23

Анонимен

преди 6 години

Протежето на Суджук Паша е усмихната.И как не ,от това нагушване с пари под масата.

22

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова -усмихнатото лице на корупцията . Гарантирано от ГРАБ!

21

Калоян

преди 6 години

До АнонименТака е - анонимен, да така е, ами хайде да излезем......

20

Анонимен

преди 6 години

"Примерите за лоша работа или забавяне са изключително малко"Това шега ли е? Еинственото що-годе качествено е метрото, и то защото бие на очи пред Европа-та, която дава луди пари за него. Новите станции Баучър и Младост 2 протекоха. Отсечката Дружба пропадна. Но да речем, че наистина София е пълна с подпочвени води и е простено. Една уличка дай за пример бе, Фанъкова. Да те пусна със затоврени очи да се разходиш и да видим дали няма да се пребиеш.

19

Калоян

преди 6 години

Лелеееее, щях да повторя мнението на много хора. Трагични ремонти....контрол от некомпетентни и за нещастие корумпирани служители.....дупки, мръсно, кучешки ***, паркирали където желаят, козметични промени за 1-2-3 години и парите на нещастниците в *** на тото талони.....*** сте.....жалко че казваме "то се връща ", а не се вдигнем и да ви изтрием...но трябва да гледаме ние и децата ни " БИГ БРАДЪР " и всичко по вашите телевизий.. абе народе!!!!

18

Ямбол

преди 6 години

Жалко че само в София. Да дойде някой да погледне в Ямбол какво се случва. Асфалтира се и след 3 месеца всичко е в дупки и кръпки. Ужас и хората си казват ами пак "наши" фирми са спечелили поръчката. Без да осъзнават че това са НАШИ пари от данъците, които плащаме. УЖАС Е направо. Някой да дойде в ЯМБОЛ. МОЛЯ ВИ.

17

Анонимен

преди 6 години

Какво направи бе Фанъдкова - ще, ще, ще, ще направим

16

Мърла

преди 6 години

уво и съд!

15

Анонимен

преди 6 години

Паянтов ремонт няма. Хубаво е който пише новини, да понаучи и българския език.

14

9689

преди 6 години

Тази заспала Гана не разбра ли,че фирмите които мутрата и налага са калпави.Отговорност ще се търси.

13

Анонимен

преди 6 години

*** фитка! Вместо постоянен и повсеместен контрол по време на самите ремонти,после глоби! Друг е въпросът дали издържат в съда. Но гражданите са неколкократно наказани - чрез данъците си,чрез неудобствата по време на ремонта,с резултата от ремонта,с поправките на ремонта. Тази е научила само едно - " на компетентните органи". Ами ти трябва да си първа на тази опашка,защото контрола е твое задължение.

12

Джаста-праста

преди 6 години

Онова нещо, което наричаха "ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ", отменено ли е вече? Нещо текущ надзор? Или накрая оплескал работата по накрая видими на повърхността признаци - глоба или пък да преработи видимото отгоре. А скритото под повърхността, основата? Има ли го, няма ли го, претупано ли е?

11

Анонимен

преди 6 години

Юраднке, къде спа досега? Те всички са некачествени.

10

Анонимен

преди 6 години

И отново само констатации като страничен наблюдател.Все едно че не тя е кмет на София, а говорител на кмета на София.Позор.

9

Анонимен

преди 6 години

За мен това е далавера ...Сега ще текнат едни дела и познайте кой ще плати неустойките и проуснати ползи, не КОЙ, а всеки софиянец.Почти няма дело дето да е спечелено от държавата или община по частноправни спорове.тук ми намирисва на излизане през аварийния изход на наши фирми.Защо го правят, скоро ще разберем.

8

Анонимен

преди 6 години

Пред журналисти кметът не посочи конкретни фирми и обекти като уточни, че примерите за лоша работа са изключително малко.-------------Аз пък не се сещам за пример за добра работа.

7

Анонимен

преди 6 години

"Както сключваме договори, така можем и да развалямe"Едни и същи приказки, вече трети мандат, без реални действия

6

Анонимен

преди 6 години

И какво, като се заканва. За толкова години, като кмет, колко договора е развалила.

5

Анонимен

преди 6 години

на Прага завършиха ли тротоарите ??? Крайният срок бе 15 август !!!

4

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам да ги глоби въобще, но дори да ги глоби сумите ще се от порадяка на 10-20 хил лв. А откраднатите пари са милиони. Обаче материалът ще е доволен. Ще каже - ето видяхте ли, ГЕРБ са честни, Фандъкова ги глобява.И ще се пази гробна тишина отностно това КОЙ избира въпросните фирми-изпълнители и че се избират без каквито и да е било конкурси.