21

Ликвидация на МВР

преди 7 години

Милиони са пострадали от зверски проникващи облъчвания.Преди малко бяхме облъчени от джип с нарочно монтирани бели високо вредни скенери на покрива.веднага з анас се залепиха масови убиици проникващи след облъчване с AIDS skanners.Не може pedali командват МВР АМАН

20

У Нас е страшно

преди 7 години

бели Кахъри у Назе пidирастi командват МВР и КАТ//Мръсните *** принудиха милиони водачи на МПС да облъчват денем с включени скенери против мъгла всички пътища,магистрали и улица са тежко пострадали.Терористите от МВР глобяват зверски всеки дръзнал да спазв аЗАКОНА и да пази змеята от увреждания..

19

Българина

преди 7 години

Вече им вяряам че алах е велик щом убиват християни а ние си траем и неги натирим там където им е мястото на майака си гъзина. Пожелавам им успехи в западнала европа.що няма атентати в източна? Щото тук не пускаме маймуни, слава на Орбан

18

Анонимен

преди 7 години

Френските власти поне още използват думата "терористично". В Германия и други места ще го нарекат психично явление.

17

Анонимен

преди 7 години

"Френските власти заявиха, четретират инцидента като възможно терористично нападение"===Той крещял ислямистки лозунги, докато удрял жените с чук, а френските власти "третират инцидента като ВЪЗМОЖНО терористично нападение"?!?! И защо го наричат инцидент?

16

Анонимен

преди 7 години

Немците са абсолютни и-диоти, когато нещата опират до идеология и обществено устройство.Колко пъти Германия ще изправя Европа на ръба на пропастта?Адски са виновни още с решението си да пуснат турски гастербайтъри в Германия.

15

Анонимен

преди 7 години

Сигурно е бил в амок,горкият,да го прегърнем,да му обзаведен квартира,да го запишем на курс по немски,да му даваме лакомства и никаква работа,само фитнес и молитви в новата джамия ,която ще му построим и да му дадем безплатна карта за басейна дето ходят първокласниците от кварталното училище,че може да си хареса някой ученик!

14

Анонимен

преди 7 години

Има голяма разлика между обучен източноевропеец, дисциплиниран турчин и разпасан арабин нищо, че всички са икономически емигранти.До тук не си спомням турчин да е участвал в атентат в Европа.Още по-зле от арабите са африканците и афганистанците, които директно се включват в престъпните групировки на континента.Благодаря на БГ организирана престъпност за това, че успява да контролира тези елеменри на родна почва.

13

Кико

преди 7 години

Най-арогантното от всичко е изненадата, с която Западните Политкоректковци ни поднасят новините за поредния Ислямски Джихадистки атентат над "неверници"! Едва ли не Ауууууу, амчи те пак удариха, въй, въй, цъ цъ..Какво да очакваш, като отвориш границите си за милиони индокринирани в Ислям от рождението си (разбирай в омраза към неислямското), основно млади мъже във военнонаборна възраст, с бошуващи хормони нямащи търпение да отидат в Джанетта - ислямския рай според Корана, и чиято цел е Джихад?

12

Анонимен

преди 7 години

Предидущият е прав: може да се забрани сектата Свидетели на Йехова, защо да не може да се забрани Исляма в Европа?Като говорим за религии не става дума за футболни агитки, а за светоглед на група хора, които явно имат противообществено поведение.Затварят джамиите и точка, ама щели да обеднеят богатите и изнежените мамини синчета ще трябва да бачкат-не ми пука!

11

Би

преди 7 години

Реално ежедневно стават хиляди престъпления и измами... В Софийски градски съд годишно има 20 хиляди дела, загиват 700 българи по пътищата, всеки ден се самоубива 1 българин, а 2 правят опит, всеки ден 4 българи мигрират през терминал 2,България загуби 2 милиона българи за 20г.А,сегаВижте възмутението на българина, че един беден и необразован объркан арабин заковал 2 жени с чук...Добър Ви вечер българи!

10

До Трансджендър

преди 7 години

Много добър коментар! И понеже задаваш въпрос, ще отговоря с виц: извадка от customer support на арабски секс чат. Тя: Вибраторът ми напоследък бие ток. Какво да правя? CS: Отговор: Не се притеснявайте, щом Ви бие значи Ви обича. Та така се започва евроинтеграцията ( също и анихилацията) май. Тъжно.

9

Правосл. християнин

преди 7 години

Нова телевизия вече казват, че "нападателят е извикал Господ е велик на арабски език". Моля, моля, това е коректно, погледнато технически, но има значение чий Господ е бил в устата на ***. Това не е моят Господ, Аллах не е моят Господ!!!

8

Анонимен

преди 7 години

"Забрана на Исляма в Европа и незабавно обесване на предателите в Бундестага и в ЕП !"По скоро спрат да хранят ИДИЛ тези западняци! Ислям и мюсюлмани имаше и преди (уж ислямските) терористи ИДИЛ!

7

Анонимен

преди 7 години

Сигурно имама не му е разрешил да използва тоалетна хартия и той е посетил тоалетна без да си мъкне шише и след това се е изнервил. Да се осъди някой за неспазване на халал отделяне на кафяв европейски гражданин.

6

Майка Ви Корнелия

преди 7 години

Заковал ги е на място...

5

Анонимен

преди 7 години

Не, не, не може да е аллахакбаровец, руснак ще да е, изпратен специално от Путин да съботира прекрасния живот във Франция. Франсетата докато чакат като жертвени агънце, не се вдигнат и искат пълна забрана за исляма, ще си ги пребиват, газят и убиват. За немците важи също. До кога ще чакате?

4

Меркел Акбар

преди 7 години

"Нападателят още е на свобода."Призоваваме европейците ако го видят, да го обсипят с толерантност, любов и прегръдки. Човекът вероятно е стресиран.

3

Анонимен

преди 7 години

Колко атаки се замитат под килима, само Господ знае.

2

Анонимен

преди 7 години

Забрана на Исляма в Европа и незабавно обесване на предателите в Бундестага и в ЕП !