51

Анонимен

преди 6 години

Я,стига плюхте човека ,а четете и после драскайте кой кого продал/предал "българското правителство получи 1 250 000 долара"

50

Таню

преди 6 години

Сам се издига, сам се погубва и сам казва, че от никой нищо не иска

49

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До до 51ОТКЛОНЯВАМЕ СЕ ОТ ТЕМАТА ,НО ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗА ОСМ. ИМПЕРИЯ И ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ -В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ БЪЛГАРИТЕ СА ИМАЛИ ПРАВО НА СОБСТВЕНОСТ ,МАЙЧИН ЕЗИК ,РЕЛИГИЯ ,УЧИЛИЩА И МНОГО ДР. ПРАВА ВЪПРЕКИ ЧЕ СА БИЛИ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА И НЕ СА СЕ ПОТУРЧИЛИ ! ЗНАЕШ ,ЧЕ Е ТАКА ,НО НЕ ИСКАШ ДА ПОВЯРВАШ ПОНЕЖЕ МАМА И ТАТИ СЪЩО ТАКА И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОПАГАНДА ТАКА СА ПРОГРАМИРАЛИ ЧИПА В ПОДСЪЗНАНИЕТО ТИ ! ПОДСЪЗНАНИЕТО СЪДЪРЖА САМО ПРОГРАМИРАНИ КОМАНДИ ,ОБЪРНИ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ НА СЪЗНАНИЕТО !

48

до ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Бе така е, но писано ли ти е...

47

Анонимен

преди 6 години

Политици, учете се от турция как се грижи не само за техните граждани, ами и за чуждите граждани които искат да станат турци!

46

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ДОБРЕ ,ЧЕ ЕМИГРИРА В ТУРЦИЯ ,АКО БЕШЕ ОСТАНАЛ В БЪЛГАРИЯ КАТО ГЪЛЪБИН БОЕВСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПРИНУДЕН ДА ВНАСЯ НАРКОТИЦИ ОТ БРАЗИЛИЯ И ДА ГИ ПРОДАВА В БЪЛГАРИЯ !

45

сминдух енд чесън

преди 6 години

Човеците по света имат едно голямо предимство пред нечовеците у нас,имат право на избор,от една страна да живеят където желаят и ако имат капитали да си ги инвестират и работят ,пак където желаят.А ние българите с нашето чувство за изключителност ще им дишаме прахта.

44

Гробокопач

преди 6 години

Соломон от село Птичар е Пътник. А пие много, защото предателството към Родината, не се прощава. От Небето. Благословен Чулман, превелик Мар, Слава на Тангра!

43

Анонимен

преди 6 години

При Възродителния процес избягаха българските турци, които не чувстваха България като своя Родина. Много останаха обаче в България, те са за уважение. А този отиде в Турция за повече пари.

42

ДО ШОП

преди 6 години

:) Случайния гражданин си е много прав , шопе ! :) Друг е въпроса , че такива нискоинтелигентни *** , като теб с промита от "ЕВРОГ _ ЙСКИ ЦЕННОСТИ" - ТИКВА няма как да го разберат ! По скоро ти сам си разбий тиквата някъде :) Или ходи да "цункаш" задните части на някой "ЕВРОГ _ Й" :) На такъв ми приличаш ..... ха ха ха :) ! Когато е бил Възродителния процес и атентатите ти сигурно още НЕ си бил роден , Шопе :) Така че НЕ коментирай неща , които НЕ разбираш .... :) ;) :)

41

Анонимен

преди 6 години

Наим Сюлейманоглу, прерведено на чист *** език означава: Знаем Сол-аман-вЪгълатова е парола етническите турци да солят до ъгъла на тарелките и после да га глътат рекиите церозирасщи църните им дробетада Сулейман беше велик и много силен щангист.но е редно да каже колко пъти надвишаващо теглото ракия е изпил - та да е полезен за "праведните" и наведените към чашката

40

Анонимен

преди 6 години

Тогава като си отиде Брежнев и службите се размърдаха! Започнаха едни перестройки и демократизации, докато стигнем до тук! Пострада народа! Лично на мен ми бе тягостно и малко срам да гледам колоните от ,,екскурзианти'' натоварили багаж и чакащи на някой второкласен път да се отвори тапата към ГКПП - то! А играчите се уредиха!

39

Анонимен

преди 6 години

Наим Сюлейманов отдавна умря.Този не знам кой е?

38

Анонимен

преди 6 години

Всичките т.н. атентати са дело на българските служби и нямат нищо общо с обикновените турци в България. Нали не сте забравили чии агенти са агент Сава и другите?

37

до Случаен гражданин

преди 6 години

Атентатът в Пловдив беше на гарата! Като пишеш нещо поне се информирай!

36

1

преди 6 години

Той защо е пиел много ?

35

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

" ДЖОБЕН ХЕРКУЛЕС " ?!ДНЕШНИТЕ СПОРТНИ ЖУРНАЛИСТИ ЯВНО НЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ ДЖОБЕНИЯТ ХЕРКУЛЕС НАРИЧАХА ДУРГ БЪЛГАРСКИ ЩАНГИСТ В ПО-НИСКАТА КАТЕГОРИЯ ,КОЙТО СЪЩО ЕМИГРИРА В ТУРЦИЯ - ХАЛИЛ МУТЛУ

34

Див Селянин

преди 6 години

Къв е тоа спорт бре, кви са тиа тежести и къде ги носят кат ги вдигнат, нещо ми се губи практическата полза от това!

33

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига! Това момче никога не е мразило България. Когато се състезаваше за Турция сме гледали много състезания как се поздравява и разговаря с нашите щангисти и треньори при загряването, награждаване и където ги хванат камерите. Изобщо, няма роден турчин където и да се намира по света да мрази България така, както ние постоянно я хулим!

32

PILOT

преди 6 години

Този да си го пишат в турските медии. Той отдавна се е отказал от България . Продаде се за пари !!!Не ме интересува изобщо .