32

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да ни управляват тези шутове? Не можем ли да ги махнем и да създадем истинска демокрация?

31

Демокрад

преди 6 години

До ДемократПрав си.Всеки можи да стане.Отвличаш Цецо примерно,,искаш откуп и ....хоп-милионер.

30

афера и гръмоотвода

преди 6 години

При мажоритарни избори ще се състезават честните и умни българи на Слави и тези от герб.Като знаем Цецо как се е усъвършенствал в изборите,за останалите кандидати няма шанс.Понеже хората на Слави са честни,няма да участват в далавери и договорки.Това прави герб едноличен собственик на държавата.

29

?!!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

28

Burzum

преди 6 години

Сериозни хора хахахаха тоя още не може да се отърве от мутренското мислене и говорене...

27

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата ядяха заедно суджуци преди години, ама Боко веднъж му отказа да му даде един суджук и Славчу се нацупи и почна да го плюе.

26

до 30

преди 6 години

Набелгни на зрението, кьортек необразован.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Наблегни на граматиката, аристократе.

24

Анонимен

преди 6 години

Слави е издънен отзад по подразбиране. Мекият телевизионен ужас на провинционалните тв зрители, явяващ се в техните очи като месия - спасител на работническата -нискообразована нисша класа!

23

Анонимен

преди 6 години

като падне от власт или като стане президент и започнат центробежните сили.

22

Анонимен

преди 6 години

преди 20 години нямаше Бойко-мойко, нямаше цар имаше само сини и червени. Стоянов бешев зенита си, не искахме Първанов, ако Слави се бе кандидатирл за президент му давха 20 процента. Той не посмя. Какво ще направи днес? Не е и млад., популярността му спадна и отляво и отдясно. ОСвен това за един президент гласуват много повече хора, отколкото партийно. Кунева -15 процента - ДБг - 5. Каракачанов - 18 процента - Патриотите - 9, Радев - над 70 процента, БСП -26 процента. ето го мажоритарният вот.

21

някой

преди 6 години

ББ ПП

20

Анонимен

преди 6 години

Слави беше голяма работа преди 20 години ама се изтърка. Създаде няколко политичесик проекта - Гергьовден, създаде Росен Петров като водещ. Видяхме тецзи хора, слави няма възможност да ги контролира като влязот в политиката. Ако пък влезе - кои ще са новите хора, като проятелиет му са Сашо Дончев, Дари Павлова, и убития Жоро Илиев. Слави слуша една музика с Борисов, възхищават се на едни и същи хора - Цеца Величковиц, вдовицата на АРкан, и на мултака Вежди Рашидов.

19

Анонимен

преди 6 години

На Боко престъпната грула кога ГЕРБ кога ще бъде разследвана

18

фгхфг

преди 6 години

"Престъпната група се е занимавала с всичко, което може да ви мине през акъла, сериозни хора." - това твоята партия ли е ?

17

Анонимен

преди 6 години

Пишещите статии, имат ли завършен първи клас? ... " призова успех " ???

16

Комунист

преди 6 години

До ОруелДа си видял скеч срещу Първанов в шоуто?Бяха първи приятели с ББ,докато ББ като кмет отказа да му разреши да застрой градинка в София.От тогава постоянно го плюе.Другите от Куку твъдят,че причината за раздялата е поведението му на мутра.Сашо Дончев го спонсорираше за шоуто.И след като Костов прецака Овергаз,стана дежурен герой в скечовете.А Надето яхна"Кол".Нито един специалист по конституционално не се изказа положително за въпросите от референдума."Честни","кадърни","некорумпирани"?!

15

SS

преди 6 години

TIKVUNA pak rasi mozakk...

14

Анонимен

преди 6 години

Истината е,че го е страх.Колкото и да контролира съд,прокуратура МВР,медиите и мнозинството в парламента,той се страхува.Костов свали Хъшове от всички медии,Бойко два пъти спира шоуто на Слави.Трудно ще е.Българинът е продажен.Половината седесари се продадоха на ГЕРБ,националистите му пристанаха БСП си кюти кротко,а видни нейни представители възхваляват Бойко.То не беше ангел на мира,миротворецът,обединител на Балканите,По голям от Стамболов,един Кисинждър на Европа.

13

Анонимен

преди 6 години

Има много партии- вие нещо да чухте за партията която се основа след като ББ подаде оставка през 2013 г и откъснаха много негови министри и членове- дори не си спомням как се казваха. Нещо да чухте за онова гламаво момче което изпратихме в Брюксел и неговата партия обещаваше таблет за всеки ученик е да де ама не, ВОЛЯ след изцепка нейният лидер дали ще влезе отново. Да кажеш 5 думи и да се направиш кварталната батка от зам председател на Народното събрание- а ДЪПАСЕ се превърнаха в откровенни ..