24

Анонимен

преди 6 години

Естествено че трябва да го съди това момче заслужава да бъде тормозено, а чрез съдебната система можеш да окажеш огромен тормоз върху един човек.

23

Анонимен

преди 6 години

До РашоАко беше така нямаше 70% от затворниците да са църни.

22

Анонимен

преди 6 години

Ако някой е просто *** , може и да не му се обръща внимание. Но тези не са "кротки ***" , те са вредни за обществото и трябва да се наказват така, че да служат за назидание на всички онези, които дори само си мислят да кривнат от правия път! Иначе положението излиза от контрол!

21

Рашо

преди 6 години

И да го съдят тулупа ,нищо няма да се получи. БХК ще му изпратят едно адвокатче и ще почнат да разиграват съдебната система с години. Предишната практика го показва.

20

Анонимен

преди 6 години

А какво следва после?! Да почнат да ни пребиват и по улиците?! Когато станат повече от нас , а държавните институции все така си спят...

19

Анонимен

преди 6 години

Един обикновен ден в ...

18

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Това вече не е държава, а някакъв евроатлантически нужник. Факт !

17

Анонимен

преди 6 години

Беззаконие, липса на респект към органите на реда, отглеждана с години безнаказаност. Това в коя друга държава може да си случи?!?

16

Анонимен

преди 6 години

P.chalakov

15

(-_-)

преди 6 години

.. Другите двама Емил Янев и Васко Георгиев, са пуснати да се прибират в ромската махала на село Чешнегирово.. Какво въобще има да се коментира!?

14

Helleborus

преди 6 години

Вината на държавата, 15, е че трансформира училището в затвор за малолетни или ТВУ, но без труда. Там трябва да влезе куцо и сакато, което изобщо не се интересува от учене, само и само да е в институция. Съвсем ясно е, че не се учи, пречи се на ученолюбивите деца. Кой учи в среда, където е пълно с насилие и учителите се страхуват? Ако има място, където да избуяват асоциални прояви, това е българското училище. Каквото поискаш! А когато твоето дете трябва да е там, правата му не се ли нарушават?

13

Анонимен

преди 6 години

Аз викам учителят да съди Бойкостан в Хага!

12

Helleborus

преди 6 години

Просто ние не водим дела, в България е водено едно дело на дете, отхвърлило услугите на МОН, социалните изгубили, а съдията казал, повече не ме занимавайте. Защото му тупнали един куп международни спогодби които не позволяват насилие над свободния избор на човека. Националните правителства си приемат неща, които няма да издържат в международен съд, но блъфират, ако мине. Ние допускаме да мине и това е силата им, нашия страх.

11

Helleborus

преди 6 години

Ами, 8-ми , държавата притиска винаги хора, които не си знаят правата. Тя е машина, като всяка машина иска всичко да подреди, прошнурова и прономерова и да ни картотекира. Наша работа е да пренастройваме машината да ни зачита правата. Като в Аз, роботът, направиха роботи помагачи, а после мозъкът им еволюира и взе властта, за да пази хората от самите тях. Човешките права са си записани, България се е подписала. Възползват се само, защото не сме ги прочели, ако мине номера. Но дела не печелят...

10

Анонимен

преди 6 години

Те българите не са по-различни,още в соца училището беше зверилник,говоря за 1980-те години

9

Анонимен

преди 6 години

Управленците разбират под приоритет образованието да наливат пари за ремонт на сградите. Защото пътищата вече са построени, санирането приключи успешно и фирмите трябва да работят. Да отделят някой лев за истинска охрана и отбрана на училищата от мънгалската напаст. Географката, зам. директорката и тея урунгели издевателстват. Здрави охранители и бой под баскетболния кош пред строя!

8

Helleborus

преди 6 години

На тези хора просто не им е мястото в училището, то не е социална институция. Макар всеки да има право на образование, би трябвало да не се допускат хора, които биха злоупотребили с предназначението на училището. Да затваряш хора в училища, за да имат равен старт е като да ги затваряш в болница, защото имат равно право на здравеопазване. И да потрошат апаратурата и лекарите. Места, в които се извършват специфични сложни процеси, трябва да се използват само по предназначение и при нужда.

7

До Helleborus

преди 6 години

Да, ама когато в частното училище родителите настояват децата им да не учатв една и съща смяна с учениците от професионално училище, в което има засилено ромско присъствие (защото ползват една и съща сграда), веднага се намериха журналисти да възроптаят срещу този "каприз"!Жалкото е това, че само в частните училища може да се поставят такива условия. В останалите училища родителят-данъкоплатец няма такива позиции. Това не е правилно! С нашите данъци се издържат училищата, които не са частни!

6

Анонимен

преди 6 години

Проблемат е в глобализацията. Това ще изяде главите на бялата раса!Преди 30г когато имаше граници имале и държави

5

87

преди 6 години

Значи конфликтът между тях е тлеел отдавна,имало е закана за палеж,но никой не е взел предохранителни мерки,макар че сигурен съм ,че дирикторът и други са знаели за всичко това.И сега се опитват да потулят нещата,вместо да разтърсят до основи всички страни и да знаят и ромите,че живеем в правова държава ,без самоуправство.А учителят го съветвам да ги съди докрай и прокурорът да иска максимална присъда.А учителят да се премести в друго училище ,в друго населено място!Директорът и РУО не са си на