119

Езоп

преди 6 години

В БГ отдавна няма лекари, а търгаши. Не търговци, които рискуват всичко с някоя неизгодна сделка, а търгаши-изнудвачи, които за пари биха продали и майка си, и децата си. Себе си и жена си отдавна са продали. Засега само ги бият, но после идва Оня и той съди по неговите си закони. Време е Данте да отвори още един кръг на ада за т.нар. лекари. Но без Чистилище, щото те е него ще продадат.

118

Емилия Петрова

преди 6 години

До 88 Аз съм човека, който цяла нощ се моли на Лекарите да направят нещо. Вашето арогантно държание е същото, а може би и вие сте лекар. АЗ СЕ МОЛЕХ НА ЛЕКАРИТЕ - те не направиха нищо.

117

един

преди 6 години

Айде още един "доктор" -алергичен шок,проба за алергия към хлофазолин.Абе ей учете по 15 г като лекарите,тогава слагайте диагнози.Те не се слагат по описание. И както е видно 6 дни са се борили за живота на човека,но уви,не са успели.Нямате основание за плюене!

116

88

преди 6 години

До Емилия Петрова-----------------------------------И каква си ти да поставяш диагнози.Инсулт! Ако не бяха свалили кръвното пак щеше да си недоволна и да кажеш умря от кръвоизлив. Невролог гледа ли го,аутопсия правиха ли! От такива многознайковци им е писнало на лекарите!

115

Емилия Петрова

преди 6 години

Заставам зад всяка написана дума и име на лекар. Това се случи на 13.01.2017 шест дни го държаха в кома само за да прикрият грешката. Те съсипват човешки съдби със своята безотговорност и некадърност. Три пъти ни караха да подписваме документи за аутопсия , докато се откажем, а след като е починал в болница бяха длъжни да я направят. Така загубих съпруга си , който беше на 55.

114

Анонимен

преди 6 години

До Емилия ПетроваБез да съм лекар ми прилича на алергичен шок. Нашите доктори, колко народ са изморили по този начин, бедна ви е фантазията. Това тест за алергии е останало само в учебниците им. А отделен е въпроса, че в бгтто сме без здравни картони и каквато и да е информация относно здравния ни статус. Но виж осигурителния стату се вижда от всякъде.

113

Емилия Петрова

преди 6 години

Ето тук ще разкажа как съпруга ми почина в болница Света Анна. Приеха го с усложнение от вирусна инфекция. На четвъртия ден вдигна високо кръвно АН210/100 и д-р Петров му сложи венозно Хлофазолин /направо в абоката/. След един час той стана неконтактен объркан, не реагираше на болково дразнене. Всеки може да се сети, че вследствие рязкото сваляне на кръвното е получил инсулт. Цяла нощ се молих на д-р Цветелина Кунова да го прегледа - тя му измери кръвното, каза че е добре. Изпадна в кома и почин

112

Анонимен

преди 6 години

"Казах им - човекът умира. А на телефона: музика, музика", разказа Евелина Добрева-------------------------------------------------И пак лекарите ли са ви виновни за музиката.

111

Анонимен

преди 6 години

Ами ти като искаш да се лекуваш за 30 лв.мес като американец няма да стане!

110

Анонимен

преди 6 години

До КрайКва човещина бе, ***, просто са готови за 100 лева да се надупят и сами да се намажат с лубрикант. Затова хората се прибират тук да си правят зъбите. Защото всеки се унижава за много малко.

109

Ala_Bala

преди 6 години

Ако някой е бил лекуван по клинична пътека и състоянието му се влоши по същата диагноза до 30 дни след изписването трябва да постъпи в същата болница за долекуване. Ако го приеме друга болница по същата диагноза и клинична пътека Здравната каса не заплаща лечението и на двете болници. Справка Националния рамков договор. Не са виновни лекарите, виновни са онези, които направиха бизнес от лечението. Те на са лекари, те са бизнесмени - обикновено са "дърти" мошеници.

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен: На какви държавни разноски са учили!=======Да ходи в щатите, да даде 200хил. за образованеие и тогава ми говори, че не е на държавни разноски. И аз съм учил на държавни разноски и аз си върша работата в България и аз взимам 1000 лв. Айде стига с това. Значи изучили на държавно, в общество дето получава заплата 1000лв, а искат заплати като в щатите, е НЕМА КАК ДА СТАНЕ!

107

Анонимен

преди 6 години

г-жо Добрева , не сте имали връзки ,значи сте от народа . Връзкарите звънят на познати и тях ги приемат,лекуват и обгрижват. "лекарите" лекуват само свои хора,политици,богаташи , а народа дето плаща масрафа кучета го яли.Моите съболезнования !

106

Анонимен

преди 6 години

На какви държавни разноски са учили! Държавата ли е чела вместо тях и се е явявала на изпити вместо тях или е купувала учебниците им. Срешу държавните дотации те са полагали висококвалифициран умствен труд да усвоят трудните медицински науки. За да са конкурентноспособни у нас и в чужбина.Затова не са длъжни никому и с нищо.!

105

литератор

преди 6 години

" БЯЛАТА ЛЯСТОВИЦА" е много актуален днес. Жалко нам.

104

Helleborus

преди 6 години

Няма как младите хора да се стремят към евтина и лесно достъпна слава и популярност, към висок стандарт с малко усилия, да следват прости идоли с голи дупета и да имате лекари и учители като едно време. От къде да се вземат тези хора, нали като малки и те са живели в същата среда, защо да не използват акъла си да живеят по лесно и незаинтересовано? Децата трябва да се възпитават така, че утре да може да разчиташ на тях, ако то е политик, полицай, хирург, адвокат, шофьор... не всички ще пеят!

103

Real AK

преди 6 години

До лекар в спешна помощ. Съгласен съм с 104, даже ме изпревари с коментара. Не бива да делим хората на лекари и останали. Здравната система се състои също от мениджъри, администрация, посредници и... най вече собственици (при частните заведения). Т.е. лакомията на някои от гореизброените поставя лекарите в невъзможни ситуации, в резултат на което те поемат агресията или недоволството на пациентите и техните близки. Лесно е да се плюе, но и лекарите са хора, най често наемници.

102

Анонимен

преди 6 години

Ех,мили хора с гневно писане Нищо няма да промениме -Нищо ! Трябва да покажеме,че сме Народ и Няма да ги търпиме повече-Всички Заедно !ще пишат те черни списъци ! впили зъби като капуши - Не се търпи вече!

101

до 102

преди 6 години

Всички висшисти - почти - са се учили на държавна издръжка. Лекарите трябва да са човеци, но я не им вменявайте да са роби!!! Където и да идете, няма да срещнете, в цялото общество нормалност и добри обноски. Нищо човешко и на лекарите не им е чуждо! Спрете да вменявате вина. Работят за смешни пари с голяма отговорност. Доброволният труд остана далеч в миналото!

100

Ори

преди 6 години

Абе вие хора виждате ли? Ето ви го коментара на 101:----------Българските доктори никому и с нищо на са ви длъЖни да ви слугуват безплатно.РАЗБРА ЛИ,ДРАГИ!!!-----това са повечето доктори, какво очаквате от тая ***. То просто не е за вярване, камо ли за дискутиране. Просто адски много се надявам този да е ***, щото иначе е страшнооо!!!