114

Анонимен

преди 6 години

ДО упс НЕ ТОВА КОЕТО СИ ОПИСАЛ Е ГНУСНО ЛИЦЕМЕРИЕ,точно като на другарката Корнела!Как е купен автомобилът е съвсем друга работа,а държавата ХИЧ НЕ Е ТОЛКОВА БЕДНА колкото искате да я изкарате разни драскачи по форумите!Точно днес гледах статистика за ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ на средните заплати по градове,СОФИЯ Е ПРЕД МОСКВА,БУКУРЕЩ,АТИНА,БЕЛГРАД и т.н.а Пловдив,Варна И Бургас са малко над 43,44 точки от 100-те.България ИЗОБЩО НЕ Е БЕДНА,много се краде и Бацето праИ "стабилна"политика

113

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 15 Прав си приятел. И аз се питам като обичат всичко руско , що се цапат със западни стоки от загниващия капитализъм?

112

Анонимен

преди 6 години

До Замислен до 121Ами защот ако ги няма бедните, няма да има кой да ви изкарва парите на богатите. Повечето бедни са такива заради честността и добротата им, а повечето богати, заради кражбите и влиянието с власт. ЗСнаеме как се изкарват парите от зърно, строителство и комбайни. И за този сме скапан материал

111

Замислен до 121

преди 6 години

И що изобщо да мисля за бедните ?! Те не са помислили за себе си, аз ли ги обгрижвам ?!

110

Бенчев,

преди 6 години

защо избрахте да подкрепите БСП?Толкова ли ви харесваха годините 1944-1989? Благодарение на членството ни в НАТО и ЕС имате свобода и благоденствие.К.Нинова се изживява като Путин, който може да остави НЯКОЙ да е богат само ако ТОЙ(Путин) реши.Другите- в Сибир.А ако мислите, че това са соцпартии като европейските- грешите: има ГОЛЯМА разлика между европейските-; в бившите соцстрани си остават закостенялите БК П-та.ГЕННА деградация.

109

Анонимен

преди 6 години

Типичен комунисто-капиталист :D Кара ролс ройс и да знаете, че мисли за бедните :D

108

Анонимен

преди 6 години

Типичен "честен" цоциалист. Бил си платил данъците... Кой богаташ в България наистина си е платил дължимото? А за краденото да кажем нещо? То не подлежи на облагане, нали - там е "ако те хванат".Бивш таксиджия върти едър бизнес, и то в строителството и земеделието - две пословично прогнили и корумпирани сфери в милата ни татковина...На ш0пара още по физиономията му личи какъв е, та не го интервюирайте сервилно. Вярно, гледам голяма симпатия към неего тук сред форумната рая. Нормално.

107

Ели

преди 6 години

Много е прав човекът!!!

106

Анонимен

преди 6 години

*** комунист с начално образование, но е чувал за полс ройс и в бг трябва да има санкции , ех Бенчо ех сине от къде тръгна от отряда Чавдар ли

105

Иво

преди 6 години

До от ГерманияАбе ти луд ли си бре?Тояно в германия ДА не гледат за данъците.Те само това гледат там

104

Анонимен

преди 6 години

Всеки комунист априори е русофил и като такъв трябва да се вози с руски автомобил. Да се возиш на западна кола е предателство и към матушката и преклонение пред загниващия либерастки запад.

103

Анонимен

преди 6 години

АКО си е платил данъците, да си купи и космически кораб, ако ще. А защо в БСП са се събрали все такива едри капиталисти - да отговори др. Нинова, хахахах :))))))

102

Анонимен

преди 6 години

Защо ролс ройсът не е червен?!Срамота другари!

101

)))))))))))))

преди 6 години

Смеееех, само не знам , къде ще се дяваме, от една стана суджуците с Баце, от друга Бенчо с ***. Направо сме между Сцила и Харибда.

100

Анонимен

преди 6 години

Бенчоооо, Бенчо, накъде е тръгнала тази държава, щом такъв като тебе ролс-ройс си купува?

99

упс...

преди 6 години

Цената на автомобила на общинаря е 320 000 лв., тоест 160 000?.Дори да докаже, че парите му са спечелени по честен път - нещо в което силно се съмнявам, защото, за да си позволиш да купиш автомобил на такава цена трябва да е разполагал минимум с още два пъти сумата за която е купил автомобила - не би трябвало да афишира социалния си статус като служебно лице в бедна държава като нашата!Това е въпрос на морал, нравственост и култура!!!!!!

98

Izvinenie trqbva

преди 6 години

Kupi si posleden model VOLGA za da mirqsa

97

Задача за 1 ви клас

преди 6 години

Храни куче да те лае- това е в стила на КурНиА тя самата наследи едни осем милиона долара откраднати от татко иТа колко Ролса може да си купи ***?

96

Burzum

преди 6 години

Тоя *** много ***...типичен крадец на субсидии за зърнени култури...съсипаха земеделието с тия субсидирани жита ...

95

Анонимен

преди 6 години

Bogatia, 92 - marketinG, mldejo, marketinGGGGGGG!