279

Анонимен

преди 6 години

Преди 4 дена в Афганистан гръмнаха жцял американски конвой с няколко висши офицера. Преди седмица загуниха полковник в изтребител по време на учение. Преди 10 дена им свалиха транспортен хеликоптер с войници. Случва се като се биеш да умреш. Рискове на професията. Русия удари американски инструктури, скрити всред ИДИЛ. Руския генерал падна заради това. В Сирия скоро няма да остане и 1 американец - това ще е отговора.

278

Анонимен

преди 6 години

"Не смятаме САЩ за нещо повече от бучка, която можем да победим и превърнем в желе по всяко време"

277

Българин

преди 6 години

По принцип военните никога не показват директно най-новите си разработки. Пхенян вече демонстрира ракети с далечен обсег, ядрено и водородно оръжие. Щом имат работеща технология, със сигурност имат достатъчно ракети и бомби, за да унищожат ако не САЩ, то техните съюзници в региона.

276

Анонимен

преди 6 години

До А бе Няма да свършат, но ще намалеят. А руснаците имат проблем с пушечното месо, не е точно както казваш да нямат.

275

Часовникар

преди 6 години

Именно затова се ерчи малкия слънчасал кореец-защото знае,че зад гърба му стои Путин ,а също и Китай- именно те подстрекават КИМ ни лук яли-ни лук мирисали?! И ако корейчето си пусне ракетите по чичо САМ единствените виновни ще са именно Русия и Китай!Ако само Путин сега му сктъцне със зъби на кореецо усмивката веднага ще се стопи и ще се завре в приготвената си пещера!

274

А бе

преди 6 години

До АнонименДа не мислиш,че като падне някой и друг генерал,полковник и прочее,мераклиите за началници ще свършат?При руснаците не е като при американците-като видят зор и да хвърлят оставки.Освен това желаещите да воюват в Сирия са повече от местата,както се оказва.Естествено,не заради патриотизма.Има предостатъчно хора дето разбират от тая работа,а и за нищо друго не стават.

273

Анонимен

преди 6 години

Един руски генерал и двама полковници утре се прибират в Родината със специален цинков транспорт. Честито на печелившите вдовички!

272

Анонимен

преди 6 години

Ушaнки, Ким е пътник, следващия е Путин - факт.

271

Смехурко

преди 6 години

"Хя, хааааа чета и се смея..." - и т.нЧе как да не се смее човек на простотиите, дето си ги написал.

270

Анонимен

преди 6 години

В Русия уверени: САЩ няма да ударят КНДР, знаят какво ги чака!--не им се иска САЩ да аргасат КНДР щото е ясно кой е следващият, който ще отнесе шамарите :)

269

Анонимен до 311

преди 6 години

Напълно си прав, само се питам примерно планът успее и последния бял човек бъде претопен какво става.Аз мисля че развитието на цивилизацията остава на това положение, на което ще бъде претопен белия човек.От черни, араби, мюсюлмански държави, евреи няма никакъв принос за развитието на света.Азия до някъде има принос в развитието на прогреса, но общо взето света да е на това ниво се дължи на 96% процента на бялата раса.

268

Анонимен

преди 6 години

Хя, хааааа чета и се смея... Тези хора си нямат понятие в какво се забъркват притискайки Русия. Русия е огромна и безкрайна държава.. Обвиняват я за всичко лошо. А не знаят, че президентът й се ползва с много голямо одобрение. Путин е това, което искат да виждат и чуват за себе си руснаците. Колкото и да са авторитарни в Русия, думите Отечество и Родина са свещени. Не знам на какво разчитат западняците, но нямат печеливша тактика в Русия, никой не вярва на нападатели.

267

Анонимен

преди 6 години

навън духа вятър

266

Анонимен

преди 6 години

дyxa

265

Анонимен

преди 6 години

Светът отново е многополюсен. Съболезнования на САЩ...

264

Анонимен

преди 6 години

Планът Калерги е план за геноцид, разработен през 1923 г. от мелеза Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi. СТАРТИРАНЕ НА ПЛАНА КАЛЕРГИСпоред новите икономически стандарти и глобализацията, икономическата инвазия вече се е случвала много пъти и правителствата нямат намерение да я отхвърлят, колкото и голяма и задълбочена да стават тя. И в същото време насърчават расово кръстосване с цел постигане на изтреблението на бялата раса в света. Това не става в Азия, Африка или в страни, където няма инвазия на емигранти, това се случва само в бели страни. Инвазията, преоблечена като напредък, благ

263

Анонимен

преди 6 години

Ами те и САЩ бяха уверени, че са чорбаджии на света, ама една-две нищожни държави каро Русия и Китай все им развалят пълното щастие...

262

Анонимен

преди 6 години

Не му е лесно на Тръмпаеца. Или трябва да го духне на Ким или Ким да набърдучи Тръмпаеца... Много лош избор.

261

Ккк

преди 6 години

В Русия уверени: САЩ няма да ударят КНДР, знаят какво ги чака! Те бяха уверени че са преборили запада и кво ли още не, ама всъщност били пияни!

260

Анонимен

преди 6 години

А са посмели да доближат Ким, САЩ ще го дуат. Под вода, докато изсъхне...