427

Съвет

преди 6 години

Слави , веднага ти давам предложение.Цветелин Кънчев -президент.Защо в САЩ да може , а тук не ?

426

Анонимен

преди 6 години

Не мога да намеря думи от възмущение! Как може това жалко и пошло шоу да е още на екран??? Бях сигурна че ще го свалят от ефир поради тотално изчерпване и опростачване-те са по - зле и от аматьори!!! Трифонов е с големи протекции във властта, включително Б. Борисов, ще го държат докато не се уреди като депутат. И кой е той, че ще ни предлага хората дето ще ни управляват!!!? Ще си уреди свои хора, които после ще му се отблагодарят с място в парламента, Той е сметкаджия, нищо не прави без да има изгода!

425

ФРИЦ

преди 6 години

ТАЯ РАБОТА БЕЗ БОЙ НЯМА ДА СТАНЕ

424

Анонимен

преди 6 години

Всики търси някой да го оправя в тая държава и кандидат оправячи винаги ще се намерят. А после какво става с оправените? Отговорете си сами.

423

Слави е лъжжец

преди 6 години

Славчо, преди години, докато уж ослепяваше, всеки ден те гледахме да правиш купони на плажа пред Порт Палас в КК "Слънчев ден", където си купи апартамент за 1,5 млн лева.Не трябва да ти се вярва никога и за нищо !

422

Петър Илиев

преди 6 години

До Петър ИлиевПолитик се отглежда, в някои страни от ранна детска дъзраст и работи в екип, а не се събира по мегдани и сокаци! И да ми извадиш 240 Нобелови лауреати, виртуозни музиканти, гениални художници, Олимпийски шампиони и т.н. - все тая :-) Може дори да се окаже и по-лошо :-) Но ако те знаят, че в джобчето си винаги нося "червен картон", ще се замислят преди да резнат следващата балтия... Не ми губи повече времето, Славчо, че трябва да си пиша домашното по пеене :-)

421

Петър Илиев

преди 6 години

До Петър Илиев Сега сети ли се голата ти главичка какво искам? Щом съм ги избрал, да мога (дори партия) да ги отзова! А не да ми се местят вечно от партия в партия, от група в група (на независимите - пълен цирк!), от приятелски кръг в приятелски кръг.Гледай си шоуто и не ме занимавай с глупостите си, защото хич не са ми смешни!

420

Петър Илиев

преди 6 години

Славейче, ти съвсем куку-бендна :-) Правиш ми някакви изначално провалили се референдумчета, с които искаш насила да ме накаш да пускам листчета в кутийка; да избирам между двама ***, а не между партии. Забрави ли, че партиите носят някаква колективна отговорност. Напомням ти - управлявалите партии СДС и НДСВ, с хора събрани от улицата, което и ти искаш да направиш, цъфнаха, вързаха, понесоха си отговорността и поеха славния път към... ***. Но ги чакахме ЦЕЛИ, ЦЕЛИ четири години (от живота ни) да ни "управляват". Сега сети ли се голата ти главичка какво искам? Щом съм ги избрал, да

419

За промяна

преди 6 години

До АнонименВреме е някой да изхвърли ***, *** обаче е много и трябва всички да се съберем за да го изметем. Треперете тикви скоро паричките ви ще секнат но спокойно в затвора няма да ви трябват

418

Сиртакис

преди 6 години

До справедливкрайчо, същото писа и за Бареков

417

Анонимен

преди 6 години

Браво Славчо - разплети навързаните като свински черва Суджуци - Тиквата, Цацаров и Прасилян, тримата Шишковци, които таковаха мамата на Майка БЪЛГАРИЯ.

416

Анонимен

преди 6 години

Имаме Фермата, имаме и ВИП БигБрадър, имаме и задаващи се риалити.Сигурно гологлавия ще прави следващия риалити формат.

415

Анонимен

преди 6 години

Тук явно е пълно с "преуспели хора",които с типичната си селска злоба плюят един "неуспял",както казват в нищо селянин,е все пак те са успели да додрапат с нокти и зъби до мечтаната София и да живеят в нея срещу 500 лв. наем и 1000 лв. заплата:)Е те все пак не са от село и са успели,хахахахахах дали?Май вярно си им каза Бойко-"Вие сте прости и аз съм ***,затова се разбираме"

414

балет иманяма

преди 6 години

новото риалити "България търси политик".Дилов-син пак си намери формация.

413

Анонимен

преди 6 години

Гологлавия колко месеца се беше покрил в чужбина?Този гологлав измамник обезсмисли всякаква идея за национален референдум.

412

Анонимен

преди 6 години

до 463Муахахаахаххаахах...и къде разбра че аз му гледам Шоуто на Дългия бре? Уахахахахаахахахахаххахахахахахаха.... направи ми впечатление изклазването ти, че си му запомнил гафовете на Дългия днес. И затова ми стана смешно- как може да гледаш предаване на някой, когото го имаш за ***? Ахахаахахахахахахаха...

411

Анонимен

преди 6 години

Мамун търси хора а Дарвин се обръща в гроба.

410

Анонимен

преди 6 години

Браво Слави, мачкай празните Тикви. Разкатай им Суджуците.БЪЛГАРИТЕ сме с теб и те подкрепяме на 1500 %.

409

Snorky

преди 6 години

Бреее популистът се е засилил като балканче на баир...

408

Само минавам

преди 6 години

Ако някой ми намери Един Единствен клип за последните 20 години, в който Слави усмива Гоцю Рублата или Доги Хидрото ще му повЕрвам...Славчо е момче на повикване - а балъци които им се иска Спасител дал Господ