60

Мимокмок

преди 6 години

Тая,николета,албена вулева,ана цолова ,гала,нана и мн.др. гола вода!!!!!

59

овчаря

преди 6 години

Ако чак толкова е депресирана, ще я взема да ми помага с офцете. Ще...дои и пие прясно, офче мляко, ще броим звездите вечер и ще взима поне 4 цифрена сума.

58

криста

преди 6 години

Аз не я съдя, а нея моля да не ми съобщава личните си дела по обществена телевизия. Само така ще сме квит.

57

Анонимен

преди 6 години

Кой работи сенонощно бе 55 хаха венета ли?Хмм може хахха

56

Анонимен

преди 6 години

къв господ.... сам ако не си помогнеш, по-добре слагай край. инак ще страдаш за нищо. цялата депресия е страдание за глупости, че ти ги няма парите да отидеш на процедури, че не можеш да правиш шопинг всеки ден, да ядеш за по 200 лв на ден... да ви имам проблемите... ако се наложи някой да падне до нивото на един пенсионер и да е имал висок стандарт, гарантирам, че няма измъкване от депресията там... много ама много болка.

55

баста

преди 6 години

"Мила"ми Венетке не беше в депресия когато канеше чалгаропитечки и всякакъв *вплЯк в"горещо"и ги питаше кой ти купи това,кой ти купи онова,колко струват обувките ти,колко струва апартамента ти също като махленска клюкарка.Не беше в депресия когато се излегна до Азис в леглото му и пъхна ръка да провериш"мъжкото" му достойнство и се хилеше.Сълзите ти са крокодилски и най-добре ще направиш ако се махнеш от медийното пространство.Нали размахваше дипломи за вишУ?Работи по специалността си.

54

Анонимен

преди 6 години

Трагедия:Не и дали 50000лв.Какво си направила за толкова пари? Съжалявам за грешните мисли, но Вие сигурно не живеете в България?!?

53

Анонимен

преди 6 години

Толкова българи страдат от психични заболявания - депресии и паник атаки, причинени от безпаричие, че е срамно да се занимава публиката с нейното състояние! Всеки 4 - ти българин е на антидепресанти- това е статистика!!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Изстрадала е то се вижда.Дано вече е по умерена в поведението,коментарите и т.н. Нека и суетата вече да й бъде чужда.Господ да й дава много здраве и сили за бъде полезна на себе си и на детето.

51

Анонимен

преди 6 години

От 29 до 42Тогава ще работиш за 500лв и ще съскаш, че някой обира печалбата. Чети си жълтините и цъкай с език, че хората работят денонощно, за да имат по-висок от средния стандарт. Плюй наред и мрази каквото видиш, щото така е по-лесно, вместо да проявиш желание и ентусиазъм и да бъдеш полезен както на себе си, така и на обществото. Не си само ти, за съжаление ;)

50

Анонимен

преди 6 години

От 29 до 46Тогава ще работиш за 500лв и ще съскаш, че някой обира печалбата. Чети си жълтините и цъкай с език, че хората работят денонощно, за да имат по-висок от средния стандарт. Плюй наред и мрази каквото видиш, щото така е по-лесно, вместо да проявиш желание и ентусиазъм и да бъдеш полезен както на себе си, така и на обществото. Не си само ти, за съжаление ;)

49

Гост

преди 6 години

Мела ми венето,ти си утайката на обществото!Такива като теб и за донори на органи не стават,защото сте пропити от Отрова.На никой няма да липсваш,когато един ден си отидеш от този свят!

48

иван

преди 6 години

***.

47

Анонимен

преди 6 години

Адски противна жена. Лъха на отрова.

46

Анонимен

преди 6 години

Когато имаш само разходи, но не и доходи е нормално да се паникьосаш. Отделно наистина я осъдиха несправедливо, за това че каза истината в предаването си, а от Нова тв, вместо да я защитят се отърваха от нея ( най- гнусната бг телевизия). Плюс това, за разлика от повечето златотърсачки, Венета си намери за мъж абсолютен лузър, който също трябва да носи на гръб. Така че не й е лесно и на нея ;)

45

Сашо

преди 6 години

А Ролекса на тази нежна ръка колко струва, че не може да го продадем и свържем двата края

44

Анонимен

преди 6 години

Не съм фен на Венета. Предаванията, които води, не ги гледам. НО съжалявам всеки, който е изпаднал в подобно положение и не съм чак толкоз дребна душича, че от завис да пръскам злоба и лиги и да се радвам на нечие чуждо нещастие, да обиждам паднал човек и да наритвам бития. Като чета коментарите си обяснявам незавидното място на държавата ни сред останалите в редица отношения. Логично е. И заслужено.

43

Тя

преди 6 години

Ми що не ходи да чисти и мие чинии за 450лв.Еее иска да е водеща,само тя ли е без пари?Горката...

42

Анонимен

преди 6 години

не ми е жал за изветряли к..ви

41

Анонимен

преди 6 години

Въобще не ми пука за Райкова!