27

Анонимен

преди 6 години

На този етап германците ме разочароват тотално. Надеждата за Европа ми остава в шведите и Швеция(люлката на германските народи).

26

Анонимен

преди 6 години

Афд е партията на отси(жители на бившето гдр живеещи на Хартз 4)източноевроейците и на немците чийто майчин език си остава руския въпреки милиардите помощи.Общото което ги свързва е носталгията по комунизма и социалните помощи.

25

Анонимен

преди 6 години

Ние нормалните хора се надяваме таз луда бабка, която почти унищожи Европа да получи звучен шамар от избирателите.

24

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Пак руснаците ще трябва да освобождават Германия ..Този път от ислямизма.

23

Анонимен

преди 6 години

Пак умните и живеещите във охолство и разкош българи коментират бедна Германия и германците ,които едва преживяват със мизерните пенсийи и заплати но въпреки това преизбират Фрау Меркел и нейната партия да ги управлява.

22

Категоричен

преди 6 години

До всички " Граовци". Че то тъ*пи*чък индивид не вижда по-далеч от носа си! Какво е направил Путин? Какво ли? Просто се подготвя да паркира под Бранденбургска врата , както през 1945. С байряк.

21

сценария е ясен

преди 6 години

Всичко е предварително решено, както и при нас. Какви избори?

20

Граовец

преди 6 години

Не му върви на Путин и това си е! Ще стане символ аналог на Марко Тотев в Русия. Вече толкова години управлява, а освен проблеми нищо не му се случва.Елцин му остави бедна, но с бъдеще Русия. Разбра се с американците. Почнаха да им изкупуват урана /за съхранението на който им плащахме/ и така правеха два пъти пари. Беше сключил договори за газопроводи на зелено с изкупуване на целите количества. Получи кредити, дадоха им работа. От Путин се искаше само да брои пачките. И кво направи тоя?

19

Дано германците

преди 6 години

Проявят здрав разум.Дано Бог пази Европа от Меркел. Тя ще я унищожи.Ако отново бъде избрана,германците за пореден път ще докажат,че предпочитат неофашизма.Ще настъпи краят на християнска Европа.

18

Анонимен

преди 6 години

Преди в Европа бяха немислими такива диктатори по 15-20 години да управляват.

17

Петко

преди 6 години

Путин сега хвърля боб баба Меркел да се откаже да управлява защото вместо да се вслушва в препоръките на управляващия офицер, пак се инати и подготвя нови санкции.

16

OMG_Lucker

преди 6 години

Брех, Бокича дали стиска палци за своята приятелка и идол? Що не прати Цецо да й помогне с организацията и преброяването?Сега сериозно: тая баба дано се разкара вече от хоризонта, дорде още има някакъв шанс за тази пуста Европа.

15

Анонимен

преди 6 години

Сигурно ще управлява, но няма да е толкова лесно, а може и да не е цял мандат!

14

Чичо

преди 6 години

Ще управлява да с онази *** която довлече за да ги приобщи към европейските ценности!

13

Щирлиц

преди 6 години

Мислех,че само в България виреят политици с ментални отклонения,но за мой ужас се оказа,че не е така.По-ужасното е това,че домораслите политици послушно вършат всички глупости,които им спускат от запад.

12

редник

преди 6 години

ГЛАСУВАНЕ имах предвид! Гладуването е явно и е тук , а не в Германия :)

11

редник

преди 6 години

Все пак гладуването е тайно ! А тайно в сърцата си германците са германци :) Така че не се знае....... ще се преброяват германците на тези избори все пак !

10

Анонимен

преди 6 години

Да е жива и здрава Фрау Меркел и още много години да управлява Германия и Европа ,във тия тежки за целия свят времена ,няма криза със която не може да се справя канцлера.

9

Анонимен

преди 6 години

Ще управлява,докато съвсем затрие Европа.Напълния с араби и терористи и ще ни избият,гокато християнин не остане.

8

Анонимен

преди 6 години

Тц, какъв е този песимизъм от вас . Изобщо не знаете че немците са разделени на две . Ще има голяма изненада от една партия която иска и може да спаси Германия . Успех на АfD