15

Анонимен

преди 6 години

"Очаква се до часове Франция и Великобритания да започнат въздушни удари срещу силите на Муамар Кадафи.Франция първа обяви, че ще започне операция срещу Либия."От вестниците 18.03.2011 Бъркате постоянно САЩ във всяка манджа.

14

Анонимен

преди 6 години

До 15 Не си наясно с много неща :) Либия е френска колония, която работи благодарение на френски пари и технологии. Либийеца беше свален само поради една причина - почна да се прави на мъж на Франция и искаше да му плащат в злато. Подведе се по арабските бедняци , които имаха същия нагон. Но уви всички претърпяха въже. Просто стана жертва на алчността си.

13

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПутин отказал да спазва международните договори!?Абе,когато Либия беше нападната с абсурдното обвинение че Кадафи (реши да замени петродолара)щял да избие стотици хиляди либийци това като какво го определяте?Хайде кажете сега защо не беше нападната Саудитска Арабия ,когато смаза бунта в Бахрейн?Момичета на магистралата имат десет пъти повече достойнство от вас!!!

12

Анонимен

преди 6 години

При посещението на Тръмп в Китай тази пролет, китайците са се опитали да продадат С. Корея срещу висока цена. Искали са Тайван, спорните с Япония острови и Сибир, когато Русия се сгромоляса. Тръмп е кандисал за Тайван и за Сибир, но се е опънал за островите. Явно преговорите още продължават...

11

Анонимен

преди 6 години

USArmy ! Мачкайте братя . Световният ред принадлежи на бялата християнска раса.

10

Анонимен

преди 6 години

На китайците играта е ясна. Тяхна изконна цел е Сибир. Сега се опитват да подмамят Русия във война със Запада и минута преди руснаците да са напълно разгромени, да се включат на страната на Зспада (както впрочем са правили ВИНАГИ досега) и да завземат Сибир. Затова подклаждат напрежението в С. Корея и подмамват руснаците, обещавайки им подкрепа.Чудя се обаче какъв точно го търсят САЩ там в тази игра. Или те са просто абсолютно неадекватни?!

9

Анонимен

преди 6 години

Ред е отново на Ким :)

8

Анонимен

преди 6 години

До luckymanКакъв Сибир бе ЮК ще е като Сибир!

7

Анонимен

преди 6 години

Ф-15 не е пето поколение. оправете си стаията, че е смешно

6

И Русия и Китай

преди 6 години

провеждат учение на границата със Северна Корея. ( Русия на МНОГО фронтове....) Но "къткат СК, а и СК не се "противи" на учението..Пуска ракети с/у САЩ като "член на лагера на Русия".Китай иска режима в СК да продължава, защото иначе всички севрнокорейци ще избягат в Китай. Китай не иска да е съсед с демократична Южна Корея.Затова и Русия "кътка'СК: тя ги "пази' от демокрацията.;-))

5

Анонимен

преди 6 години

До luckymanНов световен ред въведе твоя човек Путин, той се отказа да спазва международните договори, преднамерено нападна Грузия и Украйна и за първи път след 2СВ извърши анексия на територии в Европа. Те това е грубо нарушение на световния ред установен преди 72 години. Света е изправен пред дилемата или Русия ще се изтегли от Украйна и Крим или ще има 3-та световна. Това със СК е проба на Русия до къде ще стигне САЩ и дали ще има воля да възстанови стария световен ред разрушен от Русия.

4

Анонимен

преди 6 години

Сащ трябва да победят Северна Корея.

3

шопски

преди 6 години

Шубе ги е краварите.

2

Анонимен

преди 6 години

Мачкай, Тръмп, жълтия хипопотам!

1

Анонимен

преди 6 години

Жабата видяла, че подковават коня и тя вдигнала крак.