116

Анонимен

преди 6 години

Най-хубавите пожари се палели от пожарникари...Та и с нашата държава така.

115

Пламен

преди 6 години

До Голям просПарсата им капе от строителство. Глупавата Европа плаща далаверата! Мостове, градинки, магистрали, осветление на стадиони на отбори в А, догодина в Б... Пък, че ще плащаме ТОЛ за третокласни пътища, ебас ни! За присвояванията на земята на хората с договори за наем няма кой да се сезира, пък ленти има кой да реже. Това, че Севлиево, градът единствен с действащо производство гние без вода, на никой не му дреме! Тя Европа ще ни върне друговерците, тогава да му мислим как сме с турския

114

Анонимен

преди 6 години

Борисов обеща и да вкарва по затворите политици и администрация с престъпни наклонности. Единственото, което наистина направи е да направи магистрали, за които да плащате. И да спре всички жизненоважни инфраструктурни проекти за България.

113

Пламен

преди 6 години

На север даже и ефирната телевизия е "fake". Пиша от Г. Оряхивица, и пак няма излъчване. От кулата в Арбанаси на вечер по три пъти прекъсват. Първо мислехме, че го правят нарочно, лобирайки за кабеларките, сега сме сигурни - толкова могат, т.е. "за толкова пари - толкова работа". Аз напуснах работа преди 2 месеца за 600лв. нето. Сега ще си взема осигуровките от трите години под формата на помощи. Това е моят протест! Не си трая за купичка храна, източвам системата, както "пумите" да го правят!

112

РАБОТНИК

преди 6 години

Не съм гласувал за ГЕРБ никога.Никой от от моите приятели и познати също.Никой от познатите и приятелите на моите приятели- и те!Стигам до извода , че не познавам нито един , хм, "***".Как по дяволите този е премиер - министър за трети път?Та, той няма капацитет за началник на градска пожарна служба!Да влезе поне в Уикипедия да види какъв е брутния вътрешен продукт на Южна Корея или да сравни нашия със съседите ни!Само Македония е малко по зле от нас!!!Сигурно защото са българи!:)))

111

Голям прос

преди 6 години

Като построим мостове и магистрали и икономиката ни ще се възроди като с магическа пръчка. По-голяма гл.упост не мога да си представя. Те заводи не се строят така и чужди инвестиции не вървят по пътя

110

редник

преди 6 години

"Северна България ще изглежда като Южна България" Язък за южна България !

109

Гъбаря

преди 6 години

Идва гладна зима и гастербайтерите вече си прибраха децата и спряха да пращат пари.В Туризма тишина .Нема далавера ,само 300 човека обират каймака другите гледаме като на сгоден ром брат му.

108

до 117

преди 6 години

Това с удавянето в олио е възможно но само теоретично.Олиото има по ниско относително тегло и би било възможно кораб проектиран да плава във вода да потъне в олио.Само,че откъде толкова олио?Поне половината от олиото в големите търговски вериги е вносно.А за Китай ако тръгнем да изнасяме и за по една салата няма да им стигне!

107

Бизнеса

преди 6 години

Вярно е ! От опит знам в Пловдив няма работна рака.За 2 месеца дойдоха само 3 аклохолика и един наркоман (на бронз или хероин ) на интервю.В Северна България за същата обява дойдоха 60 човека за един ден,25% вишисти .Като цяло 90% от тях подхождаха за обявените позиции.

106

видинчанин

преди 6 години

Нито ГЕРБ нито БСП са направили нещо за Видин.Направо сме като в индиански резерват-трябва да водят политици от цял свят да видят как не трябва да се управлява!Видин умиращ град-омръзна ни да слушаме лъжи от всички партии. И вече на никого не вярваме.

105

Анонимен

преди 6 години

Същата ми..зе.рия както в Северна така и в Южна .

104

Анонимен

преди 6 години

До бг Какво стана със изноза на агнета за арабите ,пилетата за Япония? И нали щяхме да удавим Китай с олио ?

103

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Комунистическите изчадия днес се зоват ГЕРБ И Румъния ни гледа гърба и *** пепела ,понеже сме на светлиннни години ....

102

Анонимен

преди 6 години

Когато Северна България спре да гласува за комунистически изчадия като Станишев, Орешарски, Нинова и Радев тогава ще се оправи.Южна гласува за ГЕРБ и затова е на светлинни години от Северна.

101

Анонимен

преди 6 години

MUTRATA PAK SE IZKAZA NEPODGOTVEN KAKTO OBIKNOVENNO:)

100

Митко

преди 6 години

Баце, баба ме пита да те питам какво е това Суджукгейт че нещо не схваща

99

газаджия

преди 6 години

Да бе, газ със секретен (силно корупционен и неизгоден) договор , а отгоре американците ни ръсят със демократични бомби - не забравяйте че Макейн дойде за да спрат газта, а след тоя трева не никне. За тоя поток и Бойко много се облизваше смятайте каква лапаница е чакал тоя проект за добро го спряха.

98

мнение

преди 6 години

За кой ли път обещава да оправи Северна Б-я. А нищо не прави. Пълни лъжи и пропаганда.

97

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаПогрешно си ме разбрал. Имам приятели от севена България, бил съм при тях уважавам ги и в ниакъв случй не искам да кажа че са втора ръка, прости или нещо подобно,. Хайде малко повече достойнство. колкото сте ербапи на маса покажете го в действителнодт. Кажете какви прости хора сме позволили да ни управляват вместо да чакаме да ни дадат нещичко.