21

Анонимен

преди 6 години

"Защо короната най-външният слой от атмосферата на Слънцето, е по-гореща от неговата повърхност?"Заради газовете и нагорещената плазма, които биват изхвърляни в слънчевата корона чрез изригвания. Изригванията са локални, не покриват цялата площ на повърхността му, породени са от реакциите под повърхността на Слънцето и затова "слънчевата атмосфера" или короната е по-гореща от повърхността му. Ама давайте, пръснете 1 милиард ей така, за спорта.

20

от 13

преди 6 години

до 19 Муахахахххахахаххахахаха... Остави колегата с фурната ..ти кажи какво ще се случи на апаратите в този космически апарат при 1400 градуса. Значи понеже няма въздух от Слънцето до Земята в размер на 150 милиона километра, а вакуум затова слънчевите лъчи ти изгарят на плажа кожата, нали? Муахахаахахахаххахахаха....

19

Албанеца

преди 6 години

Айде сега щял да се стопи от жегата, няма да се стопи щото ще отиде през нощта по хладното!

18

Анонимен

преди 6 години

$1.5 милиарда е смешна сума. Товариш Путин губи всеки ден по $1.5 милиарда от санкциите, всеки месец дава по $1.5 милиарда за подкупи да му махнат санкциите и въпреки това процъфтява физически и се подмладява с американски ботокс.

17

До 16

преди 6 години

Ако не бяха тъъпи от Наса, досега да са стъпили и на Марс, а не да чакат руснаците да ги водят до МКС. Как стъпаха на Луната, а сега нямат ракета да изстреля и сателит. Щото реквизита на Холивуд се изчерпа

16

Анонимен

преди 6 години

До До 8НАСА са много *** и хубаво че си ти да ги светнеш.

15

Анонимен

преди 6 години

Племенника на Горещо Любимият Вожд Ким вече е кацал на Слънцето. През нощта е кацал, щото да е по хладно.

14

Анонимен

преди 6 години

Не бе 5градуса от амчъмъ на три инча от сикими е целта

13

Анонимен

преди 6 години

Да, да..то желязото се топи при 1500 градуса , а този апарат с всички уреди в него не знам какво ще им се случи при 1400 градуса. Той корпуса на апарата може и да издържи, но какво ще се случи със всичкото оборудване в него?? Ще всичко ще е стопено още на 20-30 милиона от Слънцето.

12

До 8

преди 6 години

И колко време ще издържи космическият апарат на температура 1400 градуса? Или американците ще го изолират с любимото си фолио, което спира всякаква топлина? Чудно защо, жената като обгърне пиле във фолио и го сложи във фурната се изпича така добре.

11

Анонимен

преди 6 години

до 8 Вместо да обиждаш, по-добре ти прочети внимателно статията, РАЗБИРАЧ!)))

10

Анонимен

преди 6 години

до 8 Алооууу, пише "Неговата цел е да достигне на разстояние 7 милиона километра ОТ слънчевата повърхност"И след това:"Ще стигнем ДО слънчевата корона, която крие много мистерии, обърквали учените в продължения на десетилетия, и се надяваме най-накрая да разгадаем тези мистерии", коментира Ники Фокс, учен от мисията." "Защо короната най-външният слой от атмосферата на Слънцето, е по-гореща от неговата повърхност?"Разбра ли, приятел? Ти чети внимателно статията.

9

Анонимен

преди 6 години

В тази държава всички са разбирачи и най-много говорят за това , което най-малко разбират

8

Анонимен

преди 6 години

Ало, анонимния, пише 1400 градуса на разстояние 7млн км. Не четеш внимателно , голям разбирач се извъди.

7

Анонимен

преди 6 години

Колкото стигнаха Луната ,толкоз ще докоснат Слънцето . Е! Сега ще е по -лесно отколкото на Кубрик .Все нещо ще скалъпят .

6

Анонимен

преди 6 години

К'ви са тия простотии, бре? К'ва е тази скапaна статия бре? Повърхността на Слънцето е 5500 градуса!

5

Анонимен

преди 6 години

НАСА навлиза в територията на Македония !!!

4

Анонимен

преди 6 години

Аахахахха..значи слънчевата корона била по-гореща от повърхността на Слънцето и вместо апаратът да достигне слънчевата повърхност щял да стои в по-горещата корона на 7 милиона километра от Слънчцето. Ако това не е простотия! Нали най-добрите изследвания на даден обект се правят при възможно най-малко разстояние до този обект.

3

Анонимен

преди 6 години

Значи летяха на луната, без да знаят за съществуването на слънчевият вятър. И се върнаха, без да са станали на въглен. Чудно, какви късметлии.

2

Анонимен

преди 6 години

И защо смешните хамериканци ще харчат 1,5 милиарда долара, като знаят колко градуса е слънчевата корона и какво повече ще открият от това че има слънчеви изригвания не знам. Тия като си печатат доларите на поразия се чудят какви простотии да измислят.