц-държави вече са си европейски държави а ние още вещици горим и влакове взривяваме.

32

Анонимен

преди 6 години

В детската градина малкият Антончо Тодоров късал листенцата на една маргаритка и си повтарял "Герб е шайка, Герб е майка", а до него малкият Воленчо си повтарял " Бойко .., Бойко куме".

31

Анонимен

преди 6 години

Честито на ГЕРБ! АРОМАта на този екскремент Тодоров се носи из публичното пространство! И точно затова вече никой няма да иска да чуе какво пишело в досиетата. Все ми е тая, щом и този започне да рови там! Следващият му роман ще бъде по тема, зададена от следващите му осиновители.

30

Анонимен

преди 6 години

Че този нали ви беше омаскарил яко с една книга бе Гербери. Какво стана.Как прозря изведнъж, че само Боко и Цецо са най честните хора на света.

29

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство ,че ВСИЧКИ в ГЕРБ са ***!

28

Анонимен

преди 6 години

Единствените червени кратуни са при суджуците. Те затова се лепнаха за тая партия и нема отлепване, и помии по всички останали. Комунисти и в червата.А и "патриотите" се продадоха окончателно. Борисов ги разиграва както си иска. А те слушат ли слушат.

27

ЧИТАТЕЛ

преди 6 години

А ТОЯ ТОДОРОВ ЩЕ ИЗВАДИ ЛИ ДОСИЕТАТА НА "ГЕРОИТЕ "ОТ НЕГОВАТА КНИГА .....ШАЙКА ??????

26

don

преди 6 години

г-н Цветанов бъркате.г-н Тодоров е по достоен да стане МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИпо вярно от него лице няма да имате . послушник от всякъде. Изпълнява всичко което му кажете без да се замисля. по достоен верен от него нямате в ГЕРБ. Шеф на комисия това е унижение за него. Още повече полицайте ще застанат плътно зад него. Той е сега е техният любимец. Помислете г-н Цветанов по това предложение за г-н Тодоров за този достоен политик който е достоен да носи с достойнство названието ПОДЛЕЦ

25

Анонимен

преди 6 години

Само така, бой по-червените кратуни!

24

Анонимен

преди 6 години

Като видя такъв като Тодоров винаги си задавам въпроса, има ли жена и деца. Коя жена ще легне до него, ще го целува и ражда деца? В него освен видима ограниченост има неограничена подлост, която го опиянява когато дава оценка за някого. В училище такъв го надушвахме и всеки му биеше по един шут където го види, както и по 2-3 кинжалски по главата. Да не казвам какви прякори им се даваха. И ще бърка във фека;;те от миналото и ще пръска и маже. Наистина е срам за ГЕРБ, че го прибраха!

23

Анонимен

преди 6 години

Антон Тодоров не е ли автора на книгата "Герб е майка"

22

Шабан Шаулич

преди 6 години

Как може на тоя важен пост само *** да слагате !!!

21

Анонимен

преди 6 години

устата сама промълвила ... АНТОН

20

Анонимен

преди 6 години

Този екземпляр е типичното олицетворение на цялата гнус на т.нар.преход.Изключително противен тип.На един кантар с другите подобни говнювци от такъв тип като Яне Янев,Тома Биков,Митоди Андреев,Георги Харизанов,Валери Симеонов,Волен Сидеров и т.н.

19

Анонимен

преди 6 години

Антон Тодоров, Методи Андреев, Яне Янев, Екатерина Бончева и агент Николай са най-добрите кенефочистачи на републиката !

18

до 19

преди 6 години

Цялата защитна пледоария на Делянчо Добревия беше изградена въфху това, че кметът бил на екскурзия с един бизнесмен, който имал джип бентли, който струвал колкото 2 апартамента!Водещият:- Ама наистина ли вашата кумица обявява обществените поръчки, а мъжът й я контролира?!- Ама кметът е в Монте Карлоо с бентлито на един бизнесмен!Такива са и мишокът Антон Тодоров и апартаментчикът Цветанов и шефът им Главният Суджук.

17

Анонимен

преди 6 години

И за да "няма лабаво" едно семейство пак роднини на Дилянчо Добрев раздава всички обществени поръчки в Хасково. ..........пак САМО на РОДНИНИ на Дилянчо

16

Анонимен

преди 6 години

Куче влачи суджуче!На чужд тумбак и 100 суджука са малко.Не пожелавай суджука на ближния си.Свинье гледа балък, юнак *** суджук.На бизнесмена сполука, на политика суджука.Голям суджук, железни врати отваря.Бог помага ама суджук не доставя.Като ти кажат дар ес салаам, отвърни дар е суджук.Да би мирно седяло, суджук не би видяло.Пожелаеш ли чуждия суджук, ще отрежат твоя.Не ще да се цапа, *** иска суджук да ***.Навързани като свински суджуци.Голям суджук ***, голяма дума не казвай,Суджук ми дай, суджук ми дай и повече не ме търси..

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонименедва ли е останало след три десетилетия нещо кой знае какво за манипулиране, но казваш - творческа натура, и тако, и вако, говорят му гласовете, все ще измисли нещо за джвакане по медиите да се радват телезрителите и да висят по отворените линии