260

добронамерено

преди 6 години

До Анонименно за теб преятели са онези на/за които си със свалени ***! :)) *** добре! :)) Такива интимни връзки или твърде близки партньорства нямаха ли друго по точно название? :))

259

Анонимен

преди 6 години

Стратегически важно е за русофилските предатели да успокояват и разоръжават България твърдейки че Русия ни е приятел и много ни обича. Вместо да се въоръжаваме и защитаваме предателката Нинова агитира българите да си свалят гащите и да се надупят на североизток. *** комунистическа гaд.

258

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но вече сме в ЕС и имаме тоалетна хартия и банани-дефекация.

257

Анонимен

преди 6 години

По далече от Русия,по добър живот.И самите руснаци мислят така.

256

добронамерено

преди 6 години

Бре Нинова някой на емоционално ниво се чувства заплашен а ти се облъщаш към рационалното в него -разум, стратегическа възможност-, а не към връхлетялите го стихиино емоции?!? Грешно, макар и правдиво!

255

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОНа кои фронтове пращат войници? И защо да не са чеченци и буряти - храбри мъже, доказали се в историята! Мъинистърът на отбраната им е тувинец - също храбър и благороден народ. А в US ARMY какви войницисъбират? Дълбоко ***, латиноси, които да получат гражданство, все отбор юнаци! В русской армии поне негритята не воодатся!

254

Анонимен

преди 6 години

ПУШЕЧНОТО МЕСО ЩЕ БЪДЕМ НИЕ, ПЛОНДИ.

253

Граовец

преди 6 години

Тази общественичка се е привела до най-ниското.Но ние знаем че заветната цел на Просия е да замъгли къзнанието ни и да ни окупира.Правиха ни на славяни, после генното инжинерство "откри" че сме траки. Дупе дават да не сме Българи.

252

Анонимен

преди 6 години

До Успешно реализиранСамо дето не ти вярвам! Просто пресоли манджата, чак загорча. Поне изповяда идеалите си, пишман капиталисте! Мислиш, че като българинът е завистлив, непременно е и глупав? Ядец, графоманче! А сега тичай, да не затворят пицарията!

251

СатаНАТО™

преди 6 години

*** е в криза, най-вече демографска. Нямат пушечно месо. Затова разиграват хибридни постановки и пращат по фронтовете чеченци и буряти.

250

Анонимен

преди 6 години

Защо ли децата на всички русофилски вождове се измъчеат като живеят, учат или работят в Гейропа или Пиндостан? Русофилчета, писичете му един русофилски лидер, чиито деца или роднини да живеят, учат или работят в ***. Подочете ми един от тях, който да се вози в руска кола или да използва руска техника в дома си. Ще се радвам да ми посочите такъв. И вие дте същите като тях, единственото руско у вас е може би само жена ви.

249

Хи хи

преди 6 години

*** *** си прати синчето в САЩ , не в путкинистан, нали?Що така *** офцо?!

248

А бе

преди 6 години

Както и да го погледнеш-войната с Русия си е чиста проба самоубийство.На които им трябва световно господство,изключителност или там каквото искат-да си го постигат сами,а не да карат другите да се жертват за тях.Щото на практика идеята е цяла Източна Европа да бъде пожертвана за американската победа.Когато аз и децата ми пукнем,какво ще ме грее победата на "великата американска демокрация"?Налягане на парцалите и тъйА *** е умряла работа,по тоя начин нищо повече от второто място няма да вземе

247

Блага вест

преди 6 години

Пичин вече започна да продава расииката под масата на велик Китай!Вече продал територия три пъти по голвма от Украйна на Китай!Естенсвено на мужиците нито дума, а доларчетата са в офшорноте му сметки ;)

246

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТНай-голямата заплаха България не е Русия щ, а русофилската пета колона от гнусни *** и национални предатели. От 130 години работите против България и за руските интереси.

245

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До до РУССКИЙ ОККУПАНТ 248Друже, истински се надсмивам над неграмотността и незнанието на младото поколение. Те не разбират, че негативите са единствено за тях !

244

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Гордо може да носи званието РОБ този който отива на избори да избере тези които ДА ГО УПРАВЛЯВАТ. Те с гордост наричат сртаната си кочинаИстинските свободни приравняват страната си с най-святото за всеки човек - МАЙКАТА. Матушка !

243

Паметлив

преди 6 години

До Анонимен"При соца нямахме тоалетна хартия и тоблерони,а сега..."Пич,забрави най-важното-БАНАНИТЕ!Какво е животът без банани-кръгла нула!

242

Анонимен

преди 6 години

Ех Нинова, Нинова това акъла на бившите комунисти настоящи социалисти никога няма да ви дойде. Абе сравнявайте се с Швеция там социалистите са на власт от 60 години. Стига ни пробутвайте тая дрипава Русия за пример за подражание това само ще ни докара още по-голяма мизерия и духовно падение. Искате и българина да стигне нивото на руснаците да пие лосион за вани вместо гроздова ракия. Това ли искате господа мошеници български социалисти?

241

Рубльов

преди 6 години

Мед ми капе на сърцето като чета коментарите! От тях разбирам, че комунистите днес живеят заслужено зле, което подхранва вярата ми във вселенската справедливост! Желая ви дълга старост в тежка болест другари! Децата ви да заминат и да *** в мизерия и самота! Вие го заслужавате!