81

историята (не) помни

преди 6 години

В нашия край, ЮЗ България, се носят легенди как по време на освобождаването ни 1912-1913 четитте на ВМРО са избивали турците, остнали по селата. Само в две села оставили местните турци - Камена и Яворница (общ. Петрич). Оставали са само някои красиви момичета, за да ги дадат на стари ергени българи. Това никъде не се споменава. Явно по военно време е нещо нормално да има расово изтребление. Такива сме си ние хората. (Нито защитавам, нито нападам - не сме го изживели, за да го оценяваме.)

80

спомени от 2012-2016

преди 6 години

Ако Хитлер си бе свършил работата, "лошите" мюсюлмани нямаше да ненавиждат запада, съответно нямало е нужда от радикален ислям. Всичкото зло на света става пряко или косвено с участието на "многострадалниците"

79

ДА ПОМНИМ

преди 6 години

Нека да помним и кланетата по българските земи - Трявна 20..1798, Тетевен 1861г. Сопот в 1793, 1800 и 1807, Габрово в 1793 от кърджалии водени от Емин Балталъ, а в 1798г.от регулярни турски войски, Калофер на 22.Х.1799г. и в 1804, Арбанаси 1796, Велико Търново1796, Троян1796, Севлиево1796,Еркеч 1808, Копривщица 1793 и още два пъти, Казанлък -няколко пъти, Шипка1793, Тулово 1785 , Мъглиж 1785 , Елена 1793, Панагюрище 17, Батак...БЕЗ НИКАКВИ ЛОШИ ЧУВСТВА! НАИСТИНА.НО ДА ПОМНИМ.

78

Боби

преди 6 години

До Украинеца 124Всеки в СССР е бил приписан към Съответната ССР - Тези които са приписани кум УССР са ги наричали Украинци. Националистите са говорели по възможност само на Украински ЕЗИК - да такъв е съществувал и тогава. Останалите са говорели на своите си езици в Украйна има Българи, Татари, Поляци, Унгарци, Руснаци, Евреи и прочиено всичките са имали ЕДНАКВИ ПАСПОРТИ

77

???

преди 6 години

-Милете те, само са ги избивали без причина...-Колко милиона са били убити?- Х ХХХ ХХХ!-То ще се окаже, че те са една от най-многобройните "нации" в света...-...

76

Боби

преди 6 години

До Анонимен 133Айде пак ОПОРНО АНОНИМНО ТОЧКОВАно ТЪПИГьОЗЕ от 1918 до 1953 година според теб са избити 20 000 000 от Комунистите и загубите във ВСВ са 27 000 000Запитай се какъв АДЖЕБА трябва да е прирастът на населението в СССР за да може 1926 година преброяването 147 000 000 до 1956 - 209 000 000 човекаГрубо казано загубили са почти 1/3 от населението си с което са започнали а са завършили с 4/3 от населението с което са започнали.Е няма такъв прираст при условие че има и глад

75

бълфарофил

преди 6 години

Аз обичам родината си България +Аз съм русофил -

74

Анонимен

преди 6 години

А кога ще напишете за Ленин и Сталин, които убиха над 20 000 000 руснаци, за другите да не говорим?

73

king_for_a_day

преди 6 години

"...Затова и някои наблюдатели се опасяват, че ако се подчертава мултиетническия характер на жертвите, ролята на Бабий яр като едно от най-ужасяващите места на Холокоста може да бъде разводнена..."Тоест, нарочно да се скрие истината, за да обслужва по-добре пропагандните интереси на определени кръгове? А за колко ли още неща ни лъжат?

72

вев

преди 6 години

"Според водещи западни историци обаче, въпросната организация всъщност е участвала в нацистките престъпления срещу евреите."е браво най-накрая се сетиха , че украйнските бандеровци са нищо друго освен убийци и садисти.Което не пречи УСа да ги подкрепя бандеровското правителство от 2014 насам.

71

Георги Иванов

преди 6 години

Както казва генерал-фелдмаршал Гьоринг преди да се самоубие в килията си, и да измъкне от лапите на американско-еврейските *** обесването си: Един ден целият свят ще разбере че сме били прави!

70

Миско

преди 6 години

Абе тия статийки дали още хващат дикиш, или вече и децата знят че Холокоста е лъжа?

69

Анонимен

преди 6 години

а цялата истина....?!?!? или така искат да ви учат

68

Анонимен

преди 6 години

Това изречение казва всичко: "Затова и някои наблюдатели се опасяват, че ако се подчертава мултиетническия характер на жертвите, ролята на Бабий яр като едно от най-ужасяващите места на Холокоста може да бъде разводнена."

67

Циник

преди 6 години

В световен мащаб антисемитизма расте! Защо ли? Ако потърсите в нета - ще се учудите какви личности са антисемити....аз лично се учудих.Каква е причината? Единствената държава създадена с нарочен указ на ООН. Същите тези многострадалници си направиха атомна бомба - без никой да гъкне! Купуват най-модерно оръжие от САЩ...оръжие , което иначе е забранено за продажба извън пределите на САЩ. За тях явно не важат доста от международните спогодби.Единственото , което ми харесва е, че трепят алахогъзни

66

Анонимен

преди 6 години

Прочетох до ,,спомените'' на свидетеля от 4 годишната му възраст.:-) Не споря за жертвите на германската лудост, но това гнусно счетоводство от страна на Народа, минава всякакви граници.

65

Анонимен

преди 6 години

Труно ще ти да го приемиш, но в началото на 70-те също имахме най-силна икономика на Балканите. Като споменахте за победи във войните, коя точно война имахте впредвид:-)

64

BULGARIAN KINDOM

преди 6 години

До Футуролог Може и така да е, но все пак през Царството България, са защитавали нацията и националните ни интереси. Имали сме най-добрата икономика на балканите и велики победи на фронта.

63

Телериг

преди 6 години

Докога ще се крие истината, а именно, че Хитлер е избивал евреите по поръчка на мюсюлманите? Те, най-вече иранците, са платили купища пари на Хитлер за това сатанинско дело- Холокоста!!!!! Аман от политическа коректност! Време е истината да излезе наяве!

62

Пепо

преди 6 години

Уф, пак поредната(не само за мен) лъжа! Имам чувството, че или евреите са били адски ***, или нас ни правят на ***. Как така за един месец, на едно място са избити толкова много хора? Нима другите не знаят какво става, че доброволно отиват да ги убият???Доколкото познавам евреи, а и историята го показва, те са хитри и лукави хора, способни на всичко само те да са добре, а в един такъв момент са толкова невежи и елементарни?