23

Анонимен

преди 6 години

Мислите ви са единствено с арабските нашественици и интегрираните им брат'чеди тук.

22

Анонимен

преди 6 години

Мислите ми са с Меркел!Да почива в мир!

21

Фиу фиуу

преди 6 години

И царя Тиква иска мислите му да са там..но,..А него е мисия невъзможна това с мисълта..

20

Анонимен

преди 6 години

Хайде да не се "лъзгаме" по религиозната пързалка, поне не и ние.За каквото и да говорим става дума за пари...и власт, останалото са косвени жертви.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Във всички случаи не сме с мръднали русофоби...

18

Анонимен

преди 6 години

*** много весело мислят тия двамата за борбата срещу тероризма. Но хич на наглата Мерел не и "идва на", че тя е в основата на ужасяващия тероризъм отнел живота на толкова много европейци. Това отклонение от нормалната психика заслужава Нюрнбергски процес.

17

Ааааааа!

преди 6 години

Мама мЕркюл много ви се молим милиони бедни българи с сълзи на очите премахнете този ШЕНГЕН този европейски КОНЦЛАГЕР 70 години след приключването на Втората световна война все още съществува това УРОДЛИВО ПРЕГРАДНО СЪОРЪЖЕНИЕ

16

Анонимен

преди 6 години

Тази болна жена, обзета от натрапчива идея и изпълняваща чужда воля за ликвидиране на Европа, няма ли сама да се махне. Та тя унищожава Европееца. Тя кани изчадията в Европа, прикривайки се и светотатствайки с християнското милосърдие! Ще върне ли този скрит звяр живота на хиляди убити от нечовеците хора заради нея! "Добре дошли?!?!?". Хитлер? *** прави бебешки муцунки, полуотваря и надува "невинно" устнички, кокори очички, прави се на доброжелателка към опонента си Шулц, взема идеите му..

15

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 6 години

Голямата демокрация на Меркел защитава терористи

14

Анонимен

преди 6 години

Дрън дрън та пляс.

13

Апел!

преди 6 години

Затвор за Меркел!

12

Анонимен

преди 6 години

Меркел трябва да се помни, Хитлер-също, тази нация бюргери винаги я избива на желание да се изкарат богоизбран народ.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Защото са клоуни, лицемерни, изядени в червата от дива злоба към Русия, а нашите държавници, забравили род и порода,им се кланят и ежечасно нагло ни убеждават колко сме добре, а ние ежедневно се борим с немотията и несправедливостта, която ни налагат приятелски на правителствата монополи - мошеници, бандити, наглеци - изчадия на партийците от след 60-те години, които сега са ни яхнали несменяемо. А властта си гледа кефа и лъже, лъже, лъже...

10

Анонимен

преди 6 години

Отново клишета, отново празни приказки, отново "са с тях в мислите си", отново лицемерие! Докато говорят всички тези глупости, продължават да дундуркат "бежанци", които рано или късно се превръщат в терористи. Стига лицемерие, стига цинизъм! Меркел да си ходи. Надявам се името й да бъде заличено от всякакви регистри и всички да я забравят, все едно никога не е съществувала.

9

Анонимен

преди 6 години

Вместо европейските деца да си губят времето с идеологически дисциплини като европеистика и сие, можехте да си обучите работна ръка за индустрията и обществения сектор, а не да окрадете трудовите ресурси на бившия соцблок и да си вкарате в задния двор нискоцивилизовани елементи с надежда, че ще цивилизовате децата им на местна почва.Е, не ви сработи схемата!

8

Анонимен

преди 6 години

когато в Русия взривиха бомба в метрото и загинаха десетки нито един не излезе от тия клоуни да изкаже съчувствие , а тук съчувствията защо са и то без загинали

7

Анонимен

преди 6 години

усмихнати, те не се движат по улиците, в метрото, тях няма да ги оцели бомба, нас може, да си хванат ислямските си любимци и у саудитска арабия!

6

Анонимен

преди 6 години

Да,а моите псувни са с Меркел и Филип!Цинизмът на горните е потресаващ !

5

Меркел Акбар

преди 6 години

Действително се замислихме за борба с тероризма смятеме да увеличим производството на мечета, свещички и цветни букети. Нас не ни е страх! Ай ем лондонер!

4

Анонимен

преди 6 години

Днес да не е ден за хумор и забава? Гръмнала пластмасова кофа за боя и двама уплашени и двадесет сеирджии. Въоръжена полиция за една почти спукана кофа? Меркел съчувства...