34

Бай драган

преди 6 години

Ще, ще, ще.. само напразни мечти.Той и ссср щеше да е вечен ама го гътнахме без една пушка да гръмне. Така се получава и с далеч по-слабата просия. Няма съюзници, няма технологии, няма и пари.Денги нет, но ти се дръж! Медведев ви го каза ама вие нали сте чугунени тикви и не подмате.

33

Анонимен

преди 6 години

Може да си много socialen и specialenно това няма да ти помогне.

32

Властелина

преди 6 години

Всичките чуждопоклонници ли сте с толкова бедна фантазия или е изискване за да си на хонорар към русия да си крайно ***? Толкова сте безпомощни, че си изпуслате нервите.Лошо, ще те лишат от копейките.

31

Анонимен

преди 6 години

Сащ ще бъдат ограбени, разрушени и опожарени.

30

Специалния

преди 6 години

Да де ама не Американци, а руснаци и корейци *** ежедневно от препиване с препарати за почистване и от глад. Факт.Изпускате си нервите от петата колона на кремъл и няма да ви платят за неубедителното тролене. Пий боярищника и припадай, реалноста не е за теб.

29

Коментатор

преди 6 години

Горките севернокорейци, скоро и корените ще им свършат и ще започнат да си носят часовниците на кръста вместо колан както в бангладеш. Като погледнеш колко богато и в какъв разкош живеят братовчедите им от Юга жал да ти стане.Комунизма не прощава.

28

Социален

преди 6 години

Ким е пътник и ще свърши заедно с путин и асад..каквото и да значи това.

27

Анонимен

преди 6 години

Сев. Корея трябва да тестваядрените си балистични ракетивърху америгуанска територия.

26

Анонимен

преди 6 години

А Саддам и Каддафи имаха ли водоротна бомба и балистични ядрени ракети които стигат до САЩ?

25

Анонимен

преди 6 години

Америгуанците трябва да се трепяткато мишки.

24

Анонимен

преди 6 години

До няколко години, и с режима на Ким Чен Ун е свършено. Русия отдавна дигна ръце от С. Корея, сега и Китай леко, полеко се отдръпват, САЩ усещат това и ще дебнат, сгоден случай с Ким, да се случи това, което се случи на Садам.

23

Анонимен

преди 6 години

До ХимикаA спорет теб?

22

Химика

преди 6 години

До Абе 15 ти идиотСъжалявам, не ви следя спора, но тъпия сте Вие. Според вас, какъв е детонатора на водородната бомба?

21

Идеалист

преди 6 години

Когато Кадафи се отказа от атомнта си програма го убуха като псе и вземаха нфта на Либия. От такива санкции страдат само обикновените хора, но кой го е грижа за тях. Този уж даше наджди да е по различен, но се оказа също алчен и арогантен американец.

20

Спокоен

преди 6 години

Добре де, ядрен удар по Северна Корея.Щатите ще изпели 20% от населението. А след това ?! Южна Корея ще е превзета с конвенционални оръжия за 36 часа. А след това?! Япония е беззащитна. Австралия е мека китка. Тръмпи, много е сложно.

19

Абе 15 ти идиот

преди 6 години

ВзЕми сА образовай малко. Ако не вярваш на американците потърси нещо за "Цар-бомба". Да те светнЪ малко: Само половин час след взрива, там където е бил епицентърът му, каца военен хеликоптер. Установено е, че радиацията вече е под опасните за човек норми. Бомбата обаче е водородна.

18

Анонимен

преди 6 години

кндр то че фалира! Като руснаците! И ще свърши тая мъка! казах! Аве те ще умрат от глад бе! Кви ракети бе, ало пациентите?

17

Анонимен

преди 6 години

да се промени заглавието : след големо кикотене на троловете Тръмп го сложи на руските мекерета двуглав четвъртит!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11"Ноу-хау по политика на самозадоволяване" А бе те че са чики..жии, чики..жи са руснаците. Ама що искат и корейчетата да станат като тях :)))))

15

Замислен

преди 6 години

"Най великата държава на света", малко ми прилича на селски бабаит: "Ти знаеш ли кой съм аз". Пък жълтурко, там си точи ножовете тихо ... сложна битка ще е. Щатите нямат шанс ако нанесат първи удар. Русия и Китай ще отговорят. Кимчо, от своя страна никога няма да нанесе първи удар ...е, до момента в който не е изградил паритет със САЩ. 10 годинки са достатъчни.