11

Анонимен

преди 6 години

до 11! до!На теб кво ти пука дали на американците им стиска или не им стиска? Явно си *** и за това се вьлнуваш на такива статии!

10

да

преди 6 години

Китай, Русия и Северна Корея са си вкъщи и у дома си могат да си правят каквото си искат и ако на на'пиканата Америка й стиска нека се пробва да атакува:))))ама не й стиска !!!!!

9

До 7

преди 6 години

Абе вървя си по улицата и изведнъж нещо ме трясна по главата.Некакъв найлонов плик.Отварям го - долари.Неква бабетка не разбрала да ги остави до кофата за *** а ги мята гьотора.Та от тогава имам и такива.

8

да

преди 6 години

Русия и Китай зор няматтрябва само да изчакат *** янки да атакуват Корея, след което ще й окажат нужната подкрепа и страхливите американски войници ще се върнат у дома в чувалиама Китай и Русия не можели да победят Америка..а Америка може да победи Китай и Русия така ли :)))))

7

до 5 af

преди 6 години

Ама ти долари ли държиш ! Последно долар взех през 2005 година от тогава само евро и Швейц. Франк.

6

Кукловодът

преди 6 години

Не виждам нищо не естествено . Русия и Китай са си партньори , така че те могат да си правят където си искат учения с цел "интегриране на армиите" . Така им е заложено по споразумения . Това че САЩ и другите страни под предлог НАТО правиха каквото си искат , не означва че и другите нямат такива права . Важното е че се намери формат под който това да стане . Дори лично аз имам очаквания скоро време и други държави от БРИКС да влезнат в този договор и нищо чудно да видим учение в Бразилия.

5

AF

преди 6 години

Ще става нещо.Май ще сменям доларите в евро.На там е тръгнала работата

4

маке

преди 6 години

Константин Косачев заедно с товариш Шойгу и Лавров достатъчно ясно са казали если У-сато решат нещо за война ке им се стъжни свето смотрите русская весна

3

Анонимен

преди 6 години

Ще има много скраб от американски кораби....

2

Анонимен

преди 6 години

По скоро тренират ответен удар по американците ако тия нападнат корея

1

Анонимен

преди 6 години

"В информацията на Синхуа за ученията не се прави директна връзка между тях и напрежението със Северна Корея"Мхм, да добре.