7

Членска карта №7

преди 6 години

До 1Може, ако е било пъстърва, например :-)

6

Тинев

преди 6 години

" 215 000 яйца с фипронил са открити в ПловдивБАБХ: Заразата е от животно, третирано с препарата"БАБХ: Заразата е от животно, третирано с препарата!БАБХ: Заразата е от животно, третирано с препарата И ЗА 3 / ТРЕТИ / ПЪТБАБХ: Заразата е от ЖИВОТНО, третирано с препарата! Госпоице или Г-жо Анисия Иванова,бихте ли били така добра да ОБЯСНИТЕ по-подробно аджеба, какво е това животно / ЖИВОТНО-в единствено число/ или КОКОШКА което е снесло 215 000 яйца.През пръсти я подкараха еййййй!

5

Членска карта №7

преди 6 години

Да ви е сладко, олум! Особено тези дето презират шкембе чорбата, чесъна, карантиите и бахура!

4

Рали1

преди 6 години

Производителите на яйца ще бъдат санкционирани.А производителите на това,с което са хранени кокошчиците?

3

Анонимен

преди 6 години

Ако знаете колко тонове от тези яйца а и не само яйца а и месо сте изяли не е истина! От 20 години нищо не купувам от магазин. Всичко сам си произвеждам от доматите до месото млякото и яйцата. По същият начин живееше и баща ми. Не е спирал да се труди до 88 години. Копаше садеше поливаше и береше а това е тежък селскостопански труд който го държа жив и здрав до 90 години. Консумирам това което си произведа и издоя!

2

анонимен

преди 6 години

всяка вечер пискаха по тв че цената на яицата трябва да се вдигне защото щелида фалират и какво стана 6 бр за 2 лв сега доволни ли сте няма да ядем и дакупуваме яица хаиде сега фалираите хич не ми е зор

1

Анонимен

преди 6 години

"Заразата е дошла през животно, което е било третирано с фипронил."Само едно "животно" ли е снесло всичките 215 000 заразени яйца? Пак се опитвате да оправдаете производителя. Май е имало масово инжектиране на всички кокошки в големи ферми.