29

Анонимен

преди 6 години

Да, но Бойко Борисов предава на Турция хора търсещи убежище у нас .

28

Анонимен

преди 6 години

С ти пък понеже НЕ даваш пари и оръжие на другите терористи, че и петрола им купуваш :)) Наглец.

27

Българин

преди 6 години

Абсолютно прав е Ердоган! Империята на злото САЩ са подръжници на тероризма и тяхното финансиране! Сами си взривиха кулите, те създадоха ИДИЛ и сеят кръв и разруха по цялата планета!

26

Анадолски

преди 6 години

До ПетърПетър всяка нация има разделени мисли...там няма ли...Във Франция няма ли, В Германия няма ли...Ердоган НЕ Е диктатор! Защо медиите правят репортаж само с хора, които подкрепят опозицията...?Ако го наричат така заради това, че осъжда некадърници работещи против държавата си...а вие сте демократи (европейците), където и апашитата ви имат имунитет :-) еми да е диктор той.Не е достатъчно да правиш анализи от това, което ти казват...без да го видиш с очите си? за това е нужмо да си тук!

25

Striker

преди 6 години

*** да си купи от кремлинското двуполово жуже. Какво реве. Като си с ка Путинко, не си с НАТО и обратното:)

24

Петър

преди 6 години

До До Петърот десетките си приятели живеещи там и от личните си впечатления доскоро, пътувайки по работа и на почивка. Кое не е вярно?! Че в Турция има добри хора или, че Ердоган е диктатор, който дърпа Турция назад?

23

Анонимен

преди 6 години

Ами на охранителите на Ердоган да им купят руски ТТ или Макаров, покрай сделката с С400 договорена на четворна цена. Същите дараци в същото количество Иран ги купи за 500 милиона долара, а Ердоган ги купува за 2 милиарда долара. Пита се в чий джоб ще отидат останалите 1.5 милиарда. Отговорът е фифти фифти между двама евроазиатски президенти.

22

До Петър

преди 6 години

От къде правиш тези изводи за режима на Ердоган...от телевизиите ли? :-)

21

Анонимен

преди 6 години

"Продажба на оръжие за Турция изобщо - това трябваше да бъде спряно поне преди 10 години."Съдбата ви е... Понеже и вие продавате на терористите оръжия в Сирия... Ще се напълните още повече с гости от там!

20

Анонимен

преди 6 години

Да се чудиш - Турция да иска оръжие от САЩ за охрана на държавния глава !?! Леле, леле, смях - за "охрана на държавния глава"!? Тия усет нямат ли?

19

До 1

преди 6 години

Ти в ред ли си... По скоро Ердоган оправи баба Цоцолана...Иска ви се да е така ама...и 1000 пъти да го повторите това няма да промени действителността!

18

Анонимен

преди 6 години

Бетер ромлянска турчинка работи.

17

Петър

преди 6 години

До Ангела защо цялата държава?! Милиони турци вече страдат от Ердоган, защо искаш да страдат двойно! Въпреки противеречивото ни "общо" минало, днешна Турция не е Османската империя (въпреки опитите на Ердоган да я превърне в такава), и в нея живеят милиони добри и стойностни хора! Да не превръщаме бъдещето в заложник на миналото! Да живее Турция - долу режима на Ердоган!

16

Анадолски

преди 6 години

До Ангел"А аз просто с нетърпения чакам да видя на пепел цялата ти държава!!!"Ангеле, съжалявам колега, но ти първо си виж изчезващата си държава и нация!

15

Анонимен

преди 6 години

Продажба на оръжие за Турция изобщо - това трябваше да бъде спряно поне преди 10 години.

14

ДАЙ ПАРИТЕ НА НАС

преди 6 години

НАШИТЕ ЗАВОДИ РАБОТЯТ ...... ЦИТИРАМ НАШИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ .....СПРАВКА ИНТЕРЮТО МУ В БТВ ОТ ВЧЕРА ПРИ ХЕКЕМЯН

13

Анадолски

преди 6 години

Прав е Ердоган...а и не само на пкк=pyd ами и на идил!

12

Щерев

преди 6 години

Зиг Зауер е Немска марка защо Доган ги ска от сащ.

11

Анонимен

преди 6 години

До 5Освен че си неграмотен ,явно и не разбираш и грам от това което е написано.

10

Русия

преди 6 години

Ербокан може да намаже.