32

гяур от Румелия

преди 6 години

До АнонименКолега, на тебе ако ти откраднат нещо и си го върнеш обратно какъв крадец си?

31

вечния флирт с турци

преди 6 години

До АнонименБългария си е вечната жертва на руско-турската дружба!

30

Анонимен

преди 6 години

По нищо не се различават двамата евроазиатски президенти, то други освен тях с такава титла няма. Нито по акъл се различават нито по ежене нито по таралежене, единствената разлика е във фоновия цвят на вратовръзките.

29

Анонимен

преди 6 години

До BG "Чудяя се, ако сега Ердоган окупира половин България, *** ще го гълчи ли или просто ще го потупа по рамото."Спи спокойно колега, Ердоган няма такова намерение...вашите медии и експерти обичат да преовеличават нещата... Него просто го засягат турците там!

28

вечния флирт с турци

преди 6 години

До BGНищо чудно, ако Русия отново ни продаде вместо да брани освобождението!Бизнес!

27

Калеко Алеко

преди 6 години

Двамата са си лика прилика, а и изповядват сходни идеологии, единият е типичен представител на Радикалния Ислям, а другият е носител на така наречените - "Панславянски ценности" .... Ердоган осъзна, че Европа няма как да признае едноличния му режим и реши да си намери по-подходящи приятели, като товарищ путин, с който да си разпределят Сирия, или поне тази част от нея която още носи клеймото на Асад. Навлизаме в нова епоха на Велики лидери, в т.ч. - Ердоган, путин, Ким Чен Грух и так далее ...

26

Анонимен

преди 6 години

*** вижте ги колко са сладки и двамата, лика-прилика все едно една майка ги е раждала.

25

BG

преди 6 години

Чудяя се, ако сега Ердоган окупира половин България, *** ще го гълчи ли или просто ще го потупа по рамото.

24

Анадолски

преди 6 години

"Ердухан окончателно се прости с мечтите за ЕС.Да прави сега икономически съюз с Джуджето и компания."Ех бе колега още ли не сте разбрали, че на Ердоган, ако му пукаше за ЕС щеше да прави така! Много ви се иска Турция да иска още в ЕС ама...ситуацията е те се "правят" че ще вземат Турция (с надеждата им, че само по тоя начин ще можели да я контролират), а Турция се "прави", че иска...(за да види до къде ще стигне лицемеривето им!) :-)

23

Не е баш така

преди 6 години

Ердухан окончателно се прости с мечтите за ЕС.Да прави сега икономически съюз с Джуджето и компания.

22

Анадолски

преди 6 години

"САЩ окончателно и завинаги загубиха влиянието и авторитета си в Близкия Изток. Честито!"Колега, терористите САЩ и агитките им от одавна го заслужиха! Ердогсан не напразно вика..."Света е по голям от пет!" Оня ден пак им го каза чисто и ясно в очите на ООН!

21

Анонимен

преди 6 години

"не разбрах онзи джахидист който уби руския летец във въздуха какво стана с него нали турците го бяха задържали."Отдавна е при бай Алах.

20

КЕЕЕФ

преди 6 години

САЩ окончателно и завинаги загубиха влиянието и авторитета си в Близкия Изток. Честито!

19

Анадолски

преди 6 години

"Таз любов няма да е за дълго и разводът ще е гръмък, не е тайна кой разполага с по-големи възможности за военни гръмотевици."А и в тази ситуация май се използва стратегията...Врага на моя враг ми е приятел!

18

Анадолски

преди 6 години

"Таз любов няма да е за дълго и разводът ще е гръмък, не е тайна кой разполага с по-големи възможности за военни гръмотевици."Тук не става въпрос кой разполага с по големи възможности за военни гръмотевици... Става въпрос за страдегии...добри стратегии...който знае добре историите на държавите му е ясно, че в някои ситуации не е важно колко военни оръжия имаш, важно е каква военна стратегия имаш...премер за това е Превземането на Константинопол, пример за това е Чанаккале...

17

Анонимен

преди 6 години

Таз любов няма да е за дълго и разводът ще е гръмък, не е тайна кой разполага с по-големи възможности за военни гръмотевици.

16

Анонимен

преди 6 години

Да живее вечната руско-туркса дружба!

15

Анонимен

преди 6 години

не разбрах онзи джахидист който уби руския летец във въздуха какво стана с него нали турците го бяха задържали.

14

1

преди 6 години

ВЕЛИКИ МЪЖЕ.

13

E

преди 6 години

Като се обичат младите - да се вземат.