68

Анонимен

преди 6 години

До ПропагандаА примирението, тъпоумието и овчешката манипулация обслужващи робовладелците - на изродеца.

67

Анонимен

преди 6 години

До 72И с какво обяснение им е дало лиценз за производството на фипронил? Сигурно има поне официална причина.

66

доц. С.Чокерев

преди 6 години

Колегата Цоков правилно е отбелязал наличието на дефект при тези влакове. Сиреч, инцидентът е породен от лошият дизайн на мотрисата, който се проявява при много специфични условия, които изглежда са били налице в дадения момент. Апропо, в българските автобуси "Чавдар" също беше наличен много сходен дефект с алтернатора, който обаче се проявяваше много по-лесно, поради което в салона, а и извън него, често бяха налични сходни ефекти - дим, силен шум и неприятна миризма.

65

Анонимен

преди 6 години

Сега най-важното е лъскавите бг "медии" да използват повода и да си изпратят персонала на шопинг-екскурзия в Лондон. Василковски, набеляза ли парцалки за гардероба? Вземи и Петя Дикова, тя знае английския като роден и е компетентна по всичко английско на света. Ще ни обясните за цивилизацията - нека да се цивилизоваме малко и ние, ***, а пък и вие да се покажете у Лондон.

64

Пропаганда

преди 6 години

Взрив няма ,но нашите мишки искат взрив и кръв.Писимизма ,страха и омразата любими на народеца...

63

Анонимен

преди 6 години

ПАК НЯМАЛО ПОСТРАДАЛИ БЪЛГАРИ БЕ МАМКА МУ НАЛИ ЖИВЕЯТ ТАМ 100 000 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ КЪДЕ СА ? НЕ ПОЛЗВАТ ЛИ ЛОНДОНСКОТО МЕТРО ЕЕЕ ХАЙДЕ СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ НЯМАЛО НЯМАЛО ...

62

Анонимен

преди 6 години

До 68Като се опитваш да пишеш високо-интелигентно за световната конспирация, поне го прави правилно, иначе звучи смешно. Казва се "фипронил".

61

Анонимен

преди 6 години

Футболна димка, кво толкова. Там вече и пиратка да гръмне надават международен рев.

60

Анонимен

преди 6 години

До АНТИМного си далече от разбирането на подобни ордени. Някои са добри, други вече не са. А защо са тайни - защото масите в голяма степен биха пречили на каквато и да е промяна, когато тя е необходима, и биха опитвали да унищожат реда, когато пък той е необходим, поддавайки се на емоциите си, а не на разума. Замисли се защо не се допускат цивилни в обекти, касаещи националната сигурност и ще разбереш сходствата.

59

сапьор

преди 6 години

виждам нулата и фазата да стърчат от кофата.

58

Анонимен

преди 6 години

Василковскииии, имаш късмет, че не живееш някъде около нас. Да ти начукаме канчето един път завинаги.

57

Анонимен

преди 6 години

И франсетата, и ингилизите си траят. Не притискат гризната Мей да се вземат крути мерки срещу исляма. Най-вероятно тичат за цветя и меченца. Довечера ще се събират на мястото, ще се държат за ръце и ще пеят, силни сме, смели сме, никой не може да ни уплаши. Като им харесва така, защо да им съчувстваме. Да закрият ислямските центрове, да забранят ислям и затворят и имамите. Тогава да ги подкрепяме.

56

Гост

преди 6 години

Василковски пак намаза екскурзия до Лондон. Нова, в колко часа му е полетът? Да намери друг пакистански таксиджия-анализатор този път, който да обясни за проблемите на човешката психика и международното положение.Ех, Василковски, да ти имам работата ...

55

Питанка

преди 6 години

Ще се появи ли кралицата на балкона, заобиколена от охрана, да ни обяснява че не ни е страх и да си живеем както досега, а на заден фон да и пригласят всички добре пазени депутати, лордове, барони и прочие толерасти ? За един приятел питам.

54

Заинтересувана

преди 6 години

До Туристическо Бюро: Звучи супер! Записвам се! А само да попитам, Аллах ще се споменава ли по време на гонениците с нож и сафарито с джипове, тирове и микробуси?

53

Кукловод

преди 6 години

Дами и господа, запазете спокойствие, нищо не се е случило, продължавайте да спите спокойно и не забравяйте да гласувате за Меркел.

52

ДОЙЧЕ

преди 6 години

То дори не е упушено около кофата какъв взрив?

51

ББ

преди 6 години

Корнелия е виновна!

50

чъки

преди 6 години

Време е НАТО да се задвижи и всички мюсулмански държави да бъдат демократизирани или изтрити от картите.Исляма няма място в цивилизования свят.

49

плефнелиевф

преди 6 години

Кога ще е парадаНе на страхада дойда със знаменцата и плюшените мечета