10

Анонимен

преди 6 години

да си бяхте пуснали гугъл мапс и щяхте да видите, че задръстването е голямо и да минете през съседните 2 села, където пътя е празен и се стига до Благоевград за минути, ама нали сте големи тарикати и изпреварвате с 200, стойте в задръстването 2часа! Половината с аудита и бмв-та голямо изпреварване в дефилето, после застой на едно място 40 км, хаха така ви се пада БАТКИ СМЕШНИ!

9

Що пак Гърция

преди 6 години

Що пак в Гърция ве, за два дни?!

8

ТАКА ДЕ

преди 6 години

''Шофьорите изнервени от липсата на организация на пътя''-Организация има само при протест за по-високи заплатки.

7

bzzzzz

преди 6 години

Като спрат колите , които замърсяват въздуха, като пуснат ТОЛ системата и като накарат Фандъкова да направи една велоалея до гръцко, те тогава ще се оправим.

6

Анонимен

преди 6 години

Я си стойте там където сте!

5

Анонимен

преди 6 години

Дааааа, едно и също всяка година. КАТ вместо да регулират и създават добра организация да си бараки тая работа. Тяхната работа основно е превантивна, а не проверки само на документи. Докато не приемат на работа в КАТ високообразовани и интелигентни хора, с култура и езици, разбира се и високо заплащане, тъпотата ще се шири по шосетата. И ще има задръствания, катастрофи, простотии.

4

Узуна

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че сме най-скапаната държава в света, как може гърците да направят магистрала с 100 км тунели и три пъти по толкова виадукти, а ние да не можем да оправим 50 км път през едно дефиле.

3

до 1

преди 6 години

И какво ще направи ушев ???Аз каро минах имаше на Симитли и два поста преди Благоевград.

2

boyko.uzunov

преди 6 години

А в София ви чакат тапите на Фандъкова..

1

1-n

преди 6 години

а Ушев си бърка в носа...