166

Анонимен

преди 6 години

По- просто житовно от полицай и военен няма

165

До мишката

преди 6 години

Пич, ти си мишката, след като защитаваш един индивид с психични отклонения (комплекси)! Още повече има смелостта да се назовава полицай! Мишки останахте в тази система. ПП: На мен да извади така пистолет ще съжалява, че е родил после.

164

Анонимен

преди 6 години

Карам по магистралата 100 - 110, никога повече. Изпреварвам по някой камион и се радвам на природата. Идва ли с голяма скорост зад мен, пускам го отдалече. Високата скорост изисква специални гуми, опит, мощен автомобил. Моят е среден клас, 100 кс. София - Созопол взех с едно кафе за 4.30 минути, без напрежение, спокойно. Пускайте който напира, да се трепе ако иска, но не другите. Комплекса за малоценност личи по карането. Живота е един, друг няма!!!!

163

Анонимен

преди 6 години

Ако този е джандар, да се уволни дисциплинарно и съди. Защо не е стрелял? Трябвало е да му го вземат и заврат изотзаде, че да помни цял живот.

162

До 166

преди 6 години

"Авторчето на клипа" иска да направи лошо на момчето, което размахва пистолет и кара като че ли пътят е лично негов ли? Ми то няма нужда, "момчето" само се излага.Но подобно малоумно мнение е логично за човек, за когото животът се свежда до мерене на на това на кой му е по-дълъг и по-твърд. Тъжно.

161

123

преди 6 години

До бай СтавриКой ни дава книжките ли?! Ами същите дето карат като *** и размахват значки.

160

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 166Но ще му съдерат *** от глоби, който копае гроб другиму......---яд те е че е снимал нали цървуланко ?пред камерата джигитлъка и бабаитлъка не върви?Бегай бе , бегай си у Сусурлево при майка си, бе що дйдохте в София бе....

159

Анонимен

преди 6 години

Този какъв гербер е??

158

Природата си знае

преди 6 години

Добре че сме към 5 млн.души!Представете си ако бяхме към 20 млн.какво щеше да стане в бедна българия.

157

Homer

преди 6 години

1.3.1.2

156

123

преди 6 години

Най-*** е, че ако ми беше извадил пистолет, щях да откача. После като за човек да го лежа.

155

Анонимен

преди 6 години

Толкова сме свикнали да не е нормално поведението, че наскоро като бях в Германия ми се стори че все едно съм на друга планета.

154

бай Ставри

преди 6 години

До АнонименТи хем се съгласяваш, че каращите в лява лента при свободна средна и идваща кола зад тях са в нарушение, хем после се хващаш затова, че този който ги е изпреварил отдясно е направил нарушение и питаш не е ли могъл да изчака. Май ти искаш да си повече от другите? Искаш първи да нарушаваш правилата, но и после да те чакат тези които ги спазват. Не става така! Криворазбрана демокрация стана в България!

153

Пешо

преди 6 години

Като има кола пред тебе в най-лявата лента, трябва ли да се прибереш? Ще попаднеш ти някой път на пътя не на когото трябва, и ще ти накриви полуоските.

152

Анонимен

преди 6 години

За като гледам, "пострадалите" са доста по-агресивни, поне на това видео, което сами са заснели. И не ми приличат на някакви хрисими човечета самите те, ами по-скоро и те са от типа "Шшшш, ти знайш ли *** кой сам аз уе". И определено приличат на тези, които мислят, че са абонирани за лявата лента. И оня с патлака не го оправдавам де. Просто по българските пътища като никъде другаде по света е пълно, ама пълно с при.мати. Ежедневно се сблъскваш с тях.

151

scbg

преди 6 години

До бай СтавриВсъщия тоя закон пише 140 км/ч ограничение, едно от най-високите в Европа, заедно с най-скапаната магистрала в Европа. И аз като му направя път след 15 метра е следващия..пред мен

150

Анонимен

преди 6 години

По пътищата Сулио и Пулио се правят на велики.

149

Анонимен

преди 6 години

Как така се размахва пистолет? Бой за този!

148

САЩ

преди 6 години

Хахах, ***, знае че хоратя нямат оръжие и се пени с патлак. Ела в САЩ бе ***, извади оръжие да видим колко други ще направят същото, нещасник комплексар. Гатанте някой по луд тука ще го разтреля максимум на второто вадене на смешното си газово постолетче.

147

Анонимен

преди 6 години

До бай СтавриЕ след като водачът е карал в лявата лента и е бил в нарушение, защо другият го е изпреварил отдясно и също е извършил нарушение. Не е ли могло да го изчака? Съгласен съм, че поради различни обстоятелства може да караш в лява лента без да изпреварваш някого и като наближи отзад да му освободиш лентата, но не разбирам каква е тази злоба във водачите и чувството за някои от тях, че трябва да са над другите. Хора карайте е по-леко, животът продължава и след като слезнете от автомобила