23

до 18

преди 6 години

Ей, много *** народ се навъди. Значи дай да набием инкасаторите и работниците в ТЕЦ-а, защото парите от сметките отиват в техните джобове.Много сме смели пред клавиатурата, а защо не се замислиш, че парите потъвът в нечии чужди джобове, на хора, които нищо не правят, като например - Шефовете, Фандъкова, Столична община, разни ГЕРБ-активисти.Защото ТОПЛОФИКАЦИЯ е Общинско дружество и нейн собственик е Столична община в лицето на Кмета Фандъкова.Ама дай ние да набием инкасаторите.

22

Кольо

преди 6 години

До АнонименКаква профилактика бе, барат си...

21

Анонимен

преди 6 години

Нищо не са ми виновни. Просто излагам тезата, че топлофикация е доставчик на услуга от първа необходимост за която всички си плащаме. Не може от позиция на монополист да си прави каквото си иска а на всичко отгоре аз да им се радвам. Аз съм "прещастлив" че енегото не ми спря тока за два месеца. Ако съм засегнал някого съжалявам.

20

Анонимен

преди 6 години

При нас пираха топлата вода, но само за 6 дни, вместо за планираните 21 дни.Момчетата работиха денонщно и се справиха предсрочно.И затова ли трябва да ги плюваме.Няма как да се направи профилактика без да се заваряват тръбите.

19

Анонимен

преди 6 години

Няма да се оправим скоро, а не зная дали и въобще.Бай *** иска да му е топличко, да ползва, парно, ток, вода, ама ако може някой друг да ги плаща.Е, няма как да стане - социализъмт свърши и вече не само сиренето, но и парното е с пари.

18

Анонимен

преди 6 години

До от 4 пакЗначи си балгодарен че са ти доставили нормална услуга за която най вероятнио си плащаш редовно. Не го разбирам... направо благодарствена плоча да им поставиме, инкасаторите с цветя да ги срещаме при положение че действително имаше райони без два месеца топла вода. 21 век столица и т.н.

17

88

преди 6 години

Защо само ТЕЦ София е готов? А другите ТЕЦ-ове? София изток, Овча Купел, Земляне, Люлин, те кога ще са готови? Или искахте да кажете Топлофикация София? Айде малко по-професионално!

16

Анонимен

преди 6 години

Камелче, прави разлика между ТЕЦ-София и ТОПЛОФИКАЦИЯ-София.ТОПЛОФИКАЦИЯ-София обединява всички ТЕЦ-ове в София.А ТЕЦ-София е един от 12-те ТЕЦ-а в София.

15

Анонимен

преди 6 години

Продавам Москвич 412, 78-*** година! 56 000 реални километри! 700 лева!

14

Анонимен

преди 6 години

Уточнете си заглавието - ТЕЦ-София осигурява топлопадавенето само на Надежда, Толстой и част от Люлин.Освен него има още десетина ТЕЦ-ове в София, които покриват останалата част от града.

13

Анонимен

преди 6 години

Закривай!

12

от 4 пак

преди 6 години

Ама това може да се провери лесно - целият Горен Лозенец - от бул.Джеймс Баучер и между бул.Черни връх и бул.Никола Вапцаров имахме топла вода цяло лято.Преди две години ни сменяваха тръбите, навсяъкде беше разкопано, но явно е имало защо.

11

топлоизолиран къмТЕЦ

преди 6 години

наточили са балтията и чакат на гюме

10

Четворката

преди 6 години

До АнонименЯвно не сте от София, щом не са ви спирали водата. Но явно пътувате на работа до Топлофикация София. На дружеството не прави чест, че използва платени коментатори.

9

от 4

преди 6 години

Ами написала съм истината - живея в Лозенец, на бул.Джеймс Баучер 50.

8

Анонимен

преди 6 години

Имам един розов щранг за Топлофикация!

7

Анонимен

преди 6 години

Вальо Топлото вече е изгнил в затвора, така че не е актуален.

6

Кольо

преди 6 години

До АнонименТи луд ли си бе. Имаше квартали по два месеца хората се къпаха с чайници

5

здравейте балъци

преди 6 години

Валю Топлото поздравява софианци с новия отоплителен сезон! Вие плащайте, жакузито е за мен!

4

Анонимен

преди 6 години

Искам да използвам случая за да изкажа благодарност на Топлофикация-София, че тази година за първи път от много години имахме топла вода през цялата година.