19

До 19

преди 6 години

Тва му е по лична карта.Сменил си името отдавна.

18

Анонимен

преди 6 години

Митра к'во???Абе я му пишете истинското име по паспорт - трите му имена!В един епизод от "От местопрестъплението" гледах за една такава секта в САЩ - вампири. Пият кръв, ходят да се черпят в "Кръвния бар".Та и те си имаха някакви измислени имена, като ги заведоха на разпит им обясниха учтиво, че или трябва да си кажат истинските имена, или ще започнат с лошо разпита. И те си ги казаха, естествено.

17

Анонимен

преди 6 години

До Ноу йограТоя е йога колкото аз съм Далай Лама. Това, което прави тоя и...д няма нищо общо с йогата.

16

Анонимен

преди 6 години

ами - 40 дни в камерата на моргата и ще му мине и йогата и секса на гурото. и следващите няма да смеят да му повтарят номерата. а, а какво става с нашия деси от пелово,нали и той го раздаваше някакъв и опипваше жените ? хайде, и той - при гурото!

15

Дедо Поп

преди 6 години

Ако направи така че да се измъкне от затвора ,хвърлям расото и кръста и се присъединявам към неговата Религия!

14

Анонимен

преди 6 години

Тоя па гуру!!! Само няколко нощи с наши м.а.н.гали в пандиза - и веднага е дал "заето". Нали уж е много печен? Нали го е слагал на килограми женоря? Ся малко на него му разлабиха ауспуха, и веднага припадъци! Ами в руския пандиз като го отпочнат чеченци и казаци???? Прави ли си тая сметка? И уж йога бил, а една халка не може да разтвори 7-8 сантима...

13

Ноу йогра

преди 6 години

След медитация нищо чудно да изпадне кома, там може да се получат такива състояния, в които душата напуска тялото, но не може да се върне и следва директна кома. Който си играе с огъня може да се опари. Йогата е опасна, да не забравяме, че във всички ръководства и курсове за йога се практикува медитация.

12

Анонимен

преди 6 години

Поредния, който "случайно" се разболя точно преди екстрадицията... нашите пък 2 дни преди процеса я кръвно вдигнат, я някоя криза получат...хайде стига, тоя филм сме го гледали вече! В кома или не да си го товарят на самолета и обратно в Москва. Пък там каквото искат да го правят.

11

Анонимен

преди 6 години

Те точно руснаците искат екстрадицията му, ама нашите какво го мотаеха, не стана ясно.

10

Атеист

преди 6 години

Митрадевенанда е име на божество.Като Христос и Мохамед но така като гледам по истинско от тях!!!

9

The vice

преди 6 години

Интересно руският престъпник Чайка не си пребере ***!!!

8

Пенчо

преди 6 години

Я му наврете един кол в г.за на тоя да видите как веднага ще излезе от кома.

7

скънка

преди 6 години

директно в Русия. Колкото и да не харесвам имперския подход на тази нация,тяхната простотия и мизерия,,много добре знаят как да се справят с такива индивиди. Ще има да проповядва на кирката в Сибир...,така и така ше им трябва свежа сила, за да свържат Транссибирката магистрала със Северна Корея ;)

6

Анонимен

преди 6 години

Впечатляващи способности... Я да го пращат на руснаците както си е така, те да си го изследват и разгадават.

5

а дали е така?!

преди 6 години

Намерете един, който да ви преведе какво значи "Митрадевананда" и ще разберете какво прави руснака С ВАМИ! Мога да ви подскажа - поибаться с вами...

4

Анонимен

преди 6 години

Този си е истински гуро но защо е правил такива неща с жените и най вече защо е убил малкото момче? Нещо в главата му е повредено.

3

Анонимен

преди 6 години

Самовнушението е голяма работа! Хайде всички заедно: "Стабилни сме, стабилни сме, стабилни сме...".

2

Анонимен

преди 6 години

той си е гуру, бившата на един познат я има в нета с тоз руснак... бая ги омайва, някак си му се вързват и то не малко...

1

Анонимен

преди 6 години

Брей, този ще излезе, че е истински гуру, а не менте.