37

Анонимен

преди 6 години

Никого не мразим, но от статията няма какво да взема, някъв 23 годишен "бизнесмен" с парите на тати ще ме учи за живота, успеха и жените ли? Е това не харесваме, ако много иска да го познават да влиза в риалити шоу, затова ги гледам.

36

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно най-важното нещо е отношението на мъжа към жената, но все пк ме напушва смях да мета разсъжденията на този сурикат за красивите, умните, купените жени и тн. Велико интервю!

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМа верно ли? Къде е тоя мъж, не са писали за него статия още?

34

Анонимен

преди 6 години

Само да вметна, че жените не гледат само външния вид. Не го обвинявахте, че не е красив.Родил се е с този външен вид и няма какво да направи (както и много от нас).За жените не е толкова важно как изглежда партньора им. НЕ защото са златотърсачки, а защото въпросният мъж може да блесва с други неща - да има добър подход към жената, да си пасват като характери и т.н. Това, че един мъж не е хубав, не означава, че няма шанс, ако не е милионер.

33

Гошко

преди 6 години

Че ако не златотърсачки, какви трябва да се лепят на човече като него? Защо златотърсачките не се лепят примерно на мен? Щото нямам десетки левове може би...

32

Анонимен

преди 6 години

До ТеоНяма злоба, в случая това са фактите.Като толкова ви вълнува богатата душевност на тва момче, отидете се запознайте, после ми пишете пак.Няма ПР, просто е глупав и нагъл. Това е всичко.

31

Анонимен

преди 6 години

Предпочитал да си купи жена, при него обаче не е въпрос на избор, защото като чете някоя умна и красива жена какви мисли споделя освен да се смее до сълзи друго не може да направи. На такива като него - мъжки кифли, само златотърсачки се връзват!

30

Тео

преди 6 години

"Момчето е глупаво, разглезено, въшливо с пари от много малко, заради постиженията на тати. Кое не схващате?"Ами не схващам ... злобата. Ако тези качества го оприличават, толкова по-лошо за него. Непотените пари покваряват, ако човек не е научен на отговорност. И обикновено безотговорните свършват подобно на сина на собственика на Джъмбо, но от статията си правя друг извод за облика на това момче. За това си позволих да коментирам. Ако някой му прави ПР- толкова по-лошо за него!

29

Анонимен

преди 6 години

До TeoПечелиш награда за най-срял тип на века.

28

А

преди 6 години

Хахахаха! Този недорасляк го видях миналото лято пред едни бум бургера със синьо Мазерати и един джип Тойота Ленд Крузър с двама души охрана. Слезе от колата,като освободител гледаше всички хипер надменно. И тези приказки,че всичко правел сам и едва ли не от нулата тръгнал да ги разправя на някой пубер или на хора, които нямат никаква връзка с реалността.

27

123

преди 6 години

Някой са прецакани. Като Петя дикова например, Аня Пенчева да ти е майка, а ти да приличаш на Сашо Диков. Като гледам и с тоя е така... Батето не е бил женкар само заради парите... Какво разбира тоя от бизнес е друг въпрос де.

26

Teo

преди 6 години

До Анонимен'До 26Плюенето по комунистическите отроци е признак на духовна нищета, ок, записваме си.'... не ... признък за духовна нищета е разделянето на хората на комунисти и не-комунисти. Само направете сметка колко хора преди 89-а са имали партийна книжка, и колко от нашите родители са гласували волю или неволю за БКП ... плюйте, моля! Ще се окаже, че ще плюете по почти цяла България. Делим се на хора и човеци, от кои сме, зависи само и единствено от нас.

25

Анонимен

преди 6 години

До ТеоНе е редно да ви давам обяснения за нищо, всъщност, не е редно и да ми искате отчети. :D Момчето е глупаво, разглезено, въшливо с пари от много малко, заради постиженията на тати. Кое не схващате?

24

Тео

преди 6 години

До Анонимен"До 26Напротив, аз го познавам, откъде решихте, че не го? Затова си позволих да пиша.Вие в случая не знаете какво говорите, така че ви съветвам да си млъкнете. :/"Ок ... приемам, но щом е така е редно да споменете какво точно е различното. Ако някой ПР му е написал думите и му ги е вкарал в устата, толкова по-лошо за момчето, но ми е по-интересно да разбера какво е в разрез с написаното в статията.

23

Анонимен

преди 6 години

До 26Плюенето по комунистическите отроци е признак на духовна нищета, ок, записваме си.

22

Анонимен

преди 6 години

До 26Напротив, аз го познавам, откъде решихте, че не го? Затова си позволих да пиша.Вие в случая не знаете какво говорите, така че ви съветвам да си млъкнете. :/

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"До Teoбегай пък и ти някъде се скрий..."Чук, чук, чук ... злобата ли е тук? Хора, разберете, лошите думи освен че обиждат никога, ама НИКОГА не водят към нищо добро в дългосрочен план. Комплиментите и позитивното мислене, от друга страна спомагат за душевно спокойствие и респективно израстване. Пожелавам му всичко най-добро на момчето, въпреки, че Левски не са ми любимия отбор. И на вас ви пожелавам всичко най-добро! Успех в позитивните начинания!

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"До TeoДа, Тошко Батков е стигнал там, където е... С ЧЕТЕНЕ.Евала."Нито аз нито вие познаваме младежа, или баща му. Просто ми допадна това, което казва. Ако някой го познава и това, което е видял е в разрез с написаното, ок, но в противен случай плюенето по непознат човек си е признак на сеирджийство, ниска култура и духовна нищета. Dont judge me cuz you dont know me ... Нито съм му дружка, нито го познавам, имал е предимство в живота но това не ме кара да плюя по него.

19

Анонимен

преди 6 години

До Teoбегай пък и ти някъде се скрий...

18

Анонимен

преди 6 години

До TeoДа, Тошко Батков е стигнал там, където е... С ЧЕТЕНЕ.Евала.